אבנס נגד דיוויס - אירוע פוקס 2

elvis18

New member
אבנס נגד דיוויס - אירוע פוקס 2

http://mmajunkie.com/news/26317/report-rashad-evans-vs-phil-davis-to-headline-ufc-on-fox-2.mma מה דעתכם על הקרב הזה ..? אני בטוח שהוא יחזיק יותר מ64 שניות ,זה דבר ראשון שנית,אבנס(לא אוהב אותו כלכך) הוא חימום טוב(מקווה שיפסיד) לפיל דיוויס ,לקראת ג'ון ג'ונס .... שלישית,אני מקווה שאבנס לא מתכנן להפצע גם לפניי הקרב הזה . האם זה קרב נכון מבחינת יצוג הMMA בפוקס העולמית , והאם זה אנשים שיכולים להביא צופים למסכי הטלוויזיה כמו סנטוס וקיין ?

iratherdie

New member
קרב לפי רחשי ליבו של דיינה

הוא אמר שהוא שמח ששוגון נגד הנדו לא היה הקרב הראשון ב-UFC FOX כי אנשים היו מקבלים את הספורט בבום והוא רוצה להציג אותו לציבור הרחב לאט. זה קרב שאמור לענות על הציפיות של דיינה, שני הלוחמים לא ממש אלימים ואגרסיביים וצפויים לנו הרבה חיבוקים וקרב היאבקות כמו בקולג'. אם כבר הזכרתי הנדו שוגון, הנה קרב של ה"מאי גרי מאסטר" קיקונו, שים לב איזה ברולינג משובח. ברולינג אבל עם המון טכניקה שימו לב איך קיקונו מחליף עמידות ומשגר בעיטות ובקיצור - קראטה. חחח הבנאדם לא שומר פנים אבל, זה משהו נדיר. http://www.mma-core.com/videos/_Katsunori_Kikuno_vs_Kwang_Hee_Lee_DEEP_Cage_Imp?vid=10024039

swelli

New member
משהו נדיר..?

הוא עומד כמו זין לפני חדירה עם הראש זקוף.. כל תאילנד ממוצע ומטה היה שובר לו את הלסת בדקה הראשונה.

iratherdie

New member
הוא ניצח את אנדרה דידה מאמן MT של שוגון/וונדר

קיצר תסתכל ברקורד שלו לפני שאתה מדבר...

BeniTaz

New member
דידה לא ממש הצליח ב-MMA

גם JZ, אלברז ונונס ניצחו אותו.. אם כבר ההישגים הכי גדולים של קיקונו זה קרב צמוד עם JZ, וניצחון על דאיסקה נאקמורה.. לא יותר מידי אבל מכובד.

iratherdie

New member
אתה לא צריך להגיד לי כי אני כבר יודע

טוב מאוד, תאמין לי. אותו בחור טען שכל לוחם מואי טאי יוריד את קיקונו.. אז אמרתי לו שיסתכל מול כמה לוחמי MT הוא נלחם וכמה פעמים הוא "קיבל KO תוך דקה"

BeniTaz

New member
תסלח לי, אבל זה שטויות

נמאס מההילה הזאת לדיינה וויט.. לא צריך לייחס חשיבות לכל שטות שהוא אומר. תאר לך שהוא יגיד משפט כמו "חבל שבונר-גריפין היה הגמר של TUF 1.. היינו צריכים לתת לצופים לאט לאט ולא בבום" האירוע הראשון של פוקס היתה פדיחה ענקית וטעות מקצועית (40 דקות זיבולי שכל בלי לקחת בחשבון קרב של דקה), הנדו-שוגון היה אחד הקרבות הטובים בשנים האחרונות ואם לדוגמא הם היו נלחמים באירוע של פוקס הבאז סביב ה-MMA היה אדיר ומקפצה ענקית כנראה כמעט כמו בונר-גריפין 1.

לא יכולתי לכתוב את זה טוב ממך. אנשים מיחסים חשיבות מוגזמת למה שדיינה מוציא מהפה ושוכחים שהוא מאוד משוחד לטובת הUFC ועוד יותר משוחד לטובת עצמו..

iratherdie

New member
אולי טעיתי

אבל בחירת הקרב התמוהה הזאת רק חיזקה לי את מה שדיינה אמר. זה גם שלא אפשר לדעת בוודאות..

Ori L88

New member
עזוב את זה..

איך לעזאזל הנדרסון-גויידה לא היה גם בשידור , היה ברור שזה יהיה קרב מעולה וכל כך שונה מJDS-ולאסקז זה יכל להראות לאוהדים את שני הצדדים. במקום ה40 דקות זיוני שכל , היו עושים 15 דקות זיוני שכל. ועוד 15 דקות בנדו-גויידה. פשוט פיגור אם תשאל אותי.

AmitNHB

New member
אם דיינה היה יכול לחזור במכונת זמן ולהחליף את

הקרב של JDS\ולסקז בקרב של הנדו\שוגן הוא היה עושה את זה בלי למצמץ. תהיה בטוח. הקשקוש הזה של "אנשים לא היו מוכנים לקרב הזה..." זה פרומוטריישן ל "יצאתי פקינג חומוס"

AmitNHB

New member
בחירה גרועה לדעתי. לא מבין את כל ההחלטות

האלו של ה UFC בזמן האחרון. רוצים קרב שיספק את הסחורה בודאות
הההאאאללללללללווו
כאילו אדגר\בנדו
זה לא שהיה כ"כ חשוב לשמור את הקרב הזה ליפן או שמישהו הולך להזמין את זה ב PPV. קרב קלאסי ל TV, שלא לדבר על זה שאדגר צריך את החשיפה גם. חובה היה להחליף בין שתי הקרבות. האירוע ביפן במילא הולך להימכר על גומי, אקיאמה וקיד.

sagivam1

New member
בעיה לדיוויס...

בפעם שעברה שהם היו אמורים להילחם, זה עוד היה יחסית שקול, אבל הפעם ובמיוחד שדיוויס כל כך הרבה זמן בחוץ, הרבה יותר מאבנס, הכף נוטה לראשד בוודאות. לדעתי, היחידי שיש לו פוטנציאל אמיתי בעוד שנה שנה וחצי להתמודד עם ג'ונס, זה פיל דיוויס, בגלל ההאבקות, ההכנעות (למי ששכח) והכוח.

udi102

New member
קרב משעמם ....

יהיה קרב האבקות די משעמם שלא אמור למשוך צופים לספורט ..... היה עדיף לשם שם את דיאז -GSP זאת הולכת להיות חגיגה, או אפילו סונן-מוניוז שצפוי קרב עם הרבה בלאגן גם אחרי הקרב עם וכאשר סונן מנצח

אבנס הוא לוחם ענק

שמעד נגד מאצ'ידה הוא ניצח לוחמים מעולים וכמעט כל הנצחונות שלו מאוד דומיננטים ודיוויס לא הרשים אותי מול נוגיירה בעמידה יש לאבנס יתרון דיוויס לא הולך להכניע את אבנס רמת ההיאבקות של אבנס לא פחותה משל דיוויס השאלה איך אבנס מתמודד עם הנתונים הפיסים המבהילים של דיוויס נוגיירה הצליח אמנם אבנס קטן אבל הוא שד אני חושב שדיוויס לא הדבר הבא ובטח שלא מול ג'ונס אני מהמר על רשאד בספליט

באסטר1

New member
מוסיף

דווידס חוץ מהיאבקות אין לו כלום הוא כמו ברוק לסנר לומד ג'וג'יסטו והיאבקות יותר מזה אין

fatnoam

Active member
בדרך כלל אני מסכים איתך אבל הפעם לא

היתרון היחידי של ראשאד על דייויס הוא באגרוף ותו לא. רמת ההיאבקות שלהם אמנם דומה אבל הבדלי הגודל והכח מטים את הכף לטובת דייויס. בקרבות כאלה של סטרייקר מול מתאבק בדרך כלל המתאבק מנצח, אלא אם רמת הסטרייקינג וה-TDD של יריבו היא ממש טובה. לא ראיתי מאוואנס בינתיים כישורי היאבקות יוצאים מהכלל או משהו כזה, וגם אין לו "אנטי היאבקות" כמו שיש לראמפייג'. לדעתי בגלל זה דייויס ינצח, אבל כנראה אצל השופטים, ולא בהכנעה.

לא ראית היאבקות יוצאת דופן?!

למה? אני ראיתי שאבנס שולט בכל יריביו בקרקע בקלות.. רשאד מתאבק פנומנלי!!! ולמה אני טוען זאת כי ג׳ונס לא הצליח לשלוט בראמפייג׳ בקרקע בצורה הדומיננטית שרשאד שלט בראמפייג׳ לדעתי זו הוכחה ניצחת לפנומינליות של רשאד בהיאבקות! אני חולק עליך ידידי

למעלה