אבנס נגד דיוויס - אירוע פוקס 2

iratherdie

New member
wtf dude?
ג'ונס לא שלט - הוא הכניע אותו!!

מבין את ההבדל. אחת ההודעות הזויות שראיתי.

iratherdie

New member
ורשאד לא עשה כלום על הקרקע.

ראינו מה שווה ה-BJJ של אבנס נגד אורטיז, כלום ושום דבר - עלק חומה!! גם הסטרייקינג היה נראה עלוב מתמיד.. ג'ונס היה גומר את אורטיז אחרי דקה על השעון. הוא ניסה לעשות לטיטו כל הקרב מה שג'ונס עשה למטיושנקו והטכניקה שלו הייתה בקרשים. נראה לי אתה צריך ללכת לראות את הקרב של רשאד נגד רמפייג' שוב... אולי אתה ראית "שליטה דומיננטית בקרקע" שלא היה ולא נברא אני ראיתי חיבוקים ואז מכה אחת מרמפייג' והסנטר חרסינה של ראשאד היה בקרשים ולמעט החטאות נוראיות של רמפייג' הוא לא נרדם.

BeniTaz

New member
אמיתי, ג'ונס לא נלחם נגד ראמפייג'.. הוא שיחק

בו. מה היה נותן לו לשלוט עליו בהיאבקות בקרב MMA? לא הרבה אם הוא יכול לקרוע אותו בעמידה ולהכניע אותו בקרקע וזה מה שג'ונס עשה.. אם הוא היה רוצה הוא היה מועך אותו בריצפה כמה שבא לו.. אבל הוא השתעשע עם תרגילים וכל מיני דברים כמו שרק הוא יודע. שזה פגע גם פיזית וגם מנטלית בראמפייג' לעומת LNP שלא היה עושה אותו נזק. אבל תאמין לי.. אם זה מה ג'ונס היה רוצה הוא היה עושה. לא ראיתי שראמפייג' לקח את ג'ונס לקרקע.. כן ראיתי שהוא לקח את ראשד. לא הייתי עושה השוואה לפי הקרבות האלו.

כנראה שלא הסברתי את עצמי..

לא אמרתי שאבנס לוחם טוב יותר מג'ונס,ושג'ונס לא שלט בראמפייג'.. ודאי שג'ונס לוחם טוב יותר מאבנס והוא פירק את ראמפייג' לגזרים. לא באתי לרגע להשוות את אבנס לג'ונס ודאי שג'ונס מפלצת ליד אבנס דיברתי רק על מימד ההאבקות כשג'ונס ניסה כמה פעמים להוריד את ראמפייג' הוא לא הצליח מה שרשאד הצליח ובקלות רק על זה דיברתי לא ניסיתי להשוות בין בונס לאבנס

BeniTaz

New member
וזה בדיוק מה שעניתי

לגביי מדד ההיאבקות בקרב MMA. ג'ונס לא ניסה לעשות היאבקות.. הוא ניסה לשחק ולהשפיל.

אני ראיתי את ג׳ונס משחק

בראמפייג׳ בעמידה אבל לא בהיאבקות אני ראיתי שג׳ונס לא הוריד בקלות את ראמפייג׳ לקרקע

yair_bar

New member
מנהל
צריך לעשות הפרדה ברורה

בין היכולת הגופנית של בונס שהיא עצומה והוא אתלט לבין הטכניקה שלו שהיא טובה אבל דורשת הוכחה בין היתר ביחס למישהו עם מבנה גוף ואתלטיות המקבילים לו

זה פחות מעניין אותי

כי לסנר יכול להיות מתאבק בינוני אבל בגלל הכח שלו הוא משתווה למתאבק על אותו דבר אצל ג'ונס האתלטיות שלו חולנית לא ניסינו לעשות השוואה בין טכניקות ההיאבקות ניסינו להשוות בין דברים שמתבטאים באוקטגון וג'ונס עם כל יכולותיו המדהימות לא לקח את ראמפייג' לקרקע בקלות כמו שעשה אבנס נ.ב כל זה כדי להגיד שההאבקות של אבנס לא פחותה משל דיוויס כי חבר אחד אמר שהוא לא התרשם מההיאבקות של אבנס

udi102

New member
תשמע בסוף אוונס יפסיד לדיוויס ולא יקבל טייטל

שוט, גונס צריך לעבור את הנדו ומאצידה לפני יש עוד זמן עד שהקרב יתרחש ....

fatnoam

Active member
ג'ונס שיחק בראמפייג' כמו בובה על חוט

הקרב התרחש בדיוק איפה שג'ונס רצה, ומתי שהוא רצה הוא לקח הכנעה. היה המון בקרב הזה קטע שג'ונס רוצה להוכיח מה הוא שווה, לכן הוא לא ניסה בכלל לסיים את ראמפייג' בסיבובים הראשונים. ככה זה הרגיש לי לפחות. כמו כן, אני לא אוהב את המשוואות של X מול Y, ואז Z מול Y שזה מעיד משהו על Z מול X. אני חושב שרק בקרב עצמו נראה את הבדלי ההיאבקות. מעבר לזה, מודה אני בכלל לא זוכר את הקרב של ראמפייג' וראשאד. אני כן זוכר את הקרבות האחרונים של ראשאד ודייויס, ראשאד נראה מעולה (ומאוד גדול פיזית) בקרב האחרון שלו, אבל דייויס הרשים אותי יותר. נחכה לקרב ונראה :)

iratherdie

New member
גם אתה וגם הבחור מעליך

יוצא שאתם עושים מג'ונס אלוהים, במתכוון או לא ומאוד מגמדים את "ההצלחות" של רמפייג'. בוא נשים דברים על דיוקם... ג'ונס פתח את הקרב על הברכיים! יש רק הגיון אחד (שהוא גם הודה בו במסיבות עיתונאים) - פחד מהעמידה של רמפייג'. כמובן שאי אפשר להמשיך להיות בקלינץ' כל הסיבוב במקרה ולא הצלחת להטיל, הוא היה חייב לעמוד איתו - אז להגיד "הקרב התרחש בדיוק איפה שג'ונס רצה, ומתי שהוא רצה הוא לקח הכנעה" ממש לא מדויק. רמפייג' הראה TDD מעולה, ולמרות זאת הוא נלקח לקרקע פעמיים (לאלו שיש אשליות לגבי מה יהיה בקרב נגד מצ'ידה), פעם אחת זה עלה לו בחתך ממאונט קליל שעיצבן אותו והוא יצא ממנו בתרגיל המכונה "יציאת שכונה ממאונט" :) ובפעם השניה זה עלה לו בהכנעה. תאמין לי, ותשאל את ג'ונס בטוויטר הוא גם יגיד לך, שהיה לו קרב קשה שרמפייג' היה יריב שאסור לטעות איתו ושהוא ניסה מהשניה הראשונה לסיים את הקרב כמה שיותר מהר.

fatnoam

Active member
אין לי טוויטר

וגם אם היה לי, אני בספק אם ג'ונס היה מדבר איתי. אולי כמו שניר אינדגו היה פעם מדבר עם אח של משידה D: זה תמיד קרע אותי מצחוק. ומקוריוז אחד לאחר, הפתיחה על הברכיים. גם אם אתה פוחד מהעמידה של מישהו, אתה לא פותח על הברכיים. זה סתם היה נסיון של ג'ונס להכניס פלפל לקרב שסופו היה ידוע מראש. גם במסיבת העיתונאים כשהוא אמר שהוא פחד מהעמידה של ראמפייג' - זה שטויות - אם תקרא בין השורות תראה שג'ונס סתם מנסה להצטנע ולהחמיא ליריבו המובס מענייני תדמית ותו לא. ג'ונס עמד עם ראמפייג' רוב הקרב, שמר על מרחק, וכמעט ולא נפגע. כשרצה לקחת את הקרב לקרקע, אולי בשביל לקבל ניקוד על הסיבוב, הוא הצליח. גם אם הוא היה כל כך מפחד מראמפייג' הוא לא היה זורק את ה-Spinning Elbow \ back fist שהוא כל כך אוהב, ובכלל ביציאות ובכניסות לקלינץ' ג'ונס לא פחד להשתמש קצת בדירטי בוקסינג, תחום שראמפייג' ממש מומחה בו. רואים שג'ונס ניסה לסיים את הקרב רק מתחילת הרביעי (או שמא זה היה השלישי? לא זוכר), והוא הצליח. זה גם טקטיקה. ג'ונס ידע שכל עוד שהקרב מתקדם, זה עובד לטובתו - וכך היה. ראמפייג' היה מאוד עייף לקראת הסוף, ובעיקר מותש. אני משוכנע שג'ונס לא ניסה לסיים את הקרב מהשניה הראשונה. זו היתה ההגנה הראשונה שלו על התואר והוא רצה להראות לעולם עד כמה הוא מגוון. אין לי ספק שאם הוא היה רואה הזדמנות לסיים את הקרב הוא היה עושה את זה, אבל הוא לא בדיוק ייצר לעצמו את ההזדמנות הזו בסיבובים הראשונים, והוא עשה את זה די בקלות בסיבוב האחרון עד ההכנעה. אני לא חושב שראמפייג' הראה TDD מעולה כי ג'ונס לקח אותו למטה מתי שרצה. מה כן, הוא הראה עמידות וקשיחות ברמה יותר גבוהה ממה שג'ונס ציפה לה.

iratherdie

New member
מה אחי איזה קרב ראית?

קודם כל.... תגיד אתה רציני?? ג'ונס אומר משהו ואתה אומר לא! מה שג'ונס אומר זה סתם ומה שאני חושב זה מה שנכון. אתה רציני?? זה ברור.. בשקילה ג'ונס הסתכל לג'קסון בפנים ולפני הקרב הוא לא הסתכל המבט שלו בהתחלה היה נראה חושש, וזה שג'ונס אומר! כן ג'ונס! לא אני ולא אתה שהוא פחד לחטוף והוא פתח ככה כדי ישר לנסות low single... הוא אמר את זה גם בראיון אחרי הקרב וגם במסיבת עיתונאים. ג'ונס ממש לא בא להתעלל ולא להראות שהוא גבר שעומד עם ג'קסון... הוא מהשניה הראשונה כמו בנאדם שיודע שהסיכוי היחידי שלו זה על הרצפה פתח על הברכיים כמו גדול הוריד את הראש וגם בעמידה הוא נלחם מרחוק והתחיל לשלב ידיים רק מהסיבוב השלישי. אבל בסדר ההיסטוריה אומרת שהוא לא הראשון שפחד מהידיים של ג'קסון. לקח את רמפייג' מתי שרצה?? תחפש פייטמטריק - לא ראיתי, אבל אומר לך מראש שאתה טועה בגדול... ג'ונס היה לדעתי במקרה הטוב 2 מ-7 או 8 שהוא בדרך כלל לוקח לקרקע בכל הקרבות האחרונים בנסיון הראשון או השני גג. גם ג'ונס היה כל כך נואש בנסיונות לטייקדאונים שהוא כמעט חטף על כמה פעמים שהוא התאבד על טריפ... רוגן וגולדברג אמרו בצדק שקווינטון מחפש "any little stumble" בקיצור ג'ונס ממש לא לקח את ג'קסון למטה מתי שהוא רצה - לא יודע איזה קרב ראית... הוא התאבד על הטייקדאונים במקרים מסויימים והשיג אחד רק כשג'קסון היה גמור מנטלית מהמרפק. אבל בסדר כל אחד מה שהוא חושב :) שמע אחי תראה את הקרב שוב.. יש אותו בחינם ב-HD באתר של ה-UFC. ובכל מקרה זה רק דעות אתה יודע כל אחד מה שהוא חושב.. אני אוהב את הדיונים איתך, יש כאן כמה נעלבים.

iratherdie יש לי שאלה?

נו ידידי אז למה חלקת עליי? טענתי בדיוק את מה שאתה אומר שה-TDD של ראמפייג' היה יעיל נגד ג'ונס ברוב המקרים מה שלא צלח לו עם אבנס, אבנס הפיל אותו כל הזמן שזה רצה, נכון שהוא נלחם בצורה פחדנית אבל זה עניין אחר אני בהודעה למעלה התייחסתי רק לרמת ההיאבקות של אבנס כי אתה טענת שכישורי ההיאבקות שלו לא יוצאי דופן ואני הבאתי את הקרב של אבנס/ראמפייג' כדוגמא לעומת ג'ונס/ראמפייג' כדוגמא לההיאבקות של אבנס(זה שראמפייג' גנוב שהוא לא סיים אותו זו בעיה שלו) על כל פנים אבנס שלט בו לגמרי בעזרת היאבקות בלבד כי אין לו כלים אחרים חוץ מהיאבקות פנומנלית אז נכון הוא לא סטרייקר מחונן ויש לו לסת חלשה אבל הוא מתאבק על! שים לב שעם כל החסרונות הגדולים שלו הוא הפסיד רק פעם אחת למאצ'ידה (כי הוא חשב שהוא מייק טייסון)והכל בזכות כישורי ההיאבקות שלו..

iratherdie

New member
התשובה פשוטה ידידי

הרמפייג' שג'ונס פגש לדעתי היה הרבה יותר טוב ממה שאבנס פגש. ג'קסון חזר אחרי הרבה זמן חלוד מהסרטים בהוליווד ונראה פשוט רע. וגם זה כמעט הספיק לניצחון. אם הראשאד שנלחם נגד טיטו היה נלחם נגד רמפייג' שנלחם נגד ג'ונס, רמפייג' בKTFO כמו שג'קסון אמר אחרי ההפסד לג'ונס (לא דבר שקל להוציא ממנו אחרי הפסד) "This is the best Rampage ever" :) וכל זה מוביל לזה..... שלדעתי מצ'ידה יהיה הצ'לנג' הכי קל של ג'ונס ב-3 קרבות האחרונים לפחות. ג'ונס ישחט אותו וינצח ב-TKO במקרה הטוב בשני במקרה הסביר בשלישי. ראיתי ראיון של מצ'ידה בTATAME שהוא אמר שלא נופתע אם נראה אותו מנסה לקחת את ג'ונס לקרקע (טעות אנושה, אין לו סיכוי והוא רק יחטוף על זה), וגם שהוא ינסה להפוך את זה לקרב וירטואוזי back and forth, מבלי להבין שג'ונס מכה הרבה יותר חזק ממנו וישתול אותו לקרקע על כל טעות. ג'ונס בברוטליות אופיינית. חבר'ה הפורום שחושבים שיש למצ'ידה סיכוי... לא יודע.. לא נראה לי.

מממ...

אני לא חושב שבין ראמפייג' של ג'ונס לאבנס יש שינוי משמעותי כנראה שנישאר חלוקים אף אחד לא מאמין שלמאצ'ידה יש סיכוי אבל הרוב רוצים שהוא ינצח כולנו רואים ג'ונס ב-TKO

למעלה