אין לי טוויטר
וגם אם היה לי, אני בספק אם ג'ונס היה מדבר איתי. אולי כמו שניר אינדגו היה פעם מדבר עם אח של משידה D: זה תמיד קרע אותי מצחוק. ומקוריוז אחד לאחר, הפתיחה על הברכיים. גם אם אתה פוחד מהעמידה של מישהו, אתה לא פותח על הברכיים. זה סתם היה נסיון של ג'ונס להכניס פלפל לקרב שסופו היה ידוע מראש. גם במסיבת העיתונאים כשהוא אמר שהוא פחד מהעמידה של ראמפייג' - זה שטויות - אם תקרא בין השורות תראה שג'ונס סתם מנסה להצטנע ולהחמיא ליריבו המובס מענייני תדמית ותו לא. ג'ונס עמד עם ראמפייג' רוב הקרב, שמר על מרחק, וכמעט ולא נפגע. כשרצה לקחת את הקרב לקרקע, אולי בשביל לקבל ניקוד על הסיבוב, הוא הצליח. גם אם הוא היה כל כך מפחד מראמפייג' הוא לא היה זורק את ה-Spinning Elbow \ back fist שהוא כל כך אוהב, ובכלל ביציאות ובכניסות לקלינץ' ג'ונס לא פחד להשתמש קצת בדירטי בוקסינג, תחום שראמפייג' ממש מומחה בו. רואים שג'ונס ניסה לסיים את הקרב רק מתחילת הרביעי (או שמא זה היה השלישי? לא זוכר), והוא הצליח. זה גם טקטיקה. ג'ונס ידע שכל עוד שהקרב מתקדם, זה עובד לטובתו - וכך היה. ראמפייג' היה מאוד עייף לקראת הסוף, ובעיקר מותש. אני משוכנע שג'ונס לא ניסה לסיים את הקרב מהשניה הראשונה. זו היתה ההגנה הראשונה שלו על התואר והוא רצה להראות לעולם עד כמה הוא מגוון. אין לי ספק שאם הוא היה רואה הזדמנות לסיים את הקרב הוא היה עושה את זה, אבל הוא לא בדיוק ייצר לעצמו את ההזדמנות הזו בסיבובים הראשונים, והוא עשה את זה די בקלות בסיבוב האחרון עד ההכנעה. אני לא חושב שראמפייג' הראה TDD מעולה כי ג'ונס לקח אותו למטה מתי שרצה. מה כן, הוא הראה עמידות וקשיחות ברמה יותר גבוהה ממה שג'ונס ציפה לה.