אבקות ותוספי תזונה...

YogevBO

New member
אבקות ותוספי תזונה...

מה דעתם על כל התוספי מזון והאבקות המיועדות לעזור לנו לעלות מסת שריר בזמן קצר? מה אתם ממליצים למתאמנים שלכם? אני לא מצאתי או שמעתי על הוכחה מדעית האומרת שהאבקות האלה אמינות, לכן אני לא ממליץ עליהן למתאמנים אפילו אם זה מכניס לי כסף לכיס.

נתן.ל

New member
מאסת שריר בזמן קצר?

אתה כניראה מתכוון לתוספים בלתי חוקיים. אבקות חלבון הם סה"כ תוספי תזונה. זה נוח, לא יותר.

MidNight Flame

New member
קצת מצחיק

על איזה אבקות אתה מדבר? קריאטין בא באבקה ניטריק אוקסיד יש באבקה חלבון יש באבקה חומצות אמינו יש באבקה "לא מצאתי או שמעתי על הוכחה מדעית..." אמרת שסיימת קורס לא מזמן, לא? שם היו אמורים לעבור איתך על כל מה שמועיל ולא מועיל...

oridoron77

New member
תשובה

תוסף מזון בא לתת מענה לאדם שלא יכול לצרוך את המזון ממקור המזון עצמו (לדוגמא אנשים שקשה להם כמות מסויימת של חלבון ממזון, יעזרו בתוסף חלבון שאותו קל יותר לצרוך). רוב האבקות הם אכן אמינות (אם להוציא את Ultimate Nutrition שנכשלה במבחן האמינות) מבחינת הערך התזונתי שהם מתארות: Champion, Optimum, Iss... אגב, אין שום ראייה לכך שחלבון מאבקה לעומת חלבון ממזון נתן תוצאות טובות יותר לאנשים שמתאמנים (כנ"ל לגבי פחמימות). לסיכום, עניין תוספי המזון ככל שיהיה Over Rated, הוא סה"כ תחליף שחלק מהאנשים זקוקים לו, עקב קושי מסויים (או נוחות) - לא יותר מזה. אורי

YogevBO

New member
אני לא הכי מבין בתחום אבל..

ממה למדתי בקורס לאותם תוספי מזון אין הוכחות מדעיות. לעומת זאת ישנן הוכחות שחלקן נספגות במע' העיכול ולא מגיעות לשרירים או שהמינון שממליצים עליו גבוה בהרבה מהמינון הנחוץ.

oridoron77

New member
../images/Emo31.gifשאלה לא במקום מייק...

מה היתה המטרה בשאלה? אתה יודע טוב מאוד שמוסד טוב ככל שיהיה אינו אחראי לרמת הלמידה והשינון של החומרים שנלמדו במהלך הקורס (ואחריו). אורי

MidNight Flame

New member
שאלה לגיטימית לגמרי

וחסר רק שלהבא תעמיד אותי בפינה כי לא מוצא חן בעינייך.

YogevBO

New member
....

לא הבנתי בדיוק מה מטרת השאלה ומה אתה מנסה להגיד שאתה שואל אותי באיזה מוסד למדתי? מה שאמרתי לגבי תוספי המזון זה מה שלימדנו אותנו שם ולא יותר.

MidNight Flame

New member
מטרת השאלה היא להבין...

איזה מוסד השאיר אותך בכזה חוסר ידע לגבי נושא שבתור מדריך אתה צריך לדעת על בוריו.

YogevBO

New member
...

צודק זה באמת נושא שחסר בקורס. יש לך אתר או מספר אתר שאני אוכל ללמוד מהם את הנושא?

oridoron77

New member
אין קשר למה שמוצא חן בעיני

בייחוד שהוספת את ה"חח". ואני מעריך את הציניות השופעת שלך. יכול מאוד להיות שבן אדם שעבר את הקורס (במוסד X) לא זוכר חלקים ממנו, בגלל שהוא לא חזר על החומר (בלי קשר אישי לגולש ששאל את השאלה). יכולת לשאול לפני האם הוא לא מצא שום עדות לפתרון לשאלה בחומר של הקורס שלו, ואם הוא היה אומר ש"לא" - אז אולי היה יותר הגיוני לשאול אותו איפה הוא למד. בכל אופן, רמת התכנים והלימודים בקורס לא תשתנה עד שמישהו מעל אותן מוסדות לא יבחר לעלות את הרף. אורי

MidNight Flame

New member
או שיכול להיות שאותו מוסד עשה רק שיעור...

אחד בנושא, וביררתי. מה המסקנה?

oridoron77

New member
המסקנה היא

שכמות שעות הלימוד הגלובלית צריכה לעלות. אורי

MidNight Flame

New member
המסקנה היא שבחינות הסיום לא קשות מספיק

ואנשים שלא טרחו ללמוד את החומר לעומק עוברים. למיטב זיכרוני? אותי לימדו לא רע בכלל על תוספים בקורס הגרוע והמאוד לא ממצה שעברתי.

למעלה