אבקות ותוספי תזונה...

YogevBO

New member
לפני שכולכם מסיקים מסקנות ...

על כמה לא לומדים וכן לומדים, ושאנשים לא טורחים ללמוד את החומר ועוברים. אז ככה בלי שום עניין של שחצנות קיבלתי מצטיין קורס ופשוט לא עברנו בצורה ממצה על תוספים ולכן אני לא מבין בזה. אז לפני שאתם מסיקים מסקנות אתם יכולים לשאול אם עברנו על זה בקורס כמה שע' וכו' תודה.

MidNight Flame

New member
זה ההתלבטות בין...

מוסד שלא מלמד כמו שצריך לתלמיד שלא לומד כמו שצריך או מוסד תאב בצע שמסמיך בלי לוודא ידע

לדעתי הפתרון הוא בכלי הנקרא

המשך לימוד. בארה"ב ובעוד מקומות בעולם התעודה ניתנת על תנאי לתקופה מוגבלת (לרוב ל 3 שנים), על המאמן החדש מוטלת החובה להשלים נקודות ( Continuing education), בצורה זו נוצרת סלקציה טבעית בה המעונינים להמשיך בתחום זה ממשיכים ללמוד ולהשתלם ואלו שלא פשוט נושרים ואינם יכולים להמשיך לאמן.

הר ניר29

New member
אני סתם ממורמר

על תרבות רכישת הידע בקרב רוב אנשי המקצוע בתחום הפעילות הכגופנית או החינוך הגופני. ועל ההסתפקות בבינוניות מצד השטח.

נתן.ל

New member
מובן וברור המרמור

אני ממורמר על עצם העובדה שאין כל כך אפשרויות להרוויח ולהתפרנס בכבוד מהמקצוע. אי לכך אנשים נוטים להתייחס למקצוע זה כאל משהו זמני בלבד וככזה אין של צורך להשקיע בו יתר על המידה או חס וחלילה להוציא עוד כסף על רכישת ידע נוסף. אי לכך הבינוניות.

oridoron77

New member
טוב לדעת

אני מנחש שההצהרה היתה לגבי רמת החלבון. אם אפשר לדעת כמה היתה הסטייה? (כיוון שלUltimate Nutrition הסטייה היתה יחסית גדולה)

צ'מפיון לא עמדו בהצהרות

מבדיקות המעבדה יצא שב-100 גרם אבקה יש 21.92 גרם חלבון (במקום 24 גרם כמוצהר), 4.96 גרם פחמימות (במקום 4 מוצהר). הבדלים זניחים אמנם (10 אחוזים), אבל יש אבקות שעומדות בהצהרות שלהן. אם מר למבורגיני יסכים אני יכול לצרף את בדיקת המעבדה.

renegade21

New member
לאחר השמועות האחרונות

אני כבר בספק גדול לגבי שאר החברות שאת שמם ציינת

oridoron77

New member
שמועות לחוד בדיקות לחוד

אבל השכלתי להבין כבר לא להמליץ בביטחון על אף אחת. אגב האם יש אם אני לא טועה בבדיקות ISS יצאה חפה מסטיות, או שנעשו בדיקות עדכניות יותר?

למעלה