אבקש את עזרתכם

einatbaron

New member
אבקש את עזרתכם

שלום לכם בקרוב מאוד אני מעלה לאוויר אתר שמטרתו עזרה לנזקקים אתר שמטרתו בין השאר לתרום כספים לנזקקים פרטיים ולעמותות באתר תהיה מערכת מסויימת שתאפשר לגולשים להצביע בזמן אמת ולהחליט למי יתרמו כל חודש הכספים מהכנסות האתר. בכדי להרחיב את המודעות בנושא אלימות במשפחה ועזרה לנזקקים, אני זקוקה לסיפורים אישיים, שירים שנכתבו ציורים של ילדים או מבוגרים או כל נושא יצירתי אחר שהכאב הוצא דרכו אשמח לפרסם תחת אנונימיות, רק בכדי שהגולשים שיכנסו לאתר, יוכלו לקבל מושג כמה נושא האהבה ועזרה לזולת, הוזנח מליבנו. ניתן להעביר לאי מייל שלי ביטויים אישיים [email protected] תודה על שיתוף הפעולה בברכה עינת בר-און **************************************** "סימנים כחולים" "קר לי נורא, הבכי תקוע לי עמוק בנשמה השעון שלי שוב מראה שכבר ארבע בערך ויש לי סימנים כחולים על הרגליים קר לי נורא, מוטי מהמכולת מסתכל לי על החולצה ואני מה? יש לי סימנים של חושך בעיניים שאף אחד לא יראה שאף אחד לא ישמע שלא אהיה קיימת... בשביל מה?? קר לי נורא, הבכי תקוע לי עמוק בנשמה השעון שלי מראה שכבר שמונה עוד מעט ויש לי סימנים כחולים על הרגליים קר לי נורא, רועדת ממש ואמא שלי לא רוצה אותי רק את מוטי שמסתכל, שמסתכל, שמסתכל שאף אחד לא יראה שאף אחד לא ישמע שלא אהיה קיימת... בשביל מה?? לא מרגישה כלום לא מרגישה כבר לא מרגישה כלום אבל נחנקת שאף אחד לא יראה שאף אחד לא ישמע שלא אהיה קיימת... בשביל מה??? (אמא לא שומעת... אמא לא רואה....) קר לי נורא אני שונאת את מוטי שאמר לי לא לספר אני הולכת למקום אחר אולי יהיה שם חם יותר. כל כך מוצאת את עצמי בשיר הזה, לי לא היה "מוטי".... אבל היו כל השאר"

למעלה