אבקש את עזרתכן במתכונים לעוגיות

אני חושבת ש 160 צריך להיות מספיק

הן צריכות להיות זהובות בלבד ולא שזופות. ריבה "פושטית" היא הכי מתאימה, כי אין בה חתיכות. אבל אם בא לך להשקיע אז אפשר גם קונפיטורה, רק לדוג החוצה את חתיכות הפרי הגדולות, שלא יפריעו לסגור את הסנדוויץ´.
 

fila

New member
עוגיות

עוגיות השושנים של הדר
עוגיות מרוקאיות נימוחות, עוגיות מבצק פריך(מתאימות לתה), בראוניז,עוגיות שיש..... תרשמי אם את רוצה משהו ואני אקליד מהבית.
 

אוסנת123

New member
יש לי מתכון...

לבראוניז מעולים (מתכון של מצפה הימים) אם את מעוניינת במתכון אני אקליד אותו עוד מעט.
 

אוסנת123

New member
הבראוניס הכי טובים בעולם!!

בראוניס (מתכון של מצפה הימים) החומרים: ¼ 1 כוס שוקולד מומס 140 גרם חמאה מרוככת 7 ביצים מופרדות 2 כוסות סוכר 1 כפית תמצית וניל 1 כפית תמצית רום ¾ כוס קמח 1 כף קורנפלור 2 כפות קקאו 1 כפית שטוחה אבקת אפייה ¼ 1 כוסות אגוזים קצוצים תבנית 40X30 משומנת ומקומחת אופן ההכנה: 1. מקציפים את החלמונים עם 1 כוס סוכר לקצף תפוח. 2. מוסיפים את החמאה, שוקולד, תמצית וניל ותמצית רום. 3. מקציפים בנפרד את החלבונים עם 1 כוס סוכר לקצף נוקשה. 4. מקפלים את תערובת החלבונים עם תערובת החלמונים בתנועות עטיפה. 5. מערבבים קמח, קורנפלור, קקאו, אבקת אפייה ואגוזים ומוסיפים לתערובת השוקולד. מערבבים עד שהתערובת אחידה. 6. אופים בתנור שחומם מראש כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות.
 
למעלה