אבקש חוות דעת לגבי הסקאנר הבא.תודה לעוזרים.

4Z7CBF

New member
משדר ידני

הרבה חובבי רדיו יש ברשותם משדר ידני בעל הספק מוצא של 5 וואט והם פותחים את ממסר ת"א גם ממרחק של מספר קילומטרים כאשר הם נמצאים בתנועה על קטנוע או ברכב באיזור הרצליה. ברשותיי משדר של 10 וואט ואני גר ברמת-גן ומדבר עם חובב רדיו שגר בלוד ללא שימוש בממסר ללא שום בעיה.

mot264

New member
יכול להיות...

יתכן שבמנהתן שבניו יורק מרחק התקשורת ב 5 וואט לא יעלה על 100 מטר אם זה שידור ממכונית אחת לשניה. חחח

zukik

New member
מה שיפה פה בוא ...

שכל אחד חושב שהוא כבר מומחה ... וכעט לנושא ..... וכדאי גם לך לקרוא יוסי ... אכן מכשיר 5 ואט בסביבה של בנינים רבי קומות יגיע לטווח קצר (ויתכן גם כמה מאות מטרים אם כי אני חושב שקצת (הרבה) יותר ... אבל .... כפי שהממסר שיושב על גג הביית יכול לשמוע מכשיר נייד ממרחק גדול .... גם מגלה כוון שישב שם יוכל לאתר ממרחר רב .... 2 משדר של איתוראן אם הוןא ברכב לא משדר יותר ממקמש נייד .... ובכל מקרה אילו 2 מערכות שונות בתכלית ... ולא ניתן בכלל להשוות ביניהם ... הנושא של איטוראן הועלה שאפשר לאתר לפי שידור אמטוסים עושים את זה כך האוניות ... וגם GPS עובד כך (אם כי קצץ אחרת)

zukik

New member
יוסי זה בשבילך

http://www2.rohde-schwarz.com/en/products/radiomonitoring/product_categories/direction_finder/DDF0xA.html ותאמין לי שהציוד הנ"ל יאתר גם יאתר גם מקמש של 1 ואט ממרחק של הרבה יותר מ 100 מטר וגם בין בנינים אפילו במנהטן .....

איך איתוראן קשורה לעניין?

אין במקרה GPS ברכב שרק מוסר את הפוזישן שלו לתחנות הקרקעיות? הכוונה משהו כמו: אני נמצא עכשיו בעפולה אני נמצא עכשיו בעפולה אני נמצא עכשיו בעפולה אני בדרך לג'נין אני בדרך לג'נין אני בדרך לג'נין אני בתוך ג'נין אני בתוך ג'נין א_י בת_ך ג'נ_ין א__ בתו_ __ין No Signal. הא הא הא

למעלה