איש חסיד היה ... שיר נפלא .
ק קומבינטור New member 18/4/04 #11 ולסיום ממש: איזה שיר הכי אהוב עליכם מהקלטת הזו? לי באופן אישי קשה ההחלטה אבל לאחר חשיבה מעמיקה ברור לי שאני בוחר ב א גוטע ואך, והנה המילים: (כנסו לתגובות)
ולסיום ממש: איזה שיר הכי אהוב עליכם מהקלטת הזו? לי באופן אישי קשה ההחלטה אבל לאחר חשיבה מעמיקה ברור לי שאני בוחר ב א גוטע ואך, והנה המילים: (כנסו לתגובות)
מ מתופפת 2 New member 18/4/04 #23 שאלה לקומבינטור האם זה שאסור לשמוע מוסיקה בימי הספירה זה איסור או החמרה או מנהג? יש לי חברה שלא שומעת, אבל אני אף פעם לא הקפדתי על זה! מה הטעם באי שמיעת מוסיקה? תודה!
שאלה לקומבינטור האם זה שאסור לשמוע מוסיקה בימי הספירה זה איסור או החמרה או מנהג? יש לי חברה שלא שומעת, אבל אני אף פעם לא הקפדתי על זה! מה הטעם באי שמיעת מוסיקה? תודה!
ק קומבינטור New member 18/4/04 #24 מדובר במנהג. האיסור במקורו נאמר רק על נגינה בכלי שיר או ריקודין ומחולות אלא שהורו פוסקי דורנו, ובעצם זה פשוט, שגם קלטת אסור ואפי` שירה וואקלית שבוקעת מטייפ אסור. טעם האיסור הוא כי בימים אלו מתו לפני כמה אלפי שנה 24 אלף תלמידים של רבי עקיבא.
מדובר במנהג. האיסור במקורו נאמר רק על נגינה בכלי שיר או ריקודין ומחולות אלא שהורו פוסקי דורנו, ובעצם זה פשוט, שגם קלטת אסור ואפי` שירה וואקלית שבוקעת מטייפ אסור. טעם האיסור הוא כי בימים אלו מתו לפני כמה אלפי שנה 24 אלף תלמידים של רבי עקיבא.