אברי גלעד הפסיק להצדיק הערבים ונגמל משמאלנות

respecta1

New member
יש לו קול מעוות משו שם חח..

אבל בכללי הוא היה שמאלני? בתכנית בוקר שלו הוא תמיד דיי נכנס באורחים האלה :)

זה בשביל הרייטינג

אבל מה, טוב ששמאלן נגמל מהסם. החדשות הרעות הן שהתקשורת שורצת שמאלנים גם אחריו.

אלון 58

New member
כן,האזנתי לזה בשדור ישיר כשהכריז על-כך...,

זה היה בשבוע שעבר בתכנית "המילה האחרונה" בגלי-צה"ל,כשהוא משוחח עם אורי אורבך.

מוחמד5

New member
אברי גלעד

אני מודה , הוא אחד השדרנים היותר אהובים עלי, ורק בגלל השימוש שלו בח' ובע' ,העברית הרהוטה מאוד מוצאת חן בעינייץ מצד שני ! אני לא מעריך את האיש בגלל דיעותיו הפוליטיות, את דעתי עליו שיניתי לאחר המבצע הקודם הגדול של צה"ל בעזה, הוא בחר ללכת לשם ולבדר את החיילים, אותם חיילים שרצחו והרגו ילדים בשם ההגנה על המולדת. לא ראיתי בו שליח השמאל. וכאן אני שואל האם יש שמאל במדינת ישראל !!לא לפי דעתי. ובכלל,בכל העולם המילה שמאל וימין לא דומה להגדרות בארץ הקודש. אהבתי אתהאינושיותשבאדם, האדם אברי גלעד, אבל כנראה לנוכח העליה המתמדת וההקצנה בדיעות הרחוב היהודי, שהינו חלק ממנו,גם תורו הגיע, ושינה את דיעתו והצטרף לרוב, הרוב הלאומן . הוא לא היחידי שאני בא אליו בטענות , גם לדליק ולוינץ' ישלי המון טענות. האדם שדוגל בחיים ירוקים, מאכלים אורגניים,בתוכנית הבוקר שןו מדווח לנו על כל ארוגנזים שנולד באיזה גן חיות, או על איזה מקרוב שהצליחו להציל את חיוו, אבל האם הוא הביע זעזוע מהריגתם של תינוקות וילדים !! לא ולא. לכן אנשים ,ושדרנים יקרים, לפני הכל אתם בנו אדם, רצוי שתתנהגו כבני אדם בכדי שכולנו נמשיך ללכת בעקבותיך ונעריך ונעריץ את מעשיכם. תהיו בני אדם.

ומה עם מסקנות אישיות של הרחוב הערבי?

אין ספק שהשמאל היהודי מתחיל בתהליך התפוררות או יותר נכון בתהליך התפכחות. השאלה שאני שואל אותך היא האם על הרחוב הערבי לעשות חשבון נפש ואולי להסיק מסקנות שאולי הם האשמים בהתפוררות השמאל! שים לב שאברי גלעד כבר לא היחידי, קדם אליו השמאלן ירון לונדן וקדם אליו עוד סופר ישראלי יהודי מפורסם ששכחתי את שמו. איך אתה מסביר את העובדה שמיטב השמאלנים בישראל מתחילים לשנות את דעתם ונעים לכיוון הימין? האם זה באמת קרה סתם כך במקרה או שאכן הרחוב הערבי גורם לשמאל היהודי להתפכח? בקיצור אני שואל האם אולי הערבים אשמים בהתפוררות השמאל בישראל?

מוחמד5

New member
הרחוב הערבי שינה את דעתו

לצערי ההנהגה היהודית עדיין לא מסוגלת לעכל את השינוי הזה. אני מדבר כמובן על היוזמה הסעודית כדוגמה לשינוי מרחיק לכת.

respecta1

New member
איזה שינוי ואיזה בטיח..

דיי כבר להצחיק הוא כולל את זכות השיבה בלי זה אין שום יוזמה ושום דבר זה כמו שתציע למישהו רעל בתור שתיה ואז עוד תגיד אה הנה התנהגתי כמארח האשמה נופלת עליו...

mike00

New member
למה שישראל תאמץ יוזמה שקוראת לחיסולה<??

כל הכבוד לסעודים שמנסים לחסל את מדינת ישראל בצורה דיפלומטית עם הרבה קישקושים פוליטיים ובילבולי ביצים בירוקרטיים...... תנו להם במחיאות כפיים על היוזמה

בטח שינה את דעתו

היום ערביי ישראל זורקים אבנים חופשי חופשי על מכוניות של יהודים היום ערביי ישראל קוראים לשירותי ההצלה שיבואו לעזור להם ואז זורקים עליהם אבנים היום יותר מתמיד מערכת הביטחון חוששת מעליה חדה של פעילות טרוריסטית של ערביי ישראל בין אם בעקיפין ובין אם בצורה ישירה. היום יותר מתמיד התמיכה של ערביי ישראל בחיזבאללה ובתמיכה בחטיפת החיילים גדולה מתמיד היום נבחרי הכנסת של ערביי ישראל קיצוניים מתמיד. אחר כך מוחמד אל תתפלא שהשמאל היהודי הולך ומתפורר. בא נמשיך לרמה הבינלאומית: בוועידת אנאפוליס אף נציג של מדינה ערבית לא הסכים לפנות בכלל לשרה ציפי לבני וזה הרי שיא הגיחוך מאחר וישראל מהווה 50% מכל הסכם שלום שיחתם. אם אפילו להיות בקרבתה הערבים לא יכלו אז איך בכלל יעשו שלום? כן מוחמד הרחוב הערבי ממש שינה את דעתו.. תמשיך לומר את זה לעצמך כל בוקר עד שתשתכנע לגמרי. בא נמשיך- חמאס מוכן לקבל את היוזמה הסעודית כל עוד התוקף שלה יהיה ל 10 שנים בלבד אך על הצד הישראלי למלא את הכל ההתחייבויות מצידו. חתיכת עיסקה אה מוחמד? ממש הרחוב הערבי השתנה חח

מוחמד5

New member
../images/Emo201.gif

אמשיך להגיד את זה לעצמי 5 פעמים ביום,בכל פעם שאני אתפלל. מי שלא רואה את השינוי,פשוט לא רוצה לראות אותו,כי הוא מפחד ממנו. אפילו ראש מוסד לשעבר אמר השבוע שיש שינוי גדול וחבל שישראל לא משנה את החשיבה ואת האסטרטיגיה שלה, הוא אומר אנחנו (מדינת ישראל) מפספסת הזדמנות פז לסיום הסכסוך והתקדמות לעבר שלום כולל וצודק.(לא אני אמרתי- ראש מוסד לשעבר - גם הוא שמאלני !)

מוחמד מי זה באמת ראש המוסד הזה?

אתה יכול לתת לי לינק או לומר את שמו?

לזכר המקלדות שנדמו../images/Emo16.gif

כמה חבל שיכולת הדיון כל כך מוגבלת. נו טוב לפחות לא שלחת אותי לחפש בגוגל

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

האמת !! קראתי את הידיעה באחד העתונים בשפה הערבית אפילו הייתה תמונה, קראתי כל כך הרבה עיתונים בסוף השבוע כך שאני לא זוכר באיסזה עיתון הידיעה התפרסמה. סביר להניח אולי בכל אל ערב. באמת שלא זוכר.

אני מאמין לך שאתה לא זוכר

הרי ידיעה שראש מוסד לשעבר שטוען שהערבים הם מלאכים זאת ידיעה כל כך נפוצה שממש הגיוני שתשכח

עוד שאלה מוחמד

בנוסף לשאלה מיהו אותו ראש מוסד אני רוצה לשאול עוד משהו. כתבת "מי שלא רואה את השינוי,פשוט לא רוצה לראות אותו,כי הוא מפחד ממנו" אני כתבתי לך המון עובדות על "השינוי" של ערביי ישראל. עכשיו תורך להראות לי איזה שינוי באמת חל אצל ערביי ישראל. במקום לומר לי שיש מישהו(ובינתיים אתה מסרב לנקוב בשמו) שאומר שהערבים השתנו, בא תספר לי איך הרחוב הערבי השתנה? במה זה בא לידי ביטוי?

למעלה