אברי גלעד
אני מודה , הוא אחד השדרנים היותר אהובים עלי, ורק בגלל השימוש שלו בח' ובע' ,העברית הרהוטה מאוד מוצאת חן בעינייץ מצד שני ! אני לא מעריך את האיש בגלל דיעותיו הפוליטיות, את דעתי עליו שיניתי לאחר המבצע הקודם הגדול של צה"ל בעזה, הוא בחר ללכת לשם ולבדר את החיילים, אותם חיילים שרצחו והרגו ילדים בשם ההגנה על המולדת. לא ראיתי בו שליח השמאל. וכאן אני שואל האם יש שמאל במדינת ישראל !!לא לפי דעתי. ובכלל,בכל העולם המילה שמאל וימין לא דומה להגדרות בארץ הקודש. אהבתי אתהאינושיותשבאדם, האדם אברי גלעד, אבל כנראה לנוכח העליה המתמדת וההקצנה בדיעות הרחוב היהודי, שהינו חלק ממנו,גם תורו הגיע, ושינה את דיעתו והצטרף לרוב, הרוב הלאומן . הוא לא היחידי שאני בא אליו בטענות , גם לדליק ולוינץ' ישלי המון טענות. האדם שדוגל בחיים ירוקים, מאכלים אורגניים,בתוכנית הבוקר שןו מדווח לנו על כל ארוגנזים שנולד באיזה גן חיות, או על איזה מקרוב שהצליחו להציל את חיוו, אבל האם הוא הביע זעזוע מהריגתם של תינוקות וילדים !! לא ולא. לכן אנשים ,ושדרנים יקרים, לפני הכל אתם בנו אדם, רצוי שתתנהגו כבני אדם בכדי שכולנו נמשיך ללכת בעקבותיך ונעריך ונעריץ את מעשיכם. תהיו בני אדם.