אברי גלעד הפסיק להצדיק הערבים ונגמל משמאלנות

מוחמד5

New member
על איזה עובדות אתה מדבר !

מאיפה הן לקוחות בכלל !! אני חי בתוך עמי, אני מדבר עם בני עמי,אני שומע אותם, אני רואה כל מה שמתרחש. וזה מספיק בשבלי. יצא לך לשבת עם ערבי ולנהל שיחה איתו !! מכירים ערבים באופן אישי !!

מוחמד5

New member
בחלקם

והחלק ההאחר מנופח . הבעיה שלך שאתה מחפש את הערבים, מחפש את הדברים החריגים . כשיש לך מהצד השני מעשים דומים ואף יותר חמורים, למשל המקרה הזה של משפחת ח'ורי מחיפה בשבת האחרונה. סביר להניח שלא שמעת עליו, על תקיפה באבנים ועל סכינים שלופים, כשיש ברכב ילדים קטנים ואישה בהריון. את זה אתה לא מכיר . וזו רק דוגמה מהיומיים האחרונים. וכאלה יש יום יום.

אני רוצה שתסביר לי איזה עובדות מנופחות?

נושא הדיון הוא על כך שהשמאל היהודי מתפורר או מתפכח. אתה טוען כי נעשה ללא קשר לרחוב הערבי ואני טוען שהרחוב הערבי גרם לזה. בא תסביר לי איזה מהעובדות שהבאתי לא נכונות

מוחמד5

New member
זריקות אבנים למשל

בטח המקרה שעג'ייב דיבר עליו, אלה היו בדואים שמשרתים בצבא. לגבי ג'סר , מישהו נעצר ! מישהו נשפט !!! חלקי ידיעות לא מבוססות שבשלי לא שוות כלום. מי שרוצה לאכול כל ידיעה שמתפרסמת ולהפוך אותה לאמת ולעובדה, שיבושם לו. אני לא אהיה יס מין,אני לא אהיה עוור .

צודק, יש דינמיקה מסויימת שהשפיעה על התזוזה

ברחוב הישראלי ובהחלט היא מושפעת מהרחוב הערבי, מהדברים שעושים ומשמיעים הח"כים הערבים, ראאד סלאח, וועדת המעקב, אירגון עדאללה, הפגנות כאלה או אחרות, העמדות של הציבור הערבי בזמן מלחמת לבנון, וכן כי חלק מהשמאלנים החלו לפתוח את האוזניים והעיניים, החלו לשים בצד כל מיני תיאוריות דביליות ורחשי לב. זה לא שהציבור הישראלי נע ימינה, הוא לא, אך הוא התמרכז.לאט לאט אנשים מתחילים לראות את המציאות כפי שהיא, יש כאן פלשתינים, ארץ ישראל השלמה לא רלוונטית, גם קווי 67' לא, אין פרטנר וחייבים להפרד ובמקביל לרסק את הטרור יהיה מה שיהיה.

זה לא שהשמאל נעלם, אבל מה שהיה שמאל פעם כבר

לא מתאים היום. אז יש התפכחות. ירון לונדון, זו כבר דוגמא טובה לשמאל, אפילו קיצוני שהתפכח, אולי חלקית, אולי באופן מלא. דרך אגב, גם הימין זה קישקוש, ארץ ישראל השלמה מתה, הציבור בארץ מתפכח זה אומר מתרכז, לא ימין ולא שמאל.

mike00

New member
תגיד מוחה,אם יבוא אליך ברוך מרזל אתה תטפל בו?

אם יגיע אליך במקרה ברוך מרזל למרפאה אתה תיתן לו טיפול הולם?אם יגיע כדי לקנות ציוד רפואי אתה תמכור לו?? אם לא אז אתה תת אדם,אם כן אז אין הבדל בינך ובין אברי גלעד שהגיע לבדר חיילים.....שניכם מתפרנסים בכבוד... בקשר לשינוי בדעות שלו,אני לא מבין מה הבעיה..... פעם הוא חלם על שלום שיגיע,היה בטוח שכל מה שקורה זאת אשמתנו,םע הזמן הוא התפכח והבין שאין עם מי לדבר... לפחות לא כרגע.... אתה יודע,כשהייתי בתיכון נורא אהבתי את המורה שלי לחוזק חומרים ופיסיקה,הוא היה איש מצחיק שהעביר את השיעורים בצורה מעניינת...... עם הזמן גיליתי שהאיש רמאי,לא בקיא בחומר והטעה אותנו די הרבה פעמים כך שהיינו צריכים ללמוד כפול לקראת סוף השנה.. זה היה רגע ההתפכחות,הרגע בו הפסקתי לאהוב ולכבד אותו....

מוחמד5

New member
תשובות

כן כן כן כן כן ללא שום היסוס או מחשבה שניה. אצלי כולם בני אדם, כולם שווים ,כולם זהים. אין העדפה של אדם X על Y בגלל מוצאו,דתו,אמונתו,השקפה פוליטית .. או כל סיבה אחרת. כולם מקבלים אותו היחס . נפל בחלקי להעניק חיים, ואני מדגיש על המילה להעניק חיים. להרבה אנשים מכל הסקטורים בארץ. נפל בחלקי לטפל בהרבה נפגעים מפיגועים, עוד מתקופת הפיגועים הראשון בעפולה,ועד מלון פארק, נווה ימין........וגם בפצועים פלשתינים,ואפילו משדרות. כולם ממני ומשאר עמיתיי כולם קיבלו אותו יחס, היחס המקצועי והאישי החם. לשמחתי עדיין חלקם שומר איתי על קשר. זכותו של אברי לעשות מה שבא לו ולחשוב כתאוות עיניו.

הרחוב הערבי הוא איסלאמו-פאשיסטי

להוציא מיעוט קטן הוא תומך חמאס וחיזבאללה, רוקד לצלילי הסקאדים של רוצח ההמונים סדאם חוסיין, מספיד את רב המרצחים ג'ורג' חבש, חוגג מעשי טבח ביהודים והולך בדרכיו של המופתי הנאצי, בעל בריתו של היטלר. המציאות היא שעם רוב 'ערביי ישראל' (=פלסטיני 48) לא היה, אין ולא יהיה דו-קיום, אלא מלחמה עד להיפרדות.

מוחמד5

New member
../images/Emo12.gif

יש לנו עכשיו אורחת בבית, יהודייה ,חברה של אשתי...מה אני אמור לעשות !!
להגיד לה לברוח כל עוד נפשה בה !

asparagos

New member
לא, תגיד לה במציאות מה שאתה כותב כאן ברשת

שלדעתך חיילי צה"ל הם רוצחים.

אתה משקר, ממשיך לשקר וממשיך לשקר...צא מזה!

חיילי צה"ל לא רוצחים ולא רצחו אף ילד בעזה, מי שגרם למותם הם מחבלי החמאס אז בבקשה, רד מאיתנו בקטע הזה! חיילי צה"ל לא יורים על ילדים, סטטיסטיקה לכשעצמה לא אומרת כלום, כן, נהרגו ילדים, נהרגו ולא נרצחו ומי שגרם למותם הם לא חיילי צה"ל אלא מחבלי עזה אז אם אתה כואב את מותם, רד מאיתנו ותפנה לחמאס שיפסיק להקיף עצמו באזרחים. רד גם גם מהקטע הציני של "בשם ההגנה על המולדת" כי הגנה על המולדת ועל אזרחיה זה דבר קדוש, קדוש ולחלוטין לא ציני! אברי גלעד הוא ציוני, שמאל ציוני אבל ציוני, הוא היה ציוני גם לפני ש"נגמל" עכשיו הוא פשוט מבין מול מי ומול מה ישראל עומדת. דליק ווליניץ הוא גם ציוני, הוא היה קצין, הוא יודע שצה"ל לא יורה על ילדים ולכן אין לו מה לגנות את חיילי צה"ל, ניתן רק להביע צער על מותם של הילדים והאזרחים שהם קורבנות, לא יותר מקורבנות של אירגוני הטרור שמעדיפים להקריב אותם עבור פנטזיה לאומית דימיונית שלעולם לא תתממש, במקום לדאוג לזה שהם יהיו בחיים ויחיו טוב.

אתה רואה למה אנחנו רואים בכם אוייבי מדינת ישר

מבחינתכם צהל רצח ילדים אין לכם בעיה שאירגוני הטרור ירו קאסמים ופצמרים ועטפו את עצמם במגנים אנושיים אין לכם בעיה שהם ירו קאסמים לאזורים יהודים מישובים על מנת לרצוח יהודים יאללה תואכלו את הדייסה שבישלתם רק אל תבכו בבחירות הבאות שאביגדור ליברמן רק חילך ויתחזק

THE WIZARD 55

New member
בזמן האחרון

יש הרבה שמאלנים שעוברים לצד השני מצביע על משהו...?....

liz28

New member
זה מצביע אולי

שהפרצוף האמיתי של הטרוריסטים ושל אלו שתומכים בהם מתגלה. שהרצון האמיתי שהלם יוצא החוצה ללא שום הסתרה, אלא באופן ישיר וחד משמעי. פתאום מגלים שהרצון שלהם הוא או הם או אנחנו וזה לא הולך יחד. זה רומז אולי שהמניפולציות שלהם מתחילות לאט לאט, להפסיק להשפיע לטובתם. אולי.... הכל השערות....

מצביע על התפכחות

מצביע על התעוררת נגמרו הימים שירקתם על אנשי השמאל והם חשבו שזה גשם הבאתם את זה על עצמכם

אברי גלעד, תמיד היה שמאלן מאד מתון ככה שהוא

לא זז בהרבה אם בכלל, לפחות על פי דבריו בתוכנית הרדיו שלו בגלי צה"ל אבל אם הוא מודה היום אז מצויין. בכלל אני חושה שהתבניות של שמאלני וימני הן דיי מפגרות ומיושנות, הפרמטרים השתנו, הקיטלוג לא באמת משנה, העיניין הוא הנושאים, ה"אישיוז" מה שנקרא ולא הגדרה כזו או אחרת לפי ספר כזה או אחר.

למעלה