אב"ג

wolfv

New member
סכם בבן גוריון. מישהו יודע מה נסגר?

היי לכולם, קיבלתי את ציון הפסיכו... 727. לא ממש עוזר. באוקטובר שוב. כרגע הסכם שלי בבן גוריון עומד על 752. לדעתי אין לי סיכוי להתקבל השנה. מישהו יכול להיות יותר אופטימי?

Corpus Magnus

New member
למי יש סכם 767 ?

סיפרו לי במשרד רישום שבמידה ובמשך סבב הראיונות מספיק אנשים ינופו \ יחליטו ללמוד באוניברסיטה אחרת, יכניסו גם את בעלי ה - 767 לסבב. עד עכשיו ספרתי 5 אנשים בעלי הציון הספציפי הזה. כמה לדעתכם יש ?

yael781

New member
הי,

מבינה לליבך. יש לי הרגשה משום מה שהסכם השנה ירד, ולו בגלל העובדה שהאוניברסיטאות מתכוונות לזמן אנשים עם ציונים יותר נמוכים, לכן לא הייתי אומרת נואש.

גם לי...

תשמע, אני קורה את הסיפור שלך וזה נשמע פשוט ביזארי. אבל תשלח פקס לוועדת חריגים, זה מה שאני עומד לעשות. הרבה בהצלחה!

האם לא קיבלתם זימון כבר?

זימון באינטרנט כמובן (הוא במקום נסתר מתחת לסכם, לא שמים לב כ"כ מהר) בגדול, שנה שעברה זה היה מה1.6 - 22.6 והמחזור השני מה23.6 עד ה5.7 בערך.

משום מה אין לי קוד כניסה שם לאינטרנ

ואני לחוצה לאללה כי לא קיבלתי כלום בדואר :(

morancho1

New member
גם אני לא קיבלתי עדיין..

ויש לי סכם שמבטיח קבלה לראיון אז לא להילחץ.. חח אבל אני יודעת שאלו מילות סרק מאז שמישהי פה רשמה שקיבלה מכתב קבלה תיבת הדואר שלי נהייתה יעד מאוד פופלרי עבורי..

תיבת הדואר

בהחלט גם פופולרית עבורי. אבל למעט האישור האינטרנטי על קבלת המסמכים, ב"ג לא השמיעו שום אות של חיים עבורי :( גם אצלך?

morancho1

New member
כנ"ל. כמו שאומר השיר:

"מחכה לו שיבוא..מחכה לו שיבוא ויציל אותך...." אך המכתב המכתב.

יעלד12

New member
לא האמת שלא...

וזה טיפה מלחיץ. אולי הם כן מתשחבים ברקע אקדמי.. נקווה שלא.

ohad60

New member
זה מה שאמרו בבן גוריון ביום

הפתוח, שיש כוונה להוריד את הסכם...

זאוס 999

New member
שאלה בקשר למו"ר....

שלום לכולם! הבנתי שמי שמועמד לעתודה הרפואית לא צריך לעבור מבחני מו"ר, אלא רק ראיונות מטעם הצבא. משהו יכול לאשר?

כן, אבל לא מדוייק,

הראיונות הם מטעם האוניברסיטאות השונות ולא מטעם הצבא. מדובר בראיונות דחייה סטנדרטיים למדי כמו שהיו נהוגים בטרם תקופת המו"ר, אל דאגה ובהצלחה!

למעלה