אגב, ברכות לחופשה נעימה לכל הילדים

../images/Emo4.gifסיום..... של 3 שנים

זהו. היום הזה הגיע.... היום סיימנו את המסגרת באיזי שפירא...... 3 שנים עברנו בחממה הנעימה של "איזי".... 3 השנים הראשונות בעולם "הצרכים המיוחדים".... הבית שקיבל אותנו בהרבה הרבה חום ואהבה. עטף וחיבק אותנו מכול כיוון... והיה
במלא מובן המילה. נכון, היו גם בעיות, קשיים ולא מהכול היינו מרוצים (נוווו... מכירים פולנים שתמיד יהיו מרוצים????????
) אבל בשורה התחתונה -היה לנו טוב וה
ית שלנו קיבלה יחס מצויין.... אז זהו... עוברים למסגרת הבאה...נהיה בגן איל"ן נתניה, עם הרבה חששות, חרדות, וגם תקווה ואמונה שיהיה טוב, שבסופו של דבר נפיק את המקסימום מהשינוי של המסגרת..... יוצאים לדרך חדשה, ונאחל לעצמנו ולכול מי שמתחילים מסגרת חדשה (נריה, ו... מי עוד???) שיהיה לנו בהצלחה....
וחופש נעים לכולם..... ואת אורית.... רוצים מפגאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאש

חני ח

New member
בהצלחה למלאכית שלך ../images/Emo189.gifולנריה../images/Emo47.gif ולכולם

../images/Emo50.gif ל../images/Emo189.gifים המתוקים

שמתחילים מסגרת חדשה, ובהצלחה לאלו שממשיכים באותה מסגרת. וחופשה נעימה לכולנו.

מאי אל

New member
אוריאל היקר

שיהיה לכם המון בהצלחה במסגרת החדשה - לך ולנריה המקסימה. כל התחלה חדשה היא מפחידה, ופרט כשזה נוגע ב"להפקיר" את ילדינו לחצי יום אצל אנשים זרים לחלוטין ללא אפשרות לדעת מה באמת הולך "שם" , אך כאדם שעובד במערכת החינוך אני רוצה להרגיע אותך ואת שאר חששות ההורים שמלווים את ילדיהם לגנים/בתי ספר חדשים, שזה בסדר לחשוש וזה בסדר גמור גם לא לרצות להתנתק, והיה רגוע מבחינת הצוות למרות שאיני מכירה את המקום אני בטוחה כי המקום הוא מצויין עם אנשי צוות מהמיינים ומוסמכים לכל בעיה שלא תהיה, ואם אתה שואל אותי איך אני כל כך בטוחה, אני בטוחה כי אתה רשמת את נריה המקסימה לגן הזה ואתה בתור אבאב לא תעשה דבר שירע לבתך. אז היה רגוע סמוך על חושייך הטבעיים וצעדו בטחה, ורק טיפ קטן ברגע שאתה נינוח ומשדר ביטחון כך גם הילדה תהיה בטוחה ונינוחה, אם תשדר לחץ זה ישפיע עליה גם. שתהיה לכם שנה מדהימה עם המון תוצאות חיוביות. מחזיקה ידיים מכאן ושולחת רק חיובי.

../images/Emo42.gifבוקר טוב ויום נפלא לכווווולכם../images/Emo140.gif

וגם אני מאחלת חופשה נעימה לכולם. ובע"ה שיהיה בהצלחה בשנה הבאה עלינו לטובה לכל הילדים שלנו אמן ואמון! תודה רבה אוריאל היקר, בע"ה בהצלחה גם לאחינועם ה-
ית היקרה אמן ואמן! וגם לך חני היקרה תודה רבה, וכמובן בע"ה בהצלחה לליאורי הנסיכה בכיתה א' אמן ואמן! מאי יקרה, תודה לך על הברכות כל הילדים הם ילדנו, נריה זה הילד שלי והוא עולה לכיתה א', ל-
ית המתוקה של אוריאל קוראים אחינועם, בהצלחה גם ל-
ית שלך אמן ואמן! שיהיה לכם יום נעים
מימי.

אוריאל המון המון ../images/Emo50.gif לאחינעם בדרכה החדשה

כל מעבר כזה הוא זה אכן מרגש מאוד וקשה... בעיקר כשעוזבים מקום שהוא חממה ובית ושהצוות מכיר את הילדה ואנחנו מכירים את הצוות וללכת למקום חדש כרוך בחוסר וודאות איך יהיה, איך הילדה תתאקלם, איך הצוות יתאקלם איתה, מכירה את כל השאלות והספקות האלה, אבל בסוף הכל מסתדר, עד למעבר הבא...
אני בטוחה שאחינעם תתאקלם יפה במקום החדש ושיתאהבו בה צ'יק צ'ק, איך אפשר שלא ?!
מאחלת שהמעבר יעבור חלק ובקלות המירבית...

יונתי יקרה בוקר טוב../images/Emo140.gif

אני המומה חסכת לי לפתוח את תיבת המסרים, מה נשמע יקירתי? חשבתי עלייך ואמרתי אשלח לך מסר לראות מה איתך. חופשה נעימה לשלי היקרה. שמחתי לראותך התגעגעתי. שיהיה לכם יום טוב אוהבת
מימי.

haya or

New member
../images/Emo50.gif במעברים ...

בהצלחה למלאכית ובהצלחה לנריה . תמיד המעברים מפחידים , שיהיה קל וטוב .

שלי רק היום בחופש

ביום ראשון מתחילה קייטנה של 10 ימים של עירית ר"ג בשיתוף עם אקי"ם ר"ג... קייטנה מקסימה, זו נדמה לי תהיה השנה ה-6 או ה-7 ששלי משתתפת ביקייטנה הזו והיא ממש נהנית וחוזרת משם מאושרת... חופשה נעימה לכולםםםםםםםםם

בוקר טוב לכולם

החופשה האמיתית מתחילה היום תהנו מהביחד ונצלו כל רגע, זו הזדמנות מצויינת לשאר האחים להיות גם כשכיף וגם כשקשה ולא תמיד זה קל. אז בהצלחה וחופשה נעימה.

smo

New member
../images/Emo41.gifאנחנו כבר מאתמול בבית.../images/Emo20.gif

שיר בילבלה אותי כל כך....שהייתי בטוחה שב-15 כבר חופש. אנחנו בחופש ב-
, בקיטנה של אמא..

חני ח

New member
../images/Emo91.gifזמן למפגש עם ילדים הגיע.. לא../images/Emo35.gif

כל פעם שהיה מפגש לא הגעתי מסיבות שלא תלויות בי לצערי. מאוד רוצה שיהיה מפגש עם הילדים על מנת להכיר את כולם מקרוב.

למעלה