אגב, ברכות לחופשה נעימה לכל הילדים

פארק חברים הוא נחמד ונגיש אבל

חבל שכל פעם שמגיעים יש את סיפור התשלום בכניסה.
לתשומת ליבם של הנוגעים בדבר.

Michal NS

New member
../images/Emo130.gif

מחיר הכניסה לפארק למי שאיננו תושב רעננה הינו: 15 ש"ח למבוגר 10 ש"ח לילד משהו כזה...

בבקשה אל תעשו לי את זה עכשיו, כבר לא נשאר

כלום לחופש משבוע הבא אנחנו אצל המשפחה המורחבת לפחות שבוע, ואח"כ השבוע האחרון זה ההכנות למעבר פגישה בבית ספר, אמרו לי שזה יהיה ימים ספורים ליפני (אין עדיין תאריך). לדעתי הכי טוב בחופשת סוכות שזה גם קרוב, כמובן שאם זה יתאים לכולם.
מימי.

אiרין

New member
היי בוקר טוב, לצערי התחלנו את החופשה עם דלקת

אוזניים. אתמול כל הלילה צרח מכאבים. נתתי לו אדוויל והוא נרגע וישן כמה שעות ובבוקר רצתי איתו לרופאה ,שנתנה טיפות והפניה דחופה רופאת האף אוזן גרון שלו. כזה מתוקי ומסכנון. לא מוצא את עצמו. מזל שחזרנו מ4 ימים קסומים בצימר בכפר סאלד והוא נהנה עד השמיים ועכשיו.... איחסה לו וגם לי. קבעתי תור לא.א.ג והיא בטח תבצע לו שאיבת נוזלים ,שזה סיוט עולמי. אנחנו נוהגים ללכת הרבה לפארק חברים. הילדים מאד נהנים שם ,אז תמיד אשמח להגיע ולראות חברים חדשים. שיהיה רק טוב. ביי

haya or

New member
חופשה נעימה...

האמת שלנו השנה החופשה קצרה מתמיד. רועי אכן יצא היום לחופש אך ביום ראשון יוצא לנופשון עד יום שישי . מחכה בקוצר רוח למסיבות ולבריכה ובכלל להיות עם חברים , "אמא פיג'מה ,כרית ,בגד ים ו....טלכרט" זה מה שהוא מבקש. כך שיש לנו רק שבוע חופש בבית יחד ומקווה שיחלוף בכיף. חופשה נעימה לכולם!!!!!!!!!!!!!! חיה

haya or

New member
תודה יקירתי ,

תהיה לו מדריכה - חבל על הזמן.... וחברים - כולל אודי חמודי , הקיצר - השנה אני רגועה יותר.

למעלה