אגב גנים - איך בוחרים גן?

ירין10

New member
איפה את גרה?../images/Emo12.gif

נשמע גן מדהים , לנו יש ילדה בת 7 חודשים ואנחנו שוקלים מעבר לארה"ב והדאגה העיקרית שלי זה רק לה. אשמח לדעת היכן הגן הזה. למרות שהמחיר מאוד יקר. האם זה ליום שלם? מקווה שתיראי את ההודעה שלי ותתיחסי כי כבר יש פה מליון הודעות... תודה, אמא של ירין.

Boston Guy

New member
עדי - לפחות כאן ב MASS חלק מהדברים

ששאלת עליהם קבועים לפי חוק מדינה: יחס בין ילדים ומטפלות (לפי שכבת גיל) מחיר מקסימאלי שמותר להם לדרוש הכשרת הגננות וכיו"ב. הינה לך לינק שמצאתי בנושא לגבי NJ. אז לגבי שאלותייך - כל מה שאת צריכה לעשות זה ליצור קשר עם החברה האלה:
REGISTERED FAMILY DAY CARE LINE 1-800-3-DAY-CARE 9 a.m. - 5 p.m. Monday - Friday Callers can obtain the telephone number of their local Child Care Resource and Referral System to get information about registered family day care providers and other child care services in their area. Caregivers can also learn how to become a registered family day care provider.​
ולקבל מהם מידע... לפרטים נוספים: מדינת NJ - מחלקת שרותי משפחה

תודה!

אני עוד מעט אתקשר אליהם. היום אני הולכת לראות day care ממש ליד המשרד... נראה אם הוא שווה משהו. חברה אמרה לי שממש נחמד שם אבל רציתי לדעת מה לשאול ועל מה להסתכל. לא ראיתי בשום מקום מחיר מקסימלי... אם ראית את זה באחד הלינקים שצירפת אשמח אם תגיד לי איפה. ושוב תודה!

למעלה