אגב, האם בעבר כבר נעשו כאן...

VAMPhantom

New member
אגב, האם בעבר כבר נעשו כאן...

מפגשי-פורום?! לא, איני מתכוון לצ'ט אלא מפגש של ממש!
זה ממש מהנה להכיר את הנפשות הפועלות בפורומים,לא? אני בעד!
מי במקרה אולי בעד אפילו תאריך מיוחד: מפגש ביום הרצחו של לנון, לציון התאריך העצוב... אך במקום להיות עצובים, נשמע מה דעת אחרים בכל הקשור לחיפושיות ונכיר יותר, מה דעתכם?

דיתוּש

New member
אני לא בטוחה (...)

וזה רעיון טוב, אבל קח בחשבון שיש פה גם תלמידי תיכון (ביניהם גם אני...), ובשבילי להגיע לעיר אחרת ביום שהוא לא יום של חופשה זה לא הכי נוח והכי קל. אז אם זה יום של חופשה זה הרבה יותר נוח. לכן אולי אפשר בחנוכה או משהו, זה די קרוב וגם נותן מספיק זמן לתכנן מראש.

VAMPhantom

New member
בהחלט אפשרי +תוספות:

אכן רעיון טוב, בחופש חנוכה,בתיוש, מה דעתך?
נ"ב: נא לשים-לב ראשית, ללינק זה!
ושנית, מי שמעונין צירפתי 4תמונות מובחרות של ארבעת המופלאים עם חתימותיהם

VAMPhantom

New member
בהחלט אפשרי +תוספות:

אכן רעיון טוב, בחופש חנוכה,בתיוש, מה דעתך?
נ"ב: נא לשים-לב ראשית, ללינק זה!
ושנית, מי שמעונין צירפתי 4תמונות מובחרות של ארבעת המופלאים עם חתימותיהם

Another Girl

New member
כמו שאמרתי אני בעד

אבל צריך להסכים על יום שיהיה נוח לכמה שיותר מאנשי הפורום (יש הרבה תלמידים) ומקום שכולם יוכלו להגיע. ההצעה של דקלה עדיין בתוקף?

VAMPhantom

New member
קדימה! עוד כחודש חנוכה!../images/Emo45.gif

להתחיל להגיב, מתי והיכן הכי נוח לכל אחת ואחד מכם!
מאוחר יותר, מאמין שנצליח לארגן בעקבות זאת, תאריך שיהיה טוב לטובת כווולנו!
קדימה, זה בידיים שלכם כרגע, הכדור, להתחיל לכדרר...

אני בעד!../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif

וכמעט כל מקום ותאריך נוח לי.. עדיף בבית של מישהו. (מה קורה עם המפגש שתיכננו קודם, בחיפה?)

VAMPhantom

New member
וואלה?! היה תכנון למפגש בחיפה?!../images/Emo6.gif

לראשונה, ארגיש קל"ב במפגש?!

אני אישית מעדיפה

מקום יותר במרכז הארץ...כי חיפה זה דיי רחוק ואנלא בטוחה שירשו לי...עדיף לי בעזריאלי או משו כזה...

i love lucy

New member
עזריאלי זה מקום טוב והנה הסיבות:

1) זה במרכזש הארץ 2) כמעט כל פורום בתפוז עשה שם מפגש 3) עם נעלה למרפסת שם נראה חתימות 4) נחתום גם אנחנו 5) כיף בעזריאלי 6) אפשר לראות סרט 7) יש אוטובוסים ורכבות 8) נוכל לאכול פיצה 9) או בורגר 10) או סנדוייץ 11)פסטה 12) מילקשייק 13) פרוזן יוגורט!!!! 14) למה? 15) עמה! הנה לא מספיק טוב בשבילכם???????????????

Another Girl

New member
אבל לוסי

בתכל'ס,אם נקיים את המפגש במקום ציבורי זה יהיה כמו כל מפגש אחר.אני חשבתי על משהו קצת יותר מעניין-שירי ביטלס ברקע,חידונים,פטפוטים שונים עליהם,ככל העולה על רוחנו..אפילו אופציה לקריוקי,למי שזה הקטע שלו.אבל שום דבר מזה לא יכול להתרחש במקום ציבורי,ולכן נראה לי שכדאי לנצל את ההזדמנות של בית פרטי(כמובן שלא נשחית את הבית או נעורר מהומה,ואני אעמוד על זה)כדי לקיים משהו יותר אינטימי ומעניין. אבל שוב,זו החלטת הרוב.

VAMPhantom

New member
אני בעד הרעיון!../images/Emo45.gif

כמה שיותר אינטימי ומיוחד לחיפושיות...

i love lucy

New member
הייתי עושה את זה בבית שלי אבל

אני פוחדת כי זה אינטרנט ואם אני ייתן את הכתובת אז יכולים לראות את זה עוד אנשים אז אני צריכה לדבר בטלפון עם כל מי שבא ולתאם איתו אז אני יהיה בטוחה...

i love lucy

New member
וגם שככתי לציין

שזה טוב כי יש לי בית גדול חחח... סתם לא כל כך גדול אבל וילה קוטג' כזה אז זה מספיק גדול...

VAMPhantom

New member
עקב החשש שלך..להזכירך ש...

אפשרי לשלוח מסרים לכל האנשים יחדיו

למעלה