אוף נכון! רואים זה תמיד קורה לי!
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 16/11/03 #22 וגם..../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif לי יש את הצוללת הצהובה!!*קופצת* אז אני אוכל להביא אותה, ונוכל לראות אותה ביחד!*מתעלפת*
וגם..../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif לי יש את הצוללת הצהובה!!*קופצת* אז אני אוכל להביא אותה, ונוכל לראות אותה ביחד!*מתעלפת*
I i love lucy New member 16/11/03 #23 גם לי אבל לצערי אני צריכה את הדי וי די אבל אני יקח את זה ועוד סרט הפתעה...! (אני כבר יודעת מה... חחח)
גם לי אבל לצערי אני צריכה את הדי וי די אבל אני יקח את זה ועוד סרט הפתעה...! (אני כבר יודעת מה... חחח)
ד דקלה9 New member 16/11/03 #24 ה- DVD של A Hard Day's Night יפתה מישהו? כי יש לי כזה דבר... ועוד כמה דברים. (מפאת הצניעות המופלגת שלי, לא אוסיף) Another Girl מה שתגידי...ההצעה שלי ידועה לך
ה- DVD של A Hard Day's Night יפתה מישהו? כי יש לי כזה דבר... ועוד כמה דברים. (מפאת הצניעות המופלגת שלי, לא אוסיף) Another Girl מה שתגידי...ההצעה שלי ידועה לך
ד דקלה9 New member 16/11/03 #29 סורי, לוסי... אני מבטיחה להביא הפתעות וזה לא משנה איפה נפגש. אם נפגשים אצלך, אני מבטיחה לך בלעדיות ואפילו את זכות הבחירה על כל מה שאני אביא.
סורי, לוסי... אני מבטיחה להביא הפתעות וזה לא משנה איפה נפגש. אם נפגשים אצלך, אני מבטיחה לך בלעדיות ואפילו את זכות הבחירה על כל מה שאני אביא.
א אלרוס New member 16/11/03 #25 זכרון! זכרון! זכרון! והנה הסיבות: 1.זה רק חצי שעה מחיפה ושעה מת"א, עדיף על שעה וחצי מאחד המקומות אל השני. 2. זה מקום יפה ונוח אם מקומות פתוחים מתאימים. 3. 3 מחברי הפורום גרים באיזור (אני, יותם וטינקרבל אם אני לא טועה)
זכרון! זכרון! זכרון! והנה הסיבות: 1.זה רק חצי שעה מחיפה ושעה מת"א, עדיף על שעה וחצי מאחד המקומות אל השני. 2. זה מקום יפה ונוח אם מקומות פתוחים מתאימים. 3. 3 מחברי הפורום גרים באיזור (אני, יותם וטינקרבל אם אני לא טועה)