אגב, יש גם סקר
A AlexH26 New member 5/12/05 #8 במקום אחר יש הגבלה על תקופת הלימוד אני חושב שבפקולטות באוניברסיטה וגם בטכניון אני חושב שיש סעיף שקובע שצריך לסים לימודים תוך שנתיים אחרי סיום התואר במסלול הרגיל. אני זוכר ששמעתי על משהו כזה.
במקום אחר יש הגבלה על תקופת הלימוד אני חושב שבפקולטות באוניברסיטה וגם בטכניון אני חושב שיש סעיף שקובע שצריך לסים לימודים תוך שנתיים אחרי סיום התואר במסלול הרגיל. אני זוכר ששמעתי על משהו כזה.
D DadleFish New member 6/12/05 #20 ההגבלה היא די תיאורטית, לא ממש שמעתי על מישהו שאמרו לו שהוא צריך להפסיק לשלם כי הוא עבר את הזמן
א אנדרי ז New member 8/12/05 #29 קטן עליי אני גם לומד 9 שנים, באותו מקום כמובן, והסוף עוד לא נראה באופק...
A AlexH26 New member 5/12/05 #7 רק שלא יתחילו שוב פעם לריב ../images/Emo13.gif בין בוגרי טכניון, בוגרי אוניברסיטה, בוגרי מכללות. תמיד יש את הויכוח הזה מתישהו מי יותר טוב, מי יותר חכם וזה.
רק שלא יתחילו שוב פעם לריב ../images/Emo13.gif בין בוגרי טכניון, בוגרי אוניברסיטה, בוגרי מכללות. תמיד יש את הויכוח הזה מתישהו מי יותר טוב, מי יותר חכם וזה.
A AlexH26 New member 5/12/05 #10 תלמידי ג'ון ברייס הם גאוני הדור ../images/Emo6.gif וגם אלה שהיו בממר"ם, הם תותחים כבדים. זהו, חסכנו את הויכוח. העיקר שהם מרוצים.
תלמידי ג'ון ברייס הם גאוני הדור ../images/Emo6.gif וגם אלה שהיו בממר"ם, הם תותחים כבדים. זהו, חסכנו את הויכוח. העיקר שהם מרוצים.
A AlexH26 New member 5/12/05 #12 אני צוחק על הויכוחים המעצבנים האלה זה תמיד משעשע ופשוט נמאס מהדיונים האלה.
D DNile New member 5/12/05 #13 אלה שהיו בממר"ם הם תותחים כבדים. אלה שלמדו רק מג'ון ברייס מעפנים. אין פה שאלה בכלל.
A AlexH26 New member 5/12/05 #14 אין דבר כזה שאין דבר כזה בטוח ../images/Emo13.gif הויכוח מיותר. צריך לבחון כל אחד לגופו. יש גאונים בכל מקום ויש פחות טובים בכל מקום. אין משהו ספציפי.
אין דבר כזה שאין דבר כזה בטוח ../images/Emo13.gif הויכוח מיותר. צריך לבחון כל אחד לגופו. יש גאונים בכל מקום ויש פחות טובים בכל מקום. אין משהו ספציפי.
D DadleFish New member 7/12/05 #22 הפסקתי לספור, עשרות סמסטרים ../images/Emo6.gif סתם, סתם, אבל ברצינות - אני לומד כבר 6 שנים (לא רצוף, 4.5+1.5), זה יוצא 18 סמסטרים עד עכשיו, ובשביל מישהו שלא לומד בפתוחה זה לא מעט
הפסקתי לספור, עשרות סמסטרים ../images/Emo6.gif סתם, סתם, אבל ברצינות - אני לומד כבר 6 שנים (לא רצוף, 4.5+1.5), זה יוצא 18 סמסטרים עד עכשיו, ובשביל מישהו שלא לומד בפתוחה זה לא מעט
V vinney Well-known member 7/12/05 #23 אתה רואה מה ההבדל? אתה סופר בסמסטרים, ואני בארונות ספרים. מתחיל את השלישי