הייתי משתגע אם הייתי בפתוחה, גם ככה ספרי המחשבים שלי נשפכים מכל מקום.
D DadleFish New member 7/12/05 #25 הייתי משתגע אם הייתי בפתוחה, גם ככה ספרי המחשבים שלי נשפכים מכל מקום.
D DadleFish New member 7/12/05 #26 זה המינימום בפתוחה, אולי אבל המינימום שאני מכיר זה שנה וחצי (וזה מישהו שויני מאוד אוהב ).
V vinney Well-known member 7/12/05 #27 איפה? בפתוחה אני עשיתי את התואר ב4 וחצי, ומרחתי כי עבדתי כל הזמן.
D DadleFish New member 7/12/05 #28 זה גם הזמן המקובל לממר"מניקים מי שמתחיל מייד אחרי קורס תכנות ללמוד בפתוחה (עם כמה חודשי התאוששות קודם) מסיים בד"כ לפני סוף השירות את התואר (או נשבר בדרך).
זה גם הזמן המקובל לממר"מניקים מי שמתחיל מייד אחרי קורס תכנות ללמוד בפתוחה (עם כמה חודשי התאוששות קודם) מסיים בד"כ לפני סוף השירות את התואר (או נשבר בדרך).
V vinney Well-known member 6/12/05 #17 לא חושב שאפשר להוסיף ../images/Emo4.gif שמתי במקום הPHD, אין פה דוקטורנטים נראה לי, הם עסוקים בלכתוב את התיזות ולהתעלל בסטודנטים בתירגולים
לא חושב שאפשר להוסיף ../images/Emo4.gif שמתי במקום הPHD, אין פה דוקטורנטים נראה לי, הם עסוקים בלכתוב את התיזות ולהתעלל בסטודנטים בתירגולים
T the new L New member 6/12/05 #18 תשובה אחרת כבר לא. סיימתי תואר, נטשתי לכיוון תואר שני במתמטיקה. אבל אני מניח שפעם מדמ"חניק תמיד מדמ"חניק (לפחות עד קבלת המסטר )
תשובה אחרת כבר לא. סיימתי תואר, נטשתי לכיוון תואר שני במתמטיקה. אבל אני מניח שפעם מדמ"חניק תמיד מדמ"חניק (לפחות עד קבלת המסטר )