אגב: נדמה לי, או שהעניין הזה של

גלי®

New member
אגב: נדמה לי, או שהעניין הזה של

אהבת בעלי חיים הולכת ביחד עם ההונגריות שבנו? מה דעתכם?

טומי*

New member
לא ידוע לי הדבר הזה......./images/Emo9.gif

אולי? מכיר הרבה לא הונגרים אוהבי חיות. נדמה לי שלהונגרים לפחות בבודפשט אין כל כך חיות בית, לפחות בקרב מקריי. אומנם זה לא משהו מייצג...אבל רואים הרבה פחות כלבים למשל מה שכאן.

טומי*

New member
שבת שלום ! ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

סוף שבוע שקט ומנוחה טובה לכולנו! וגם קצת תותים

עב

New member
בקושי ראיתי בעלי חיים על 4

בביקור בבודפשט בקושי ראיתי בעלי חיים על 4 רגליים. חתולים לא היו כלל וכלבים בקושי. לכן חרוטה בזכרוני תמונה של צעירה עם כלב על יד הפרלמנט. הכלב עשה את שלו על הדשא הפרלמנטרי והצעירה הייתה חמושה בכפפה ושקיק והופ! קלטה את ה--- ישר לשקיק.

דרדרית

New member
כשהייתי בבודפסט, האנשים שהשכירו לנו

את הדירה, החזיקו כלב וחגגו לו יומולדת. יומולדת לכלב- עם עוגה ומתנות (צעצועים...) הכלב חי שם כמו מלך, אוכל מצלחת, (גם גלידה) יש לו כורסה משלו בסלון עם משחקים משלו...

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif תמונה יפה

אני צריכה לצלם את החתולה שלי מלקקת גלידה. איך שהיא שומעת את בעלי ניגש להוציא גלידה מהמקרר, (איך היא יודעת, הרי ניגשים הרבה למקרר), היא מתייצבת על השולחן, מחכה בסבלנות שבעלי יסיים את המנה שלו, ואז מנקה את הצלחת, ממש לנקי. ואחרי זה היא באה אלי, ומבקשת ללקק מהגביע. אפרופו גביע גלידה: פעם כשהבן היה קטן, ביקר אותי חבר. הצעתי לו גלידה, ואז הפספוס ביקש גם, אבל בשיבוש קל: אמר, אמא, אני רוצה גלידה ב"גוויה". עד היום אנחנו קוראים כך לגביע. אביגזונט.

ברק 188

New member
מזכיר את שמשון ....

אצלו מגופת (גוויה) האריה רדה דבש (קרוב לגלידה). למה? לא יודע נזכרתי.

ברק 188

New member
לגבי בן להורים הונגרים אורגנלים...

בתור ילד כל יומיים היתי מופיע הביתה עם חתול, כלב, גוזל שעף מהקןיותר מדי מוגדם, את האמת ההונגרים ההם (הורי) היו מטסים אותי יחד עם אותם בעלי חיים מהבית עם צו הרחקה עד לשובי בלידהם, שהתחתנתי שוב חזר המקרה האישה לא אוהבת בעלי חיים על ארבע בבית, מאז אני משתדל ללכת על שתיים לא תמיד זה יוצא לי.

עב

New member
כנ"ל

אמא שלי תמיד גירשה את בעלי החיים שהבאתי וזה קשור למשהו לא נעים בעברה. מאז שעזבתי את הבית תמיד יש כאן חתול תורן ועכשיו אפילו שניים. גם העכבישים והשממיות מתקבלים (השממיות טורפות את העכבישים והחתולים הורגים את השממיות כך שהכל בא על מקומו בשלום ועל בטן מליאה).

ju100

New member
אני מעולם לא ...../images/Emo41.gif

הייתי מסוגלת לגרש בעל חיים וזאת הסיבה שכל דבר שזז ובנותי הביאו הבייתה נשאר על בסיס של:"נחפש לו בית" אצלי בבית! "וגר זאב עם כבש" מיושמת אצלי הלכה למעשה ואתם צריכים לראות איך בימות החורף מתכרבלים יחד חתול וכלב.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifאני ירשתי את האהבה

לחיות מאמי ז"ל, (אפשר לראות גם בפרטים שלי) שתמיד סיפרה איך עוד בילדותה היתה מביאה הביתה כל מיני "אסופים", ומחביאה אותם מאביה, שאהב אותם רק מחוץ לבית. גם אבי ז"ל, בתור אדם דתי,לא רצה חיות בבית. אצל הדתיים זה ממש אסור, והם מסתמכים על "ונזהרתם לנפשותיכם", שכמובן אין בו שום הגיון. הרי כבר ידוע, שחיות על 2 מעבירות הרבה יותר מחלות מחיות על 4. ובאמת בתור מי שגרתי בילדותי ב"הונגריה הקטנה" קרי בני ברק, כמעט ולא רואים שם חיות בבתים. ודווקא בגלל זה זה יחודי ובולט, היו לי שם דודים דתיים מאד, שפשוט האכילו את מעט החתולים שהיו בסביבה, ממש באדיקות, למרות מחאות השכנים. ואני מכירה הרבה הונגריות (ומשום מה פחות הונגרים), ש"מתים" על חיות. למזלי, גם בעלי המתוק, שהוא לא כל כך הונגרי (הוא עירקי),אוהב אותם לא פחות ממני. גם בני (המעורב) מגדל חתול בביתו. שבת שלום וחתולי.

גלי®

New member
../images/Emo24.gif יופי... אז יש לנו כמה

שמצילים את הכבוד של עדתנו...

עב

New member
בקשר לחיות על שתיים

לפני כמה שנים לטאה (!) נשכה את הבן שלי והאחות בקופת חולים לא ידעה מה לעשות ואיזה זריקה לדחוף לו כי הלטאה לא הופיעה ב"ספר הנשיכות" (יש דבר כזה, בחיי!). התקשרתי לחברה להגנת הטבע לאיזה לטאולוג מומחה שאמר לי כך: "אין שום דבר מסוכן בלטאות, הפה שלהן סטרילי כי הן לא מרכלות". נורא מצא חן בעיני, הבן ניצל מזריקה מיותרת. חלפו כמה ימים וקיבלתי טלפון ממשרד הבריאות שרצה ללכוד את בעל החיים הנשכן. היה מצחיק. מאז עברו 12 שנים והכל בסדר.

ju100

New member
אהבת בעלי החיים...../images/Emo41.gif

נמצאת בתוכי מאז שאני מכירה את עצמי..נכון יש לגנטיקה תפקיד גדול.. סבתא הייתה מאכילה את כל חתולי החצר..והיו אפילו אורחים מעניינים שהצטרפו לצלחות האוכל הפזורות:מישפחת קיפודים! בנה של חמותי הפולניה (שתחיה) הסכים בתחילה בלית ברירה ולאט לאט מצא את עצמו במרכזו של ג'ונגל קטן..פעמים הגדיר עצמו כטרזן..כן יש לי תמונה של טרזן..גסה טיפה ואני לא רוצה לקלקל אותכם/ן..רק אם תתעקשו!

גלי®

New member
יש לי הרגשה שאני מכירה את התמונה...

תעלי אותה, רוב הסיכויים שנצחק... :)))))

ju100

New member
טובבבב....../images/Emo41.gif

ואם לך יש משהו אחר תביאי לפה..

ju100

New member
תמיד יש ...../images/Emo41.gif

תמונות פיקנטיות..אבל אני לא רוצה לפגוע ברגשות של אנשים..כי למשל לברון הייתה לי על קצה האצבע לשלוח לו תמונה מתאימה..ושוב נימנעתי

למעלה