אגב: נדמה לי, או שהעניין הזה של

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifמשהו לידיעת אלה שלא

כל כך בעניין בעלי חיים. אחרי בדיקות ומחקרים רבים במשך שנים בכל העולם (גם פה), כולם הגיעו למסקנה, שטיפול בשילוב חיות עוזר ומשפיע לטובה על אנשים עם מחלות, בעיות, ומוגבלויות למיניהן: זקנים בודדים שמתנתקים מהחברה, בעיות נפשיות, ילדים חולים, (אפילו אוטיסטים נקשרים לחיות), מוגבלויות גופניות, ועוד. ישנם בתי חולים בעולם, הלוואי אצלנו, שמגדלים חיות בתחומי בתי החולים, כדי לטפל בעזרתם בחולים. גם פסיכולוגים מאוחדים בדעה, שרצוי מאד לגדל ילדים ביחד עם חיות. זה מלמד אותם לטפל, להתחשב, לוותר, ולהתגבר על קשיים שונים, ובעיקר לקחת אחריות! (בן דודי ואשתו, פסיכולוגים, גידלו ארבעה ילדים, ותמיד היו להם כמה חיות בבית. הם תמיד אמרו שזה תורם המון לילדים! kropacsek? תאשר! אתה הרי מכיר אותם.) לתשומת לב אלה הנרתעים!

דרדרית

New member
איך אפשר.... בלי../images/Emo107.gif../images/Emo54.gif../images/Emo35.gif

זה הרי ברור כי בלי חיות- איך אפשר לחיות? כדברי הדוד שמחה של ע. הלל תמיד היו לנו כלבים. הן כילדה והן כאמאל'ה. היו תקופות שגידלנו שני כלבים. כעת רק אמסטפית טיפשה שמלווה אותנו "רק 13 שנה" לגבי חתולים- היה ניסיון שלא עלה יפה עם האמסטפית שלנו ניסיון שעלה לנו ב-1000 ש"ח שהלך לפלטינה ברגל של החתולה.

ju100

New member
אויקה...מי שנרתע...../images/Emo41.gif

לא יעזרו דיבורים...אני רק יכולה לומר לך שטפו טפו..בלי מחלות הם נותנים המון הקטנים /גדולים שעירים האלה...אני איבדתי אחד מהם..בן 14.. היה אצלי כמעט מינקותו לפני שבועיים. הבת זו שחגגה יומולדת קיבלה אותו בתור מתנה..וזה כואב..כואב לראות אותם מיזדקנים וחולים..ומנסים לעזור וקשה..כמעט אי אפשר..במיקרה שלי..הוא פשוט ניגמר וניגמר לי מול העיניים. נכון נשארו עוד..אבל הכאב גדול.. ומשהו בשביל כולנו

ju100

New member
אופס...ת'בלבלתי ../images/Emo41.gif

בגלל שהוא על 4 ת'בלבלתי...

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אוי, אני מצטערת

ממש מבינה אותך ואת המשפחה. לצערנו, כל מי שמגדל חיות עובר את זה, כי החיים שלהם גם כשהם הכי בריאים, הם קצרים יחסית. וזו ממש טראומה, ממש כואב. כי חיה בבית זה כמו תינוק, ומאד נקשרים אליו. ובהזדמנות זו אני רוצה להוסיף על מה שכתבתי קודם, שגם אין מה לפחד מהלכלוך שלהם. בעיקר לגבי החתולים. פעם אימי ז"ל, הראתה לי כתבה ב"אוי קלט" (העתון ההונגרי בארץ), על דרגות הנקיון של בעלי החיים כולם, כולל האדם. במקום הראשון זה החתול, (מי שראה חתול מסיים ארוחה ולא מתלקק ומתנקה, שיקום) במקום הרביעי האשה, בשביעי הגבר, ואת היתר אני לא זוכרת.

אלהלה

New member
איך אפשר בלי חיות?../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

אצלנו בבית תמיד היו כלבים וחתולים - חתולים בעיקר מחוץ לבית עד שאני הבאתי את הרצל ז"ל הביתה
הוא חי אצלי 13 שנים והיה חלק מהמשפחה. ומאז יש לי תמיד חתולים בבית ולפעמים אפילו יותר מידי
אבל אי אפשר בלי. והנה תמונה של חיהל'ה שנדמה לי שעוד לא העליתי לפה

אלהלה

New member
וחיות קצת אחרות מהגן הפעם../images/Emo13.gif

זחלים של זנב הסנונית שאת הפרפר ראיתם, שוב מצאנו ושוב אנחנו מגדלים ונשחרר כשיהיו פרפרים.

אלהלה

New member
וגם של טוואי המשי - רואים עוד זחל

והשאר כבר נראים כמו במבההההההה איחס
פעם באמת ילדה כמעט אכלה כזה מרוב התבלבלות.

למעלה