אגב סימני חיים- וידאו מהלהקה!

Luda007

New member
תודה לך, רוב הסיכויים שהייתי מפספסת את זה

ומחר הייתי נכנסת רק בערב ותוהה למה אני מפספסת את כל הקטעים הטובים

A Modern Myth

New member
כמה סימני חיים...

חבל שאף אחד מהם לא בדיוק מספר מה קורה איתם
לאנשים שעברו שם מול המצלמה היה מקרופון כזה תפוס במכנסיים מאחורה כמו ששמים בתוכניות טלוויזיה, מעניין מה הם מצלמים שם... מחוץ לזה שראו את ג'ארד שם בסוף בקטן, מי שעבר מול המצלמה היה שאנון? אוף איתם למה הם אף פעם לא הגיוניים?!

המממ

אני חושבת שהמקרופונים תפוסים להם שם כי ג'ארד אמר שהם עושים סרט תיעודי, אז אולי, מי יודע, אולי זה שהסאונד יצא איכותי. ומי שעבר מול המצלמה, אני סבורה שזה היה ג'ארד ואז פעם אחת שאנון וששאנון היה מאחורי המצלמה פעם אחת. אוף איתם. יש עוד סרטון אחד של 13 שניות אבל זה באמת כלום, לא שווה לשים את זה

איך זה יכול להיות הקליפ

אם הוידאו ששמתי הוא בדיוק דקה וחצי ופשוט רואים בו אנשים עוברים?

שלחתי קישור לבלוג של 30

ויש שם בהודעה הראשונה את הסרטון.. קוראים לזה 00:6:36 או משהו בסגנון

i am777

New member
-------../images/Emo67.gif

התפוז לא קיבל את הקישור... http://www.youtube.com/watch?v=GSDB-0bC-xg - כנסו.

A Modern Myth

New member
WTFFFFFFF

הוא נראה פשוט זוועה. לגמרי זוועה. עזבו את הבלונד עצמו- שורשים חומים, גבות שחורות, זיפים לבנים ומשקפיים בחושך?! קצת מוקדם מדי למשבר גיל העמידה אתן לא חושבות? לגבי הוורדים- באמת יפה מצידו. מעניין אם הוא היה בנ"י בשביל התצוגה בלבד או בשביל משהו נוסף. משהו בשביל הלהקה. זוכר את הלהקה שלך?
בכל מקרה. תודה על התמונות וכל אלה. הלכתי להיות בשוק

../images/Emo207.gif טוב, אם כבר אז כבר. אז הנה תמונות

בהתחלה שראיתי את הוידאו לא הבנתי וחשבתי שאולי קורט קוביין חזר מעולם המתים כדי לחזות בתצוגת האופנה אבל אז קלטתי שזה ג'ארד. אני לא ממש אוהבת את השינוי, אבל.. לפחות הוא וקניה חברים טובים. וקניה איז גוד.

ShAhArnavonXD

New member
הוא ירד מהפסים לגמרי!

מה נהיה?!?!?!!?! בוא תצבע לתכלת ונסגור עניין! אפח'ד לא אמר לו שהוא נראה כמו אפרוח פגום?!?!?!

למעלה