אגב סימני חיים- וידאו מהלהקה!

30stm boo

New member
אהאהאהאהאה!!

מה הוא עשה לעצמוו!! אמא איך הוא נראהה!! קודם שמורים ,אח"כ בלונד ,מה נסגר איתו?! שיחזור לשחור ומיד... ולגבי הורדים.. איזה נשמההההה!! הוא כזה מתוק הבן אדם הזה...D:

עוד ../images/Emo207.gif קטנטן, כי אם כבר ג'ארד..

מסתבר, שג'ארד שלנו קיבל בזמן שהייתו במלון בניו יורק זר ובו 40 ורדים לבנים לכבוד חג האהבה. הוא אמר שהוא קיבל אותם מ"מישהו מאוד מתוק", אבל תהה מה לעזאזל אפשר לעשות ב40 ורדים לבנים. ולכן, ג'ארד ירד לרחוב וחילק לעוברים והשבים ורדים! הוא אמר שזה היה נורא מצחיק לראות את התגובות של האנשים בזמן שהוא הביא לכל אחד מהם ורד.. סחטיין על הבן אדם.

30stm boo

New member
אהאהאהאהאה!!

מה הוא עשה לעצמוו!! אמא איך הוא נראהה!! קודם סמורים ואח"כ בלונד,מה נסגר איתו?! שיחזור לשחור ומיד... ולגבי הורדים.. איזה נשמההההה!! הוא כזה מתוק הבן אדם הזה...D:

30stm boo

New member
אהאהאהאהאה!!!

מה הוא עשה לעצמוו!! אמא איך הוא נראהה!! קודם סמורים ואח"כ בלונד,מה נסגר איתו?! שיחזור לשחור ומיד... ולגבי הורדים.. איזה נשמההההה!! הוא כזה מתוק הבן אדם הזה...D:

i am777

New member
חחחחח כן קראתי על זה...

איזה מצחיקה את ששמת את הבלונדינית
תשמעי , הוא נראה הכי גיי ככה... אני ממש מצטערת... זה מזכיר לי את התקופה לפני כמה שנים...שהיה לו בלונד...

i am777

New member
וגם

עם העיניים הכחולות שלו הוא יראה שוודי....D: עד עכשיו ראיתי אותו רק עם משקפיים... ואם זה מה שהוא אוהב... שיהיה לו בכיף! יש לי הרגשה שבקרוב הוא ישנה את זה....

אני מקווה שהוא ישנה את זה...

אין הדבר הראשון שאמרתי כשראיתי את הסרטון זה "איך לעזאזל קורט קוביין עדיין חי?" ואז הבנתי שזה ג'ארד. ואז נכנסתי לשוק.

Luda007

New member
שווודי בלתי מזוהה ../images/Emo6.gif

זה מהצ'ט שהבנים מקיימים עם המעריצים, אז לפעמים הוא מעלה ווידאו

יש עוד צ'אט עם המעריצים??.

לא יודעתי שיש עוד סרטונים. תוכלי להעלותלכאן קישור או משהו?

Luda007

New member
בקישור שנתת...

יש אפשרות לצ'אט. ג'ארד קורא לעצמו chrashnimisterofpropoganda אולי יש לי שגיעות. לרוב הוא מעלה סרטונים של מספר שניות למעריצים. בינתיים הוא העלה 2-אחד כשהוא היה במטוס והשני ממנו לקחתי את התמוה של השוודי

אוי וואו מגניב. אני כל כך לא מעודכנת אוח.

אני אבדוק עכשיו בקישורים שנתתי כדי לראות

i am777

New member
קשה להתעדכן

שהם זורקים משהו הם זורקים משהו גדול... וגם כל דבר אי אפשר להבין... למה הא מעלה סרטון ואומר לנו היי"... בשביל להראות לבנות איזה חתיך הוא עם העיניים והבלונד?...

לא...

זאת פשוט דרך ההתנהגות שלהם. הם מאוד קרובים למעריצים. גם פאראמור עושים משהו בסגנון. עכשיו ראיתי באתר שלהם סרטון של היילי עושה פירסינג. הם פשוט רוצים לשמור על קשר עם המעריצים, אחרי יותר מחצי שנה שהם לא שמרו על קשר. גם לפני היה להם את זה. עם הmars episodes ולפני זה עם עוד כל מיני סרטונים. כדי להראות שהם חיים ומה הם עושים

שומדבר לא מיותר ../images/Emo9.gif

את לא משלמת על זה כסף. ואת גם לא ממש חייבת לראות את זה
זה למען ההתלהבות וההומור שלהם ושלנו

i am777

New member
זה לא עניין של הכסף..

זה העניין שחבל להעלות סרטון של 20 שניות
שיפרטו קצת יותרP: .....שידברו על האלבום יותר יחחחחח זה יהיה יותר נחמד , אני כל כך מחכה לזה שנמאס לי !

נו בשביל זה העלנו את הכתבות

ועכשיו יש ראיון חדש אפילו אם שם של אחד השירים. ויש שם משוער לדיסק. ותאריך יציאה משוער. וכבר שמעת את pressure קיצ. יהיה טוב יקירתי~! אני בטוחה שהדיסק החדש יהיה מדהים ושלא כמו ABL גם לא כל כך ממסוחר. כי אין להם לחץ של חברת תקליטים. קיצר, הזדמנות יותר טובה מזו הם לא יכלו למצוא. אז כל מה שנותר זה להחזיק אצבעות ולקוות שלא נעשה במכנסיים מרוב ציפייה

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|אם הוא\היא היו קונים לו 30 ...

זה היה גדולל D: ~הבלוד הזה נורא ..
~

חח.. איזה מצחיקול... ../images/Emo6.gif

איזה חמוד הוא על הורדים.... אבל אני שלא כמותכן חושבת שהבלונד דווקא די מתאים לו... התסרוקת היחידה שלו שהוא באמת נראה איתה זוועה היא השיער הארוך שהיה לו באלכסנדר.. זה היה נוראי..!

אופליה37

New member
היי לא נכוןן ! זה התאיםם לו T_T

חחחח.. אולי קצת .. אבל מישו יודע מה לוח ההופעות שלהם עד ה10 לאפריל?????

למעלה