אגדות ומעשיות שהייתם רוצים שיופיעו

אני שמעתי עוד בחטיבה

שלואיס קרול היה פדודפיל. חברה שלי שלמדה ספרות באוניבריסטה סיפרה לי שזו רק שמועה שלא אומתה, אבל היא כלכך עסיסית שעדיין חוזרים עליה בלי סוף ומספרים אותה כאילו היא אמת.

אני מתגעגעת למאיר שלו, הוא אחד הסופרים האוהבים עלי, ואחת מבנותיי קרויה על שם דמות מאחד הספרים שלו. ואין לי כוח לרבנים שמטיפים למה שילדות בנות 3 צריכות ללבוש... אין להם דברים יותר חשובים להתעסק בהם?! אולי אני צריכה לסדר לו פגישה עם בת 3 שאני מכירה, שאוהבת ללבוש גרביונים צבעוניים, חצאיות עם טול מסתובב, ומורידה את הכתר שלה רק שהראש המתוק שלה נוגע בכרית (והוא חייב לישון לידה)

האמת היא

שעדיין לא יצא לי לקרוא ספר שלו, רק מאמרי דעה.

אני באמת צריך להיגמל מספרי נוער אז איזה ספר שלו את ממליצה?

עשיו!!

הספר העיברי הכי טוב שקראתי אי פעם! לא יכולתי לעזוב מהרגע הראשון ועד האחרון, ואני עוד חוזרת וקוראת אותו פעם בכמה שנים
פונטנלה, ספר מדהים ומשעשע, גם אליו כיף לחזור.
רומן רוסי, פחות אהבתי, אבל מצויין. מבוסס על נהלל והאנשים המדהימים שגרים שם (מאיר שלו הוא נהללי מקורי)
ביתו שבמדבר, יש לי אותו בספרייה, אבל לא קראתי עדיין
כך היה הדבר, הסיפור האישי של מאיר שליו, ספר טוב
יונה והנער. הסיפור מעניין (ברובו) אבל הוא הכי פחות אהוב עלי.

ממליצה להתחיל עם השלושה הראשונים

אוקי, תודה!

אני מרגישה כ"כ שיטחית

אני נורא אהבתי את סדרת הטלוויזיה עם הדיבוב המקסים של יפה גבאי,
עד היום אני יכולה לשמוע את הקול שלה

ayalam44

New member
אני שמעתי שהוא היה מסומם או משו

בגלל זה אליסה גדלה וקטנה שהיא אוכלת מהפטריה..כמו מה שמרגיש מי שאוכל מפטריית הזיה

גם אני חשבתי על עליסה. היא באמת חסרה.

באתי לכתוב שאם הם יעשו אותה אז חסר להם שהם לא בוחרים שחקנית יפה, אבל אז נזכרתי שכל השחקנים שמה יפים וגם טובים, מאוד.

Y. Welis

New member
מצאתי הלילה סידרה בריטית דומה - אגדתית עד

תקופתית - Confessions of an Ugly Stepsister
מה שאומר שהיא מספרת על סינדרלה. יש ביוטיוב ב-9 חלקים (= מיני סידרה של שעה וארבעים). שווה מבט - http://www.youtube.com/watch?v=ex_5v_rC9Wo

זה במקור ספר של גרגורי מגווייר

שמציג את הסיפור של סינדרלה מנקודת המבט של האחיות החורגות (BTW, גרגורי מגווייר זה אותו אחד שכתב את הספר "Wicked" שעל פיו כתבו את המחזמר באותו שם)

ayalam44

New member
אריאל!

פיטר פן וונדי!
נממ נראלי שזה הגיוני שיהיה את אלאדין כי ראינו כבר אז הגיני..

ואל תצחקו אבל אני ממש אהבתי את מרי פופינס
(למרות שאני לא רואה איך היא תשתלב בסדרה
)

למעלה