אגודת הסטודנטים

אגודת הסטודנטים

שלום לכולם! רציתי לדעת איך נרשמים לאגודת הסטודנטים? ואיך עושים דרכם את החופשי סמסטריאלי?האם זה באמת יותר חסכוני? בהתחשב בזה שאני לומדת 5 ימים בשבוע?

ofir50

New member
תשובות

יש דוכנים בכניסה לקומת ה600 בבנין הראשי...את תראי כבר.. בקשר לסמסטריאלי זה מאוד כדאי ..יש לי את זה שנתיים וזה חסך לי מאות רבות של שקלים בינתיים ויותר חושב מזה -כאב ראש ..אני לא צריך לקנות כל חודש חופשי חודשי ולזכור שהגיע סוף החודש וכו..רק להראות את הכרטיס 108 שקל לחודש..לא שווה? עושים את זה דרך האגודה..ממלאים איזה טופס באתר של אגד ו משלמים שם ואז מדפיסים אותו ומביאים לאגודה.

amitk80

New member
אפשר להרשם אפילו קצת יותר מוקדם אני חושב

הי, לפי מה שהבנתי אפשר להרשם ולהיות חבר אגודה כבר מתחילת אוקטובר או משהו כזה. הרישום עולה 99 שקל והוא כולל את הדברים הבאים: 1. קניה של מקראות במחיר מוזל יותר מאשר אלו שלא חברי אגודה 2. אם תחליטי מתישהו לרוץ בתור נציגת חוג- זה פתוח לחברי אגודה 3. כניסה חינם ליום הסטודנט 4. את מקבלת כל שבוע בירות חינם בדשא כאשר יש הופעות של אמנים שונים מהארץ ועולם 5. דיו ומילוי דיו למדפסת במחירים מוזלים יותר 6. הנחה של בערך 10 - 20 אחוז באקדמון (אל תתפסי אותי בדיוק באחוזי ההנחה) 7. את משלמת פחות על חפשי סימסטריאלי (זה יוצא לך יותר זול) בגדול אני די ממליץ לך להרשם לראות איך זה. במקרה הכי גרוע את לא חייבת להמשיך זאת שנה הבאה. סבבה?

מה אתה יחצ"ן של האגודה?../images/Emo4.gif נסחפת...

" את מקבלת כל שבוע בירות חינם בדשא כאשר יש הופעות של אמנים שונים מהארץ ועולם" איזה אומנים מהעולם? מרגול? טיפקס? נו באמת! לא צריך להיות חבר באגודה כדי לקבל בירה , כולם מקבלים רב המקראות נמכרות באותו מחיר - מעולם לא בקשו ממני כרטיס סטודנט כשקניתי ועם איך שהאגודה התייחסה למתנגדים לשביתה - אני ודאי לא מחדשת את החברות השנה. דפקו לי תחופשת קיץ, דפקו לי מבחנים ביולי אוג'. שבעתי. לא תודה. יש יתרונות זה נכון אבל גם מספר לא מבוטל של חסרונות.

כן ולא...

בירות באמת כל אחד מקבל. ובשנתיים האחרונות לא היו אומנים מהעולם...לפני זה היו??? המקראות לא נמכרות באותו מחיר, אמנם ההבדל הוא של כמה שקלים בודדים מאוד, תלוי במחיר המקראה. וברור שלא יבקשו ממך כרטיס סטודנט כשאת קונה מקראה, הם רואים במחשב אם את חברה או לא. ואת הקיץ הם בהחלט דפקו.

כשאני קונה מקראות זה לרוב אצל הנציג חוג

שעובר אצלנו בכתות , ולא בחנות מקראות. ולא הוא ממש לא שואל או בודק חברות באגודה זה אותו מחיר לכולם. מה גם שאחרי הבחירות פתאום אין מקראות ולכי תסתדרי בעצמך

אוקיי...

קרה גם אצלנו כמה פעמים שהוא עבר בכיתות, ואז זה אותו מחיר. אבל אם תבדקי בחנות מקראות, יש מחיר רגיל ויש מחיר לחבר אגודה. מקראות תמיד יש, פשוט אחרי הבחירות צריך ללכת ולקנות לבד, ולא מביאים לך לכיתה.

dd82

New member
גם המקראות לא משהו

הרבה פעמים מדלגים על עמודים או שמשדכים אותם אותם בסדר לא נכון , או שצילמו את זה ממישהו שמירקר בטרוף ואת צריכה להבין מה היה כתוב שם קודם. ואחרי הבחירות באמת לכי תחפשי אותם לתרגומים וכדומה. מה שכן לזכותם יאמר שיש להם כוח מול המזכירויות והם גם מביאים שוקולדים במבחנים :)

salt of earth

New member
100 שקל על תיק שנקרע אחרי כמה ימים

זה מה שיש לי להגיד על האגודה שלנו.

יש לי שני תיקים...

ושניהם שלמים ובריאים

TheBigBrother

New member
גישה לבנק הבחינות

עם בחינות משנים הקודמות ברוב המוחלט של המקצועות

TheBigBrother

New member
אצלי זה הדבר היחיד שבו אני משתמש

ויש שם עד 2005 בחלק מהקורסים הכל תלוי בקורס

stkachov

New member
כן אבל בשביל זה צריך

שהמישהו האחר הזה יהיה חבר באגודה. אם כולם לא ירצו להיות חברים באגודה, אז לא תהיה אגודה, ולא יהיו מקראות, ולא יהיו בחינות, ולא יהיו נציגים ולא יהיה שום דבר שממנו נהנים היום גם אלו שלא עושים חברות באגודה. בטכניון למשל דמי החברות נגבים אוטומטית מהחשבון, ואני יכול להגיד שהאגודה שם היא מצויינת. יש המון שירותים לסטודנטים ובאמת הסטודנט מרגיש שיש מאחוריו גב

tigris12

New member
הרשמה לאגודה

בסה"כ זה כן משתלם, כי זה עולה 99 ש"ח , והחופשי הסמסטיראלי נותן הנחה משמעותית בתבחבורה הציבורית ( כמעט 50% יותר מחופשי חודשי רגיל), המקראות וחוברות הבחינות והתרגולים כן טובות (יש חוגים שבהם זה כמעט כל מה שיש לתרגל) ופרוייקט השאלת הספרים כן חוסך הרבה כסף (שוב יש שם ספרים מסויימים לכן זה לא עוזר לכל חוג) בסה"כ אני חושב שזה כן משתלם וכן חוסך כסף, ובנוסף אם את מתכוונת ללכת ליום הסטודנט זה כבר לבד כמעט מחזיר את ההשקעה כי הכניסה חינם ולמי שלא חבר אגודה זה עולה בין 80 ל60 ש"ח

למעלה