אגודת הסטודנטים

amitk80

New member
לנסיכה שמאמינה באגדות

היי, אני מבין שיש לך הרבה כעס על האגודה וזה לא קשור ליחצון של האגודה. תאמיני לי גם לי יש כעסים עליהם וחלק מהם הם יודעים על זה. יש דברים שזה ממש לא בסדר. היו כמה הופעות טובות בדשא. אני יודע שהרושם הכללי הוא רע מאד על האגודה. נדפק לנו הקיץ נכון ולא תמיד הכל באמת ורוד אבל תחשבי למשל על החופשי סימסטריאלי כמה זה חוסך לסטודנטים? ואגב מחירי המקראות באגודה יש הבדלים בין מי שחבר אגודה ומי שלא ומחירי הדיו. אני בהחלט מסכים שיש בעיה עם האגודה שלנו שיש נציגי חוג שמושחתים ולא עושים את העבודה שלהם. הרגשתי את זה טוב על בשרי ולמדתי להתמודד עם זה. מעבר לכך אני יכול להגיד לך שאני אישית דאגתי להעלות כמה מבחנים לבנק בחינות כדי שסטודנטים יהיו להם בחינות ויוכלו ללמוד. אני יכול לשנות בנישה שלי אבל אני לא יכול לשלוט על 40 נציגי חוג. אני מאד אשמח לעזור לך בכל דבר. עמית

עמיתוש...

כל הכבוד לך שאתה מעלה בחינות ומנסה לעזור. אם הנציגים לא עוזרים לפחות שאנחנו נעזור לעצמנו. מזמן רציתי להעיר לך משהו,, למה אתה אף פעם לא משרשר?

salt of earth

New member
אתה די נחמד

1- בנק הבחינות לא ממש עזר לי כי אין כמעט מבחנים מהחוג שלי. מזל שאנחנו עושים הרבה ש----------- (לא רוצה להזכיר את המילה שמה חבר'ה מלמעלה ישמעו) ומעבירים לשנים הבאות
2- יום הסטודנט, לא השתתפתי בו . של הטכניון שווה יותר. 3- לגבי ספריית ההשאלות אז גם זה לא ממש עזר לי כי כמעט ואין ספרים שאני צריכה. 4- לגבי המקראות, אז מצאנו שאפשר להתארגן ביחד כל הסטודנטים ולהוציא מקראה באותו מחיר כמו האגודה
כך שגם בתחום הזה לא נזקקתי לאגודה. 5- לגבי החופשי סמסטריאלי אז אני נוסעת בקווים בין עירוניים וזה עוזר לי
תכלס אתה צודק, נבחרים הרבה נציגי חוג לא ראויים ולרוב בגלל שהם משתייכים לתא מסוים
חבל שזה כך אבל עם אחד כמו שונשיין אז למה יש לנו לצפות

amitk80

New member
ל salt of earth וארינושש

אהלן, למה הכוונה שאני לא משרשר? שאני לא פותח נושאי שיחה? האמת שלא חשבתי על זה בכלל. אני פשוט זורם ועונה פה לסטודנטים. נראה לי יותר חשוב. אם יהיו לי שאלות אני אעלה פה בכיף. או שמה הכוונה היתה למה זה לא עולה בשרשור המתאים? ל salt of earth (שאת שמך אני לא יודע). באיזה חוג את (או שמה אתה) לומד? אני יכול לנסות להשיג מבחנים. האמת שמישהו אצלכם יכול לקחת יוזמה ולהעלות את המבחנים לבנק של הבחינה. מעבר לכך שאתה עוזר/ת לסטודנטים בעתיד על כל בחינה מקבלים כרטיס צילום של קופידף עם 50 צילומים. אני כבר הספקתי לצבור הרבה מאד כרטיסים. מאיפה אתם מוציאים חומר בעצמכם? מחפשים בספריה? זה ממש לא צריך להיות ככה. בשביל זה יש נציגי חוג. אני אישית אבטיח שאם אני אחליט לרוץ בתור נציג חוג ולא משנה התא שזה יהיה (נטו או סלע) יעניין אותי דבר אחד וזה לעזור לסטודנטים (עד כמה שזה נשמע פלצני) אבל אני חושב שאני יכול לתרום הרבה ולעזור בכל השנים. אני משער שרואים את זה לא? אירנושש את יכולה אפילו לשאול את הילה (אם את מכירה אותה). לילה טוב, עמית

היי עמית..

לשרשר הכוונה היא לצרף את התגובה שלך לתגובה שאליה אתה מגיב ולא סתם בסוף. למשל אם אתה מגיב להודעה מסוימת, אז בהודעה עצמה אתה צריך ללחוץ הוספת תגובה, ואז נשמר הסדר ויודעים למי כל אחד מגיב.

amitk80

New member
זה לא קשור להתמודדות בבחירות

זה ממש לא קשור אם אני מתמודד בבחירות השנה או לא. גם אני אתמודד אני אשב עם סטודנטים ואני אשמע מה לא בסדר אצל האגודה כדי שאם אני אבחר לנציג חוג אני אדע לא לחזור על טעויות שנציגים אחרים עשו. מעבר לזה אני בטוח שיש הרבה מה לשפר והמצב היום לא נראה טוב ולכן אנחנו הסטודנטים שנבחרו צריכים לקום ולקחת את המושכות ביד כי הנציגים לא דואגים לנו אז צריך להחליף אותם בנציגים שידאגו לנו. זה נשמע נורא פלצני ותמים משהו אבל ככה אני חושב... עמית

amitk80

New member
אני מבטויח

לכם שאם אני אתמודד אני לא אהיה מסוג הפוליטקיאים שמברברים בשכל אלא עושים. אני עוד לא יודע, אני אחליט כשאני אצטרך להחליט. אני בכוונה לא מערב עוד אנשים בזה על סתם. אני בודק אופציה כזאת להתמודד. כשיהיו לי עוד נתונים על מה זה מצריך ממני אני אחליט. אני לא אכנס למשהו שכזה ואפרוש באמצע.

amitk80

New member
אני נראה לך אחד

שמוכר פוליטיקה? מה אצטרך להוכיח לך שאני לא פוליטקאי אלא סטודנט שרוצה לעשות טוב כדי שאני ארגיש טוב?

למעלה