אגודת ציטטה!!! שרשור הציטוטים

אגודת ציטטה!!! שרשור הציטוטים

שלום אנשושות! החלטתי לפתוח שרשור ציטוטים בלתי נשכחים בתור חברה רשמית באגודת ציטטה, אני אתן ציטוט סיפתח, אתם תוסיפו ציטוטים משלכן כל אחד יכול להוציא ציטוט בלתי נשכח לאוסף! "אני נעלם לחמש דקות ואתם כבר מספידים אותי?!!!"

פינל

New member
../images/Emo6.gifרעיון נהדר!!

מממ... יש כל שך הרבה! אבל כדי שישאר לאלה שאחרי אני אתן רק כמה: 1."אסור שכלבלב המחמד ימות אחרי הבעלים!" (או משהו כזה
) 2."אה? את עדין כאן?!" 3."אוירה? את מתכונת למזג האויר?" 4."אינויאשה... אתה רוצה לישון איתי?" *שיפו כשהוא מתחפש לקאגומה* 5."אתה לא עומד להגיד לי להרים משקולות, נכון?" *מבט מחייך* "מממ... כן" *נותן לו אגרוף*. תמשיכו אתם!!

ברפ

אולי הניסוח יהיה מאכזב, אך בכל זאת אני מוכנה לנסות ^^ "את הבחורה היחידה שהדאגה שלה כלפי גורמת לי אושר". מירוקו אמר זאת לסאנגוף ומיד לאחר מכן שלף זוג ידיים למי שזוכר XD

מית צאן

New member
אוקי שלי../images/Emo70.gif

קגומה: אתה רואה
זאת האוירה שהתכוונתי אליה
אינויאשה: מה זאת אוירה
מירוקו לכוהנות של הכוהנת האפלה: לכוהנת א': "יש לי רק בקשה אחת... האם תסכימי ללדת לי ילד
" *פרצוף מופתע* *עובר לשניה* "ואת
האם את תסכימי ללדת לי ילד
"
טווטווסאי: "אינויאשה
תזכירי לי..." *קגומה מנענעת אותו* "אתה יודע לאן הוא הלך נכון
תגיד לי לאן הוא הלך
" *טוווטוווסאי נופל מהפרה* זהו בינתיים- אם יבואו עוד אז בכיף...

J e i n

New member
הנה משהו

אינו: "תפסיקי ליילל!" קאגומה *מייללת*: "אני לא מייללת!" אינו: "את כן!" קאגומה: "לא" אינו: "כן" קאגומה: "לא!" אינו: "את כן" קאגומה: "אסווארי!" אינו *נופל* שיפו: "עכשיו הוא באמת מת..." זוכרים?

טאורה

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo2.gifואיך שכחתם את

"עד כמה רחוק הגעת עם קגומה?"

harar8

New member
הנה זה

זה לא אני צילמתי פעם מישהי שמה את זה בפורום אז שמרתי את התמונה.

GalaxyAngel

New member
באמת שכחתם את הציטוט הכי חשוב?

"שב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" O.O **************************************************************** קאדה: "אל תשכחו שגם אני כוהנת, ואוכל לעזור לכם" אינויאשה: "חשבתי שכוהנות אמורות להיות צעירות >__>" קאדה: "קאגומה....." קאגומה: "שב" ***************************************************************** אינויאשה: "קאגומה.. את מריחה טוב" קאגומה: "מה? חשבתי שאמרת שאתה שונא את הריח שלי" אינויאשה: "שיקרתי" פרק 13 הנסגד *-* ***************************************************************** קאגומה: "מירוקו דווקא נראה לי אדם אמין" *מישוש תחת* קאגומה: "מצד שני, תהרוג אותו!!!!!!!!" ***************************************************************** קאגומה: "שב!שב!שב!שב!שב!שב!שבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!1" *אינויאשה חוטף כאב גב* וכל מילה מיותרת

נוסטליגה של ציטטות...

יש גם עוד ציטוט נסגד מפרק 13 "קגומה, ראיתי שבכית זה בגללי?" "כן.. חשבתי שאתה עומד למות, דאגתי לך" "קגומה..." ************************************* "קגומה, אני מצטער" "זו לא הייתה רק אשמתך.." "זו כן..." *מוצא את השעון המעורר שהוא שבר* *מתחרפנת* "אתה מתנצל על השעון?!!!" ************************************* "יש רגש אחד שאני חולקת עם קיקיו, שתינו רוצות את אינויאשה" *חושב* "קגומה, מה אני צריך לענות לך על זה?" *אומרת* "בוא נצטרף לאחרים" *חושבת* "אני יודעת שהקשר שלך ושל קיקיו לא יסתיים לעולם, אבל אני רוצה אותך, מאושר, אני רוצה אותך צוחק, מחייך" *************************************

פינל

New member
אהבתי את הציטוט האחרון../images/Emo99.gif

אפילו שהוא לא היה מצחיק *אוירה רצינית* הוא היה חמוד!! והם נראו זוג כזה מושלם!! למה קיקיו ה@#%^& הזאת נמצאת שם?! למה?! תוסיפו! אני במשבר זיכרון...

ייאי.../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

בלי לעיין בתקצירים של פרקים, הציטוטים שבאמת עולים לי לראש ישר (ו, ארר, זה מאוד לא מדויק): "בני אנוש...למה להתחבר איתם? למה להגן עליהם? למה לאהוב אותם?" "הרצועה האדומה של הגורל...אחרי שהיא נשברת, אי אפשר לאחות אותה." אינויאשה:אם מירוקו לא יהיה סוטה, מה ישאר ממנו? שיפו:בטח רק הקאזנה... "תלדי לי ילד?" "אני קאגומה היגוראשי, ואני אשיר בשבילכם! אני קאגומה היגוראשי, ואני ארקוד בשבילכם! אני קאגומה היגוראשי, ואני אצחק בשבילכם!"
ל132 סאנגו:ואתה לעולם לא תבגוד בי יותר, נכון?!
מירוקו:..^^;;;; סאנגו:אתה - לעולם - לא - תבגוד - בי - יותר - נכון? סוף
"איזה אחים מעצבנים אתם!" (אינו לסאנגו וקוהאקו. כל כך נכון.D:)
ל162: רין:סשומארו סאמה...כשאני אמות יום אחד, אתה לא תשכח אותי, נכון? סשומארו:אל תהיי טיפשה. "אינויאשה...קוואייייי!"
זהו, יש עוד הרבה, אבל, נו.

ועוד אחד מקסים..../images/Emo19.gif

לפרק 87: קאגומה:*מתעטשת* אינויאשה:*נותן לה את החלק העליון של הקימונו שלו* שלא תתקררי... קאגומה:*משעינה עליו ראש* אני לא...מישהו מרכל עלי. (יש אמונה כזאת ביפן שכשאתה מתעטש זה סימן שמישהו מרכל עליך) אינויאשה: טיפשה. אף אחד לא יעשה לך את זה. קאגומה: *נרדמת על אינויאשה* אינויאשה: *מסמיק ונבוך* כל אינו-טאצ'י: מסתכלים עליהם בעין אחת.^_^

למעלה