אגודת ציטטה!!! שרשור הציטוטים

Trouble Girl

New member
יואוווו שיר הפתיחה החדש...

דווקא יפה...(יש לי אותו בגרסה המלאה והוא ארוךךךך) אבל חוץ מזה הפרק הזה לא היה משהו חוץ מהקטע שהשד השתלט על אינויאשה והוא ניסה להתחיל עם יוגהXDDDD *בלעעעעעעעעעע איכססססססססס יש לי מחר מבחן בגיאוגרפיה...ואני לא יודעת כלום): אז לילה טוב לכולם ואדיוססססססססס*_*

Buyo H

New member
בעע../images/Emo58.gif

ג'אקוטסו: "אינויאשה חמוד, אבל הושי סקסי"

Trouble Girl

New member
יואוווו שיר הפתיחה החדש...

דווקא יפה...(יש לי אותו בגרסה המלאה והוא ארוךךךך)אבל חוץ מזה הפרק הזה לא היה משהו חוץ מהקטע שהשד השתלט על אינויאשה והוא ניסה להתחיל עם יוגהXDDDD*בלעעעעעעעעעע איכססססססססס יש לי מחר מבחן בגיאוגרפיה..............ואני לא יודעת כלום :(אז לילה טוב לכולם ואדיוססססססססס*_*

עוד ציטוט ממש מההתחלה ששכחו

אינויאשה: "היי, את! תתפשטי!" קאגומה **דופקת לו סלע על הראש** אינו: "היי...למה את..." ....

זה הלך ככה:

אינויאשה: "תתפשטי" קאגומה: " אה?! זה בגלל ש'ני דומה לקיקיו הזו נכון?!" אינויאשה: " לא קשור... עכשיו תתפשטי" קאגומה:"שב, סוטה.." אינויאשה:" אמרתי לך רק להתפשט לא להיות ערומה!" או מש'ו כזה P:

יש לי את הקטע הזה

"הי!" "הי וואט?" "טייק דוס קלואוז אוף!" *אבן* "יו אר אן אנימל!" "וואט?! אי דונט מין"גט נייקד" ג'סט יו טו בק אינטו יור און פריקי קלואז!" "ואי, בקואס איט מייק מי לוק לייק קיקיו?" "אנד איף איט דו? ואט איט מטר טו מי?" *חושבת* "הי איז א דמון אור א ג'ונויר היי קיד?" (עצלנית נסקלת על כתיבת עיברית באנגלית) ובתרגם לעיברית הי! הי מה? תורידי את הבגדים אלו! *אבן* אתה חיה! לא התכוונתי שתתפשטי! רק אמרתי לך לחזור לבגדים הפרקיים האלו שלך! למה? בגלל שהבגדים האלו גורמים לי להראות כמו קיקיו? אם כן, למה זה אמור להזיז לי? *חושבת* הוא שד או ילד בחטיבת ביניים?

שניה שניה שניה!!!!! אצלי זה בכלל...

כמו שכתבתי. ואם לומר את האמת: אם תשימו לב כאשר תורידו את הפרקים תראו שהכתוביות לא תמיד אותו הדבר [מיוצרים...] אז אין למה להתווכח!!!!!!!!

למעלה