אגם רולז!

וואוויי../images/Emo70.gifשאווה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

מההההההההממממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בטירווףףףףףףףףף

Orginal

New member
הייי... נכנסתי לפורום רק בגלל..

שאני רואה את הסדרה מפעם לפעם... אבל לא ממש מכור אליה ו.. אני חייב לציין שהפורום הרשים אותי לטובה.. ממש נהנה פה מכל התמונות וההדועות.. התמונות של אגם מהממותתתתתת !!! תודה למי שהעלה אותם!

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif צודקת../images/Emo70.gif

בחלק מהתמונות היא נראית כמו בת 20 למרות שהיא בת 17! בסדרה היא משחקת מין תינוקת! וכנראה שמציאות היא לא כזאת!

AgAm00sH

New member
תסלחו לי אבל אני מוחה!!!

אחות של חברה שלי ראתה את אגם בקניון עם חבר שלה! היא הייתה בלי איפור ובלי כלום- ואחות של חברה שלי אמרה שהיא הייתה כזאת יפה ותמימה...והיא לא לבשה חשוף או משהו... היא לבשה ג'ינס וחולצה וניראתה ממש מותק!- ממש לא סמל מין היא בעצמה אמרה בראיון "אין מה לעשות זה מה ש-in וזה מה שמוכר" זהו!!! אל תגידו דברים לפני שאתם יודעים

תקשיבי

לא אמרתי שהילדה הזו מתנהגת בפרובוקטיביות או מתלבשת לא לגילה בחיים הפרטיים שלה. בסך הכל, אמרתי שעושים ממנה בתיקשורת סמל מין. ואת זה את לא יכולה לסתור. הנה , יש לך פה איזה 20 תמונות שיעידו. אז אולי היא לא חושפת את החזה שלה, אבל היא בכל זאת משדרת סקס. ונכון, היא מדהימה ביופייה, אבל זה לא אומר שצריכים להלביש אותה ככה ושהיא צריכה לשדר סקס בעיניים. ודרך אגב, אני מכירה את החבר שלה ואותה. ולדעתי לא צריכים למכור סקס דרך ילדה בת 17.

למעלה