אגם תשחק בשיר שלנו 4

יווווווווווואאאאאוווו הם חצופיםםםםם

פשוט חוצפהההההההההה כנסו תיראו את התגובותתתתתתתת תיראו מה כתבתי להם
תיכתבו שם גם אבל דברו יפה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=981&msgid=88837643

תודה מיכל..../images/Emo204.gif

תגיבו שם לאנשים..יש שם אנשים שחושבים שהיא לא שחקנית טובה..הם עדיין נתקעו עם שירלי מאמ"ל.. כולנו יודעים שהאישיות שלה+המקצועיות שלה התפתחו מאוד מאז..אבל אנשים שהם לא מעריצים שלה ולא עוקבים אחרייה לא יודעים על כך...לכן..תגיבו שם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=981&msgid=88838237

לדעתיי היא הייתה מדהימה באמ"ל../images/Emo13.gif

אני ממש אוהבת את איך שהיא שיחקה שםם למרות שלא היה לא כל כך ניסיון אזז היא הייתה מדהימה
!!

XXXKooKiXXX

New member
../images/Emo4.gifיזו חוסר בגרות מצידם../images/Emo4.gif

זאת באמת זכותם המלאה לא לאהוב איך שאגם משחק ולהגיד עליה כול מיני דברים מגעילים אבל אני חושבת שקצת קצת קצת קצת בגרות לא תזיק.מה הקשר "פאקצה,מכוערת,איכסה"? בסדר הבנו שהם לא רוצים שאגם תצתרף לסדרה אבל מה, גם כשרצו לצרף את רונה לי היו אותן תגובות ועכשיו?יש שם יותר מ-10 ילדים שפשוט חולים עליה בגלל שראו את הסדרה וראו איך היא משחקת,וגם הדמות של נינט בעונה השלישית הייתה מיותרת לגמרי,עכשיו אגם מגיע והם מתחילים את אותו הדבר שהיה עים רונה לי,אחרי שהם יראו עשר עשרים פרקים הם יבינו שהתגובות שהם רשמו היו הכי מיותרות בעולם.

אני שונאת אותם!!../images/Emo5.gif../images/Emo126.gif

הם אוהבים שם רק את יעל שרוני ונינה קוטלר!! הם שונאים שם את כולם! הם מגעילים ברמותתתת!!!!!!

LAE

New member
משהו שכדאי שתקחו בחשבון

הרוחות סוערות בפורום "השיר שלנו" משתי סיבות: 1. תלונות על יכולת המשחק של אגם. 2. הקו העלילתי. לגבי התלונה הראשונה - רק אחרי שאראה אותה בכמה פרקים אוכל לתת את דעתי בעניין. לגבי התלונה השניה-אני מסכימה. תבינו, אין פה משהו אישי נגדה. בקרב צופי הסדרה יש חשש שכניסתה של אגם (ועכשיו גם של גלית גוטמן בתפקיד האם) זה סימן להרחבת העלילה שנתפרת לנינט. בעיני רבים שצפו בעונה השלישית, התפקיד של נינט הפך למיותר ולא שייך. העלילה המרכזית מתעסקת בלהקה צבאית ואין לנינט קשר ישיר אליה. כעת פוחדים שהעיסוק בדמויות של נינט-ליאור-אגם-גלית יפגע בדמויות האחרות.

סבבה, נכון.. אבל../images/Emo110.gif

יש שם גם תגובות לא ענייניות כמו אלה:) העניין של ה"איכס, פאקצה" [אגב הדבר האחרון שאפשר להגיד עליה] או דברים שלא קשורים בכלל כמו היא לא סקסית, כן אינטימה לא אינטימה.. ה"בעעעע"יים למינהם.. זה כ"כ כבר לא קשור לעניין שאגם מצטרפת לסדרה. לגבייך אני לא אומרת כלום אבל יש שם תגובות כ"כ ילדותיות.. ומה שרשמת לגבי התלונה הראשונה.. נראלי שזה משהו שהרבה בפורום של השיר שלנו צריכים להפנים
הם עוד לא ראו וכבר שופטים.. טעות טעות טעות.. אולי הם ראו אותה באמ"ל [ששם היא גם שחקה מדהים בעיניי] אבל גם עבר המון זמן מאז...:)

מסכימ איתך לחלוטין.

האמת הדבר היחיד שאני מדברת שם עליו זה הילדותיות הזאת ששוררת בפורום. כמו שמיכל אמרה ה"בעעעע" וה"איכסססס" ו"פקאצה".. תיאורים שנתנו לה סתם כי בא להן והן בכלללא פגשו אותה אי פעם. אינ אישית חושבת שבכלל לא הייתי צריכה להגיב שם..כי בסה"כהילדות שם יגדלו ויבינו עד כמה תינוקיות הן היו.. אחרי שהסדרה תיגמר..תאמיני לי..תראי איך זה ייגמר בסוף.. כל פעם שמוסיפים מישו לשיר שלנו כל הילדות בפורום שלכם מתחילות עם הילדותיות הזאת.. כמו שהיה עם רונה לי...ותראי מה קרה!? קסם!! באמת כדאי שירסנו את עצמן.

אני ראיתי את העונה השלישית../images/Emo126.gif

ואני רק רוצה להגיד שאיך שהכניסו את הדמות של נינט זה מעולה וזה לא כי אני אוהבת אותה...[למרות שזה לא נשמע לכם הגיוני] גם אם זאת הייתה אגם למשל הייתי אומרת את זה... כיי.. כל העונות של השיר שלנו היו בנויות על הסיפור של נינט!! אז פתאום עכשיו הם אומרים שזה נקרא "לדחוף אותה" אבל זה לא נכון, כי היו להם בעונה השלישית עוד הרבה דברים שנינט קשורה אליהם!! אז זה ממש לא נקרא "דחיפה"
ואני מכירה כמה מהפורום של השיר שלנו..והם פשוט מ ג ע י ל י ם!!!!!!
הם חושבים שזה פורום ליעל שרוני או לנינה קוטלר .... וכל שחקן אחר הם ישר שוללים!!

היפה5

New member
לפי דעתי זה נכון ש.........

שיש אנשים שלא אוהבים את אגם ולכן הם מתנגדים אבל לפי דעתי הם סתם עושים רוח אם הם לא רוצים לראות את אגם אז אף אחד לא ביקש מהם ליראות

למעלה