אגף החינוך מודה לגרמן מכל הכיס שלנו

בנזין 95

New member
אגף החינוך מודה לגרמן מכל הכיס שלנו

זה התחיל עם איזה עלון מאגף החינוך העירוני שמצאתי בתיבת הדואר שלי שאותו זרקתי ישר לפח עם כל שאר התעמולה הירוקה. זה המשיך היום עם עמודים שלמים ומעוצבים בעיתונות המקומית בקשר לאפשרויות פעילות לנוער ביום הבחירות. והנפלא ביותר, מודעת עמוד ענקית בצבע ירוק - המודיעה לתושבים על הדרכה והכשרה בנושאי בריאות, במימון העירייה לשנת 2003 - 2004,. שנה שלמה יש להם זמן, ומפרסמים 3 ימים לפני הבחירות, 7 צבעים יש לקשת, והם בוחרים בירוק, מעולם לא ידעתי שאני זכאי להכשרה וללימוד במימון העירייה, 3 ימים לפני הבחירות מגלים לי את זה. חבריא, כולנו מתביישים בכם, אינכם ראויים להנהיג, אינכם ראויים לנהל עיר, אינכם ראויים לרכז מערכת חינוך.

BanjoKazooie

New member
לא שאני גר בהרצליה אבל

מהרושם בפורום פה ראיתי שכולם שונאים את השימוש שעושה יעל גרמן בכספי העירייה למטרות תעמולה אם כולם ככה, אז למה היא כל כך מובילה בסקרים? זה מוזר!

kush kush

New member
בולשיט... היא לא משתתפת בכספיי

העירייה לתעמולה, אלא מרץ נתן לה את הכסף וגם אתמול היא הבהירה לנו את זה.

Salem

New member
לא../images/Emo35.gif

מה עם הדו"ח הכספי שפורסם בעיתונים והוא בכלל לא נכון
חתומה עליו עיריית הרצליה והגזבר הראשי, העירייה שילמה את זה. הדו"ח מראה מאזן מעולה לעיר - אבל כל רו"ח שבדק את הנתונים של העירייה גילה גרעון עצום... מעניין, לא

[אורן]

New member
למה שלא תעלה את הדו"ח לפה

או לפחות תכתוב את עיקריו, כדי שנבין על מה אתה מדבר?

Salem

New member
מצטער

אני לא אובססיבי מספיק כדי לשמור פרסומות בעיתונים מלפני שבועיים.

Salem

New member
../images/Emo6.gif

אתה משעשע אותי. זה טוב, זה בריא לצחוק.

rakLOgerman

New member
גרמן=שחיתות - מבקר עיריית הרצליה

להלן הקישור לדו"ח מבקר העיריה: http://www.rishpi.org.il/_Articles/Article.asp?ArticleID=40&CategoryID=28 הוכחות חותכות על השחיתות והשלומיאליות של תת-הניהול ב-5 שנות גרמן בהרצליה את הטעות הזו צריך לתקן. גרמן נחמדה גרמן יודעת לדבר (שותפה לשעבר במשרד יחסי ציבור של יריב בן אליעזר) גרמן יודעת לחייך גרמן יודעת למרוח את כל מי שלא מכיר את העובדות הנה העובדות: גרמן נכשלה גרמן לא מתאימה להרצליה לא מגיע עונש נוסף רק לא גרמן

בנזין 95

New member
תפתחי על השרון, מהשבוע, עמוד 50

ותראי פתאום שאת זכאית לכל מיני קורסים והשתלמויות בתשלום סמלי ובמימון העירייה. הידעת שעיריית הרצליה מממנת לך מפגשים בנושא גמילה מעישון? הידעת שעיריית הרצליה מממנת לך מפגשים בנושא עבודה מול מחשב? הידעת שעיריית הרצליה מממנת לך מפגשים בנושא מצבי לחץ? הידעת שעיריית הרצליה מממנת לך מפגשים בנושא תזונה נכונה? והכל, פתאום, 3 ימים לפני הבחירות, הם בוחרים להציג לנו איזה עודפים גדולים יש להם בתקציב החינוך והרווחה, ומה הם עושים עם הכסף. 3 ימים לפני הבחירות מבשרים לנו מאגף החינוך של עיריית הרצליה על כל ההטבות האלה, במודעת עמוד ענקית וירוקה. אז גם כשמציבים לך את העובדות המעציבות מול העיניים את ממשיכה להאמין לכל סיפורי המעשיות? האם מרצ משלמת עבור המודעה הזו? אני לא מאמין.

בנזין 95

New member
יש שתי אפשרויות

1) שהסקרים טועים בגדול - וזאת נראה במוצאי יום ג' הקרוב - חובה לזכור שלפני 5 שנים הסקרים, באותו עיתון, היו רחוקים מלנבא את נצחונה של הגב' גרמן, וייתכן שהפעם הם רחוקים מלנבא את כשלונה. 2)שהסקרים צודקים - ואז נדע שככל שאנו מנסים להימנע מכך, הקשר בין הון ושלטון הוא הדוק מאד. אנו נבין שמסע בחירות ירקרק וחייכני, הממומן ע"י מרץ - ומקבל תגבורת מאגפי העירייה ע"י מודעות ענק בעיתונות ופליירים עירוניים בתיבות - מצליח להטעות את הציבור. ומה שיבחר הציבור - אנחנו נקבל. ונקווה שכל מי שישלוט, וכל מי שישתתף בשלטון יבין סוף סוף שהקופה הציבורית היא של הציבור, הוא לא יכול לעשות בה כרצונו, לא ברמות השכר חריגות, לא במינויים פוליטיים, לא בהשתתפות עקיפה של קופת העירייה בתעמולת בחירות - ולא בכל שאר החריגות הקשות מהמינהל התקין שהביא עלינו המנגנון הזה.

Turquoise19

New member
בוא לא נתחיל לדבר..

על החברים הנחמדים של הראל ועל המינויים שהוא יבצע במידה וייבחר, וטוב שהוא לא ייבחר
אתה בין האחרונים שיש לו זכות בכלל לדבר על מינויים של מקורבים, ואם אתה לא יודע למה מאחר ואינך מכיר את המועמד שלך, יפה השתיקה
ואתה גם מוזמן להפסיק לטחון את הצבע הירוק, כולנו הבנו שיש לך סיוטים בלילה בגללו. מבחינתך, מטעים את הציבור, מבזבזים כספים ציבוריים לטובת הבחירות, מתנהלים בצורה מושחתת, אבל מתחת לחצאית של הראל הכל טוב ויפה, הא
התמימות.. אני עוד מעט אתחיל לדמוע, דמעות תנין

בנזין 95

New member
הירוקת גם משתלטת עליך

אתה מדבר על מה יעשה פלוני בעתיד, מה אתה נביא? ואני מדבר על עובדות, מקרים אמיתיים שקרו במהלך ה 5 שנים האחרונות. ואולי זה בעצם מאפיין את חבורת היחצנים שלך, נבואות, חזונות ופנטזיות - ללא כל קשר למציאות הקשה והכואבת.

Turquoise19

New member
לך מטורף..

האנשים האלה מבחינתי אינם פלוניים.. אולי אתה זה שלא יודע במי אתה תומך, זה מאוד סביר. אני לא צריך להיות נביא כדי לנחש מה אותם "פלוניים" או שמא אני אהיה יותר ספציפי, ה"פלוני" שלך, יעשה בעיר במידה וייבחר.. את העובדות שלך אתה מוציא מהתחת, מזיין את השכל על מינויים אישיים ושחיתויות לכאורה שאין להן בסיס וקצה של הוכחה
לי אין חבורת יחצ"נים, למועמד שלך יש כזאת, ראיתי אותה הולכת אחריו ביום שישי בבוקר ברחוב סוקולוב וזה בהחלט הספיק לי, גועל-נפש.. בינתיים, מי שמתיימר לנבא, לחזור ומפנטז רבות (על עליית המועמד שלו לשלטון), זה אתה.. אז אל נא תשפוך את התסכול שלך על הניחושים הדי ברורים שלי, טוב
תודה.

Turquoise19

New member
אינפנטיל...

כבר הכרת את ד"ר אריה חן
נדמה שיש לכם הרבה במשותף..
חבל על הזכרון שאתה מבזבז ל"תפוז".. בחיי..

בנזין 95

New member
בעייה מאד קשה

אני שמח שהבחירות הן בעוד יומיים, אחרת הייתי פונה לממשלה שיקדימו אותן, להערכתי טוב אם תנוח עד הבחירות מנוחה מוחלטת. בכל מקרה אחרי הבחירות, אם לא תשתחרר מהמועקה, ואם גרמן תזכה, תוכל לבוא לישיבות המועצה, שם תמצא בסביבת גרמן נבלני פה כמוך, ואז תוכל להתפרק לך, עד הישיבה הבאה.

Turquoise19

New member
אין בעיה.. ../images/Emo13.gif

היית פונה לממשלה.. בתור מי
האמן לי, אני נח.. למרות שיש לי מספיק עבודה, יש לי את הזמן הפנוי שלי.. אני מקווה שאתה לא זה שמטפס על הקירות וכוסס ציפורניים עד הבחירות. אין לי שום מועקה, ואין לי שום רצון וצורך לבוא לישיבות המועצה, אתה מוזמן ללכת לשם בעצמך ולראות איך דברים אמורים להתבצע, במקום לחשוב על איך דברים "אמורים להתבצע" בצורה הבדיונית של מיסטר הראל הפושע. מעניין.. ההראל הזה שלך, הוא לא נבלן פה
הוא מים שקטים שחודרים עמוק ומלבינים כספים בחדרי חדרים..
טוב לדעת.. הכל נרשם בפרוטוקול..

למעלה