אגף החינוך מודה לגרמן מכל הכיס שלנו

Turquoise19

New member
לא כולם ככה, ממש לא..

הבעיה היא, שיש מיעוט מסכן שתומך במועמדים שלו בצורה די עיוורת ובגישה של "גרמן לא עשתה כלום, היא לא שונה מאלי לנדאו" ומונעים מעצמם לתת לה את מעט הקרדיט שמגיע לה על מה שהיא עשתה תוך 5 שנים עם חוב לא קטן בכלל וגרעונות בתקציבים לכל ענף שהעירייה מטפלת בו.. אותם זבלני השכל יחזרו לדממה שלהם אחרי הבחירות, ויתנו לגרמן לנהל את העיר הזו כמו שצריך, אלא אם כן הם ירשו לעצמם להכשיל את הפעולות שהיא תנסה לבצע במועצת העיר ואז יאשימו אותה בבירוקרטיה ובחוסר המעש. בוגר מאוד..

בנזין 95

New member
גרמן עשתה הרבה, אך המאזן שלילי

יש כיכרות בעיר יש מיקוואות יש פסי האטה יש תיאטרון היו השקעות בחינוך אך בשורה התחתונה כאשר לוקחים את הכסף הרב שהושקע, את הגרעון והאשראי, המחדלים ואת הדרך והיעילות בהם נעשו הדברים - יש מסקנה אחת: גב' גרמן, תודה רבה על 5 השנים, אך בתמורה לכסף שלנו, אנו רוצים הרבה הרבה יותר.

ליימן

New member
סיכמת זאת די טוב

בשביל כמויות הכסף שהעיריה מוציאה אפשר היה לצפות להרבה הרבה יותר העיריה הזו פועלת ברמת יעילות אפס כל דבר שאפשר לגמור ביומיים נמרח חודשים וכמובן עולה פי כמה בשביל הכסף שלנו מגיע לנו הרבה יותר אבל בפוליטיקה זה ידוע כי לא הטובים מנצחים - אלא העסקנים שיודעים לעשות הרבה רוח עם הרבה כסף לפירסום עצמי.

לא שזה ממש משנה עכשיו

כשגם האשפה ונציגיה פה בפורום כבר מודים שהבחירות נגמרו והוכרעו וככל מיני ניסנובים, רישפים ושאר עבמ'ים מפעילים לחץ אחרון על הוריהים, כדי שלפחות הם יצביעו בשבילם, אולי כעת הגיע העת שמישהו מכם- ידידי הפחדנים- ימצא אומץ, יזדהה בשמו ויכתוב את דברי הבלע עם שם וזהות. מה אכפת לכם? אם זו אמת שגרמן דרדרה את המצב הכלכלי של העיר ושיקרה בדוחותיה, אין לכם מה לחשוש. אם נכון שכל רואה חשבון מוכן להעיד שדוחות הפיננסים של העיריה מזויפים, ספרו מי אתם ומי רואה החשבון. מה הפחד? לטעמי התשובה ברורה ומכיוון שאני לא צופה לגלות פה איזה שם מוגדר, אאחל לכולכם חזרה נעימה לפחי האשפה מהם זחלתם. אין לי ספק שנפגש שוב בבחירות הבאות, מי יודע אולי אז תצליחו ללקט לכם מספיק קולות, אםלא להבחר לפחות עשרה בשביל מנין.

בנזין 95

New member
פיך מלוכלך-ממש כמו פיהם של אדוניך

לא אתה ולא הם ראויים למעמד שלטוני, אצך לנדאו לקח 15 שנה להבין שהסיפור היה מסריח, אני מאד מקווה שאצלכם זה ייקח פחות. רק מקריאת התייחסותך ברור לכל המשתתפים בפורום מאיזה חומר עשויה השכבה העוטה את גרמן, ייתכן שכל העיר לא חשופה ללשון הביבים הזו, ואני מקווה מאד שהחל מיום ג' - הסיוט הזה יעלם מהנוף הציבורי בעיר.

אתה צודק לגמרי

פי מלוכלך ומחשבותי מטונפות,אבל המועמדת שלי עומדת לזכות ושלך עדיין מתחנן בפני סבתו שלפחות היא תתמוך בו (אולי היא שכחה את סיפור הצ'קים המזויפים). שיהיה נעים בפח האשפה לשם אתם חוזרים.

בנזין 95

New member
המועמדת שלך

מנצחת על כל פיות המדמנה הזו. היא כותבת לכם אל הטקסטים ואתם מטנפים את חיינו הציבוריים אתם פותחים את פיות המדמנה שלכם, והיא מורקיה ומחייכת בהנאה

Turquoise19

New member
מעולה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

הפה של כל תומכי גרמן מלוכלך, אנחנו כולנו רחוקים מלהיות אנשי תרבות ואינלקט, לדעתו של הדלק.. סבתא של הראל עוד חיה
טוב לדעת..

חיה ועוד איך

רק מסכנה , בטח תמות ביום שלישי מהבושה על התוצאות שהוא ישיג. שרק תהיה בריאה

Turquoise19

New member
אה נו.. למי אכפת../images/Emo35.gif

אחרי יום שלישי הם ילקקו את הפצעים שלהם ויחסכו את הכסף שבזבזו בדרכים מעניינות מאוד, שתמיד בצורה כלשהי מגיעות לתקשורת (המקומית וגם הארצית לעתים..).

בנזין 95

New member
חבריא אל דאגה, אם גרמן תזכה

העיתונים לא יםרסמו עליה כלום. אתם יודעים, לוינבוק וכל השאר.

Turquoise19

New member
ואם הראל יפסיד..

אני בטוח שאף לא אחד יילך לבכות אצלו, אפילו לא הוא בעצמו, הוא כבר יודע שההפסד שלו בטוח..

בנזין 95

New member
וכי למה שהראל יפסיד?

רשפי, תפסיד
פלטי, יפסיד
אוריאלי, יפסיד
גבעתי, יפסיד
לב-צור, יפסיד
גרמן, תפסיד
אז הראל ינצח.

ליימן

New member
לפי סגנון הכתיבה שלך גדלת במזבלה

ואת הזבל הזה גרמן שולחת לפורום?

Turquoise19

New member
עוד טיפש בחבורה..

גרמן לא שולחת אף אחד לכתוב פה, אולי בניגוד לאנשים שאתם תומכים בהם, כי כנראה יש לכם נסיון בשליחויות כאלה או אחרות בשבילם, אני צודק
עוד 48 שעות אתם תחזרו לחפש מי ינענע אתכם.. הפתטיות בחודש האחרון עברה ממזמן את גבולות הטעם הטוב, מה שגורם לי לעתים קרובות מדי להתבייש בזה שאני ישראלי, בגלל חלאות אדם טיפשות, חסרות נימוסין ואינטליגנציה בסיסית

בנזין 95

New member
גם אני מתבייש שאתה ישראלי

אם זוהי לשונך, וזוהי לשונם של חבריך, הייתי מעדיף שתשכחו את ירושלים.

בנזין 95

New member
אם אשכחך ירושלים

תהילים פרק קלז א עַל נַהֲרוֹת, בָּבֶל--שָׁם יָשַׁבְנוּ, גַּם-בָּכִינוּ: בְּזָכְרֵנוּ, אֶת-צִיּוֹן. ב עַל-עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ-- תָּלִינוּ, כִּנֹּרוֹתֵינוּ. ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ, דִּבְרֵי-שִׁיר-- וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה: שִׁירוּ לָנוּ, מִשִּׁיר צִיּוֹן. ד אֵיךְ--נָשִׁיר אֶת-שִׁיר-יְהוָה: עַל, אַדְמַת נֵכָר. ה אִם-אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם-- תִּשְׁכַּח יְמִינִי. ו תִּדְבַּק-לְשׁוֹנִי, לְחִכִּי-- אִם-לֹא אֶזְכְּרֵכִי: אִם-לֹא אַעֲלֶה, אֶת-יְרוּשָׁלִַם-- עַל, רֹאשׁ שִׂמְחָתִי. ז זְכֹר יְהוָה, לִבְנֵי אֱדוֹם-- אֵת, יוֹם יְרוּשָׁלִָם: הָאֹמְרִים, עָרוּ עָרוּ-- עַד, הַיְסוֹד בָּהּ. ח בַּת-בָּבֶל, הַשְּׁדוּדָה: אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם-לָךְ-- אֶת-גְּמוּלֵךְ, שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ. ט אַשְׁרֵי, שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת-עֹלָלַיִךְ-- אֶל-הַסָּלַע.

Turquoise19

New member
אני מאמין בעצמי וזה מספיק לי.

מכל הבחינות.. אולי תעבור לשם
הבחירות שם נערכו לפני חצי שנה.. הרבה יותר שקט שם מבחינה פוליטית.
ימיני לא נשכחה, גם לשוני לא נדבקה, עיר "הקודש" לא אומרת לי משהו מיוחד, ואני, כמו מספיק אנשים אחרים אשמח לראות את כל האתרים הקדושים נהרסים אחד אחרי השני כתוצאה מרעידת-אדמה, ככה שלא יהיה את מי להאשים, שיאשימו את היהוה שלהם, כל אחד ודתם.. יש לך עסק עם אתאיסט כופר, לא עם ציוני מאמין שכל פיסת ארץ "קדושה" חשובה לו יותר מחייו, בגלל הפרימיטיבים האלה, החברים שלי מתפוצצים בתל-אביב..

למעלה