אגרול כשר לפסח

פוקסי99

New member
והינה הם במחבת

עוברים טיגון קל יש להניח את הגלילים במחבת כאשר התפר למטה וכך הם לא יפתחו
 

פוקסי99

New member
והם מוכנים

שימו לב בתמונה הקודמת רואים שהתפר נמצא כלפי מעלה אבל במצב זה הגלילה כבר קריספית ולא תפתח
 

פוקסי99

New member
וככה הם מוגשים בצלחת

בכוונה שמתי איגרול חצוי אני מגיש עם רוטב חמוץ מתוק אשר אני מכין לפי מה שהבת אוהבת אז כל טוב לכולם פוקסי הרבה תמונות אבל התהליך הוא פשוט ומהיר לא לפחד ותקטפו מחמאות
 
המון תודה על הסדנא!

בהחלט ינוסה אצלנו. רק הערה אחת לגבי פסח: רוטב סויה אמיתי (לפחות זה של קיקומן) הוא חמץ ומכיל חיטה. האם אפשר גם מתכון לרוטב חמוץ-מתוק?
 

nrya

New member
פוקסי האם תוכל לתת את המתכון לרוטב

החמוץ מתוק של האגרול?? תודה
 

gal55gal

New member
הסדנאות שלך מעלפות ומאלפות../images/Emo106.gif

האם לדעתך ניתן להוסיף קמח תפוחי אדמה במקום קמח מצה?
 
אני חושבת שכן ויש גם קמח מצה מאוד

מאוד דק ממש אבקה שמתאים לעוגות ממש כמו קמח נראה לי מתאים חג שמח
 

פוקסי99

New member
מסכים עם זיוי (כל מילה זהב)

ובמקרה ואין לך קמח דק ניתן לטחון במטחנת קפה
 
למעלה