והמלית מוכנה
פ פוקסי99 New member 26/3/07 #22 והינה הם במחבת עוברים טיגון קל יש להניח את הגלילים במחבת כאשר התפר למטה וכך הם לא יפתחו
פ פוקסי99 New member 26/3/07 #25 והם מוכנים שימו לב בתמונה הקודמת רואים שהתפר נמצא כלפי מעלה אבל במצב זה הגלילה כבר קריספית ולא תפתח
פ פוקסי99 New member 26/3/07 #26 וככה הם מוגשים בצלחת בכוונה שמתי איגרול חצוי אני מגיש עם רוטב חמוץ מתוק אשר אני מכין לפי מה שהבת אוהבת אז כל טוב לכולם פוקסי הרבה תמונות אבל התהליך הוא פשוט ומהיר לא לפחד ותקטפו מחמאות
וככה הם מוגשים בצלחת בכוונה שמתי איגרול חצוי אני מגיש עם רוטב חמוץ מתוק אשר אני מכין לפי מה שהבת אוהבת אז כל טוב לכולם פוקסי הרבה תמונות אבל התהליך הוא פשוט ומהיר לא לפחד ותקטפו מחמאות
נ נמרוד והמלפפונים New member 26/3/07 #28 המון תודה על הסדנא! בהחלט ינוסה אצלנו. רק הערה אחת לגבי פסח: רוטב סויה אמיתי (לפחות זה של קיקומן) הוא חמץ ומכיל חיטה. האם אפשר גם מתכון לרוטב חמוץ-מתוק?
המון תודה על הסדנא! בהחלט ינוסה אצלנו. רק הערה אחת לגבי פסח: רוטב סויה אמיתי (לפחות זה של קיקומן) הוא חמץ ומכיל חיטה. האם אפשר גם מתכון לרוטב חמוץ-מתוק?
G gal55gal New member 27/3/07 #31 הסדנאות שלך מעלפות ומאלפות../images/Emo106.gif האם לדעתך ניתן להוסיף קמח תפוחי אדמה במקום קמח מצה?
ז זיוי האחת וזהו New member 28/3/07 #36 אני חושבת שכן ויש גם קמח מצה מאוד מאוד דק ממש אבקה שמתאים לעוגות ממש כמו קמח נראה לי מתאים חג שמח
פ פוקסי99 New member 28/3/07 #37 מסכים עם זיוי (כל מילה זהב) ובמקרה ואין לך קמח דק ניתן לטחון במטחנת קפה