אגרת טלויזיה על שני מכשירים?

bennyTKD

New member
קחי אותי צפנתי

איך תדעי שכדאי לך? למרות שכסף זה דבר חשוב וטוב בחיים, כשתהיה לך אהבה אמיתית (ואם שכחת מה זה אהבה א-מ-י-ת-י-ת, אז רוצי לראות שוב בפעם המאה את הסרט המדהים "הנסיכה הקסומה"), לא תצטרכי שאתן לך כסף או אשלם לך על האגרה, בשביל שיהיה כדאי לך להתחתן. כן, אני יודע שזו הודעה שכשקוראים אותה אפשר למות במקום מהרעלת-סוכר, אבל זו האמת. בני

צפנתי

New member
הייתה לי אהבת אמת, 10 שנים.

שמש חיי ולהט לילותי. רציתי הכרעה (חתונה בחו"ל, הסכם, הצהרת כוונות, משהו כזה) התחלנו לסדר מסמכים לחתונה בחו"ל, ואופס, הבחור התאהב בפרגית ונעלם מחיי. הם נפרדו. יש לך טיפ לזה?

bennyTKD

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כל הגברים מנייאקים. אבל אולי הכל לטובה. היית נפגעת יותר אם היית מתחתנת איתו ואז הוא היה מתאהב בפרגית. הרי תמיד (אבל תמיד) תהיה מישהי שהיא יותר צעירה/יפה/חתיכה/עשירה ממך (טוב, לא יותר ממך צפנתי, אבל יותר מבחורה רגילה...). מי ערב לך שכשתהיי בת 40 בעלך לא יברח עם מישהי בת 20?! אבל זה שאחד ברח זה לא סיבה לא להתחתן עם מישהו אחר. אם יש לך כרגע חבר, או אם את מוצאת חבר חדש, אז אחרי חצי שנה כבר צריך לגור ביחד ואחרי שנתיים צריך לדרוש התחייבות. נכון, גברים נלחצים מזה, אבל גבר מעל גיל 30 שלא מוכן אחרי שנתיים להתחתן - הוא לא רציני. לחתוך את הקשר. שום תירוץ לא מתקבל בגיל הזה. כיוון שאת כבר לא בת 20, את לא יכולה להרשות לעצמך לבזבז יותר מדי זמן על בחור (נניח 10 שנים) שאחר כך אולי יברח. בני

למעלה