אדוני המ"מ

אדוני המ"מ

איזה תיאור, הכרזה או איך שלא תקרא לזה, הבאתם (noosh ג€נראה לי)לפינק פלויד בפורום הנהדר "אגדות רוק". "הלהקה שכולם אוהבים לשנוא, אבל כולם בלי יוצא מן הכלל. מקורית ומקשיבים לה כשאף אחד לא רואה. עם הבסיסט הכי מגולמני והגיטריסט/סולן הכי מסומם". למרות האירוניה בדבר :), יש הרבה שחושבים ככה? יום טוב לכולם

melancholy man

New member
לא אני כתבתי את זה

ואני לא בטוח שהייתי גם כותב משהו כזה, אולי תשאל את נווש?, אני סתם אוהב את פינק פלויד. מעבר לזה, בפורום הזה, זה נראה לי
טוטלאי לא?

100 אחוז

בטח אתה והוא התערבתם על מי תהייה הזוכה, אתה כמובן עם הסטונס והוא להקה אחרת. אבל לצערכם יש מכשול רציני שנקרא *פינק פלויד*... אז כל זה היה חלק מהזמימה הסודית ביותר שלכם, איך מעיפים את פ"פ. אבל העם לא טיפש הוא משוגע כמו המוסיקה שהוא אוהב. אני צוחק בגלל שמצבנו ממש טוב לעת עתה ואנחנו בדרך לתואר עם פירלס ברקע :) (מתאים גם מבחינת המילים). תצטרכו לעבוד על תוכנית ב` ........... צחוק מרושע של ווטרס

melancholy man

New member
בוא נגיד ככה

ואני ממש לא אוהב לדבר על הפורומים שלי בפורומים אחרים, אבל לצורך העניין, קודם כל נווש זה לא הוא אלא אחת הבחורות היותר מתוקות שיצא לי להכיר, חוץ מזה, אין לי מש העדפות בין הלהקות שעלו בטורניר אצלנו לשמינית גמר, כולם ראויים. הפינק פלויד הם מהיותר ראויים אגב. ממש כמו הסטונס.

מ"מ

אחי... לא דיברתי ברצינות... זה יודע לך ? לא כי אתה נשמע עצבני בגלל הוא/היא... מה זה רבאאק!

קרייזי...

מ"מ צודק - זה לא המקום לדון בשרשורים של פורום אחר. קח את זה לשם, או למסרים.

בזמנם הדעות לגביהם היו קוטביות

בין כאלו שחשבו שהם הלהקה הכי טובה ביקום, לבין אלו חשבו שזה שטויות גרנדיוזיות (בעיקר בעקבות ביקורת לא ממש צוקדת מצד פאנקיסטים). אני, אגב, השתייכתי למחנה השני, עד לפני כשנתיים. היום? אני חושבת שיש קונצנזוס די רחב לגביהם, בקרב כל קבוצות הגילאים והמגזרים.

One Echoe

New member
נכון, באמת יש קונצנזוס די רחב

לגביהם. כולם אוהבים אותם, גם כאלה ששומעים רוק כבד, ומטאל, ופאנק, וג'אז, ובלוז. אפילו אנשים דתיים.

אני יכול...

הייתי מ"כ במחלקת בינש"ים (בני ישיבות). ויש הרבה שאוהבים רוק(אחרי שבירת הדיסטנס המטומטם): פ"פ, ג`ימי הנדריקס, המי(החייל הקנדי) ועוד... :) במיוחד ישיבת צפת, סטלנים אחד אחד.

One Echoe

New member
אני חושב שיש לנו אפילו אחד כזה

בפורום, ברוטוס-אם אינני טועה. ויש המון דתיים ששומעים רוקנרול-ובין אלו, פינק פלויד הלהקה המועדפת עליהם. ואלג'יר גם.

afon

New member
אקו לאן נכנסת?

לא היית צריך לכתוב את זה... קצת פוליטקלי קורקט, או ניסוח יותר עדין.

למעלה