מה?! אפילו דוסים?!?!?!??!!?
גם הדוסים החשוכים האלה שומעים מוזיקה איכותית? מה הם לא נמצאים כל היום בגבעות יש"ע זורקים אבנים על ערבים?! תגידו מה נראה לכם אנחנו איזה שבט פרימיטיבי? יושבים בישיבות חשוכות מעל דפי גמרא עבשים ומצהיבים בלי לדעת שהמציאו את המיקרוגל? הדתיים שאני מכיר שומעים דוקא מוזיקה הרבה יותר טובה ומגוונת מהרבה חילונים שאני מכיר, ואני מכיר הרבה משניהם! בגלל שהבארים שאני יוצא אליהם זה במוצ"ש ולא בערב שבת, ואני מברך לפני הבירה אז זהו? אני חי בסרט ואין מה לדבר איתי?! דוקא החילונים שמדברים בשם הפתיחות וקבלת דיעות שונות יותר ממגזרים אחרים, דוקא הם מתייחסים אלינו כאילו אנחנו חייזרים! יש דתיים מהרבה סוגים כמו שיש חילונים מהרבה סוגים ובכלל, זה הגדרות שאני לא סובל, מה זה דתי? בנאדם שמציית לכמה חוקים עתיקים? הדת שאני מאמין בה היא דבר הרבה יותר רחב ועמוק, ולהכליל מקבוצות קטנות (שגם עליהם אתם לא יודעים כלום, וכדאי לכם). הנושאים שפינק פלויד מתעסקים בהם הרבה במוזיקה ובטקסטים שלהם זה נושאים שתתפלאו, אבל גם הגמרא (כן,כן, הספר הגדול עם ההרבה אותיות קטנות ועובש שאולי שוכב גם אצליכם באיזה מחסן נידח) מתמודדת איתם בצורה עמוקה, אוניברסלית וסופר רלבנטית גם לנו היום. חבל חבל חבל שהציבור החילוני מנותק מהציבור הדתי, שיש כזה ריחוק וניכור זה גם הרבה באשמתינו, דוסים עם יומרות שחושבים שהאמת אצלם וכולם צריכים לחשוב כמוהם (אני לא כזה!!!), אבל שני הצדדים לא מגלים יותר מידי אמפתיה אחד לשני... אזה זהו, מצטער על ההתפרצות פשוט זה דבר שמשגע אותי, אני בטוח שלא התכוונת לכל הדברים שכתבתי עליהם אבל זה כבר יצא ככה, זה יחס שאני מקבל הרבה כשרואים משהו עם כיפה בהופעות וכאלה...