"אדוני ראש העיר, אולי תתן לי לשנות?

bhmi100

New member
תמיד לבקש יותר כסף זה קל.

מה דעתך לרשום באילו שרותים על העיריה לקצץ בעקבות הקיצוץ שאתה מציע בארנונה.

space1

New member
אפשר לקצץ ב-11 מזכירות שיש לניצן

ובסגנים שיש לסגנים, ובעשרות עובדי העירייה שלא עושים כלום. מבקר המדינה חשף רק טיפה קטנה מהאוקיינוס של השחיתות שהולך בעירייה הזאת. ככה זה כשיש ראש עיר שנשאר בתפקיד שלו למעלה מ-20 שנה.

bhmi100

New member
תשובה לך

נחשתי שזאת תהיה תשובתך עכשו צריך לכמת אותה תוריד 10% מהארנונה ל50000 בתים ותראה כמה זה יוצא תקצץ ב100 עובדי עיריה "לא נחוצים" עלות שכר 10000 שח ותראה שזה לא מספיק בשביל להוריד לך את הארנונה.

space1

New member
ממש שטויות

זה חשבון פשוט, בהנחה שעובד עירייה מקבל את השכר הממוצע במשק (7000 ש"ח, למרות שאני מכיר שניים שמרוויחים קרוב ל-11000), כפול 12 חודשים, כפול 100 עובדים = קרוב ל-8.5 מליון ש"ח בשנה. מה גם שאפשר להתייעל עם הפרוייקטים המטופשים של העייריה (כמה פעמים כבר יצא לכולנו לראות שמניחים מדרכה חדשה, שבוע לאחר מכן מפרקים אותה, אח"כ מרכיבים, ושוב מפרקים...) שורה תחתונה, מאיר ניצן מושחת, ומקומו בכלא.

SUMMER8

New member
כמה שאתה צודק...

ודרך אגב, החלמאות של העירייה היא לא רק בלפתוח כביש ולסגור אותו.. יש עוד המוןןןןןן דוגמאות. לפני מספר שנים נכנסתי לאחת הלשכה בעירייה (בעצם, אלה היו כמה לשכות) והספיק לי לראות את הפקידות יושבות רגל על רגל, סיגריה נעוצה להן בפה, וכוס נס קפה ביד... כדי להבין איך העירייה שלנו מתנהלת. ומה עם כל העניין של בניה בלתי חוקית ?! כל הזמן עושים מעקבים ותצלומי אוויר על בתים ושטחים בראשון, בעוד שבביתו של "כבוד ראש העיר" נתגלו 11ליקויי בניה בלתי חוקית (זה פורסם באחד המקומונים!). ומה עם החמולות שעובדות בעירייה ו"חבר מביא חבר"... זו לא שחיתות ????????????? מאיישים משרות באנשים שלא מתאימים לתפקיד ולא עונים על הקריטריונים, אבל העיקר שהם "אח של", "בן של", "בת של" - מעצבן !!!!!!!! אז אל תגידו שאין שחיתות !!!!

avia4pets

New member
החוק לא עבר ../images/Emo70.gif מותר להאכיל חתולי רחוב בראשון

SUMMER8

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ההצעות שלי :

הצעה אחת: הייתי מקימה פארק גדול (כמו הפארק לאורך הירקון בת"א), שיהיה בו גן כלבים גדול ומגודר עם מתקנים למשחק בשביל הכלבים ושיהיו בתוכו גם מקומות ישיבה ושולחן לבעלי הכלבים שיוכלו להשגיח עליהם (כמובן שהייתי מקימה עוד גינות כלבים ברחבי ראשל"צ). ולאורך הפארק שבילי אופניים, מתקנים לכושר גופני, מקום לפיקניקים וכדו'... הצעה שניה: להפסיק את הבניה המטורפת הזו, ולהתחיל להשקיע בנוף, שיהיה קצת ירוק בעיניים !

עיר צריכה שיהיה לה גם לב../images/Emo108.gif../images/Emo23.gif

עיר ללא רחמים לבעלי החיים שבה היא עיר עצובה וממש לא יפה ראש העיר והוטרינר העירוני שלו צריכים לדאוג לבעלי החיים שחיים בעיר, כן מר ראש העיר גם החתולים צמאים ולא רק הפרחים שאתה שותל בכל עונה בשולי הכביש. גם לחתולים מגיע לאכול ולשתות, גם להם מגיע שתושבים ארורים לא יתנכלו להם ולאנשים הטובים שמאכילים אותם, גם להם מגיע להיות מעוקרים ולא לחיות בין המלטה להמלטה ובין תמותה לתמותה של גוריהם בין גלגלי המכוניות ברעב ובצמא. כן מר ראש העיר, עיר ללא חמלה ורחמים לבעלי החיים, שהם החוליה החלשה בשרשרת, היא עיר מכוערת ועצובה וזה לא משנה כמה יאפרו אותה בפרחי העונה..

avia4pets

New member
שתי ההצעות שלי ../images/Emo42.gif

1. פארק לכלבים - יש בראשון המון תושבים בעלי כלבים ומקום מגודר אפילו בתוך פארק האתלטיקה למשל יהיה פשוט נהדר. 2. חתולי הרחוב - גם להם מגיע לחיות בשלום, גם הם זקוקים למים ואוכל ע"מ לחיות
במקום לפגוע במאכילים ולנסות בכל דרך לגרום להם להפסיק להאכיל יש לתמוך בהם בעיקורים וסירוסים חינם ובהגנה עליהם ובתמיכה בהם מפני שכנים אחרים.

למעלה