אדל מאשרת - אלבום חדש, "25", ייצא בהמשך השנה!

ערן1987

New member
אדל מאשרת - אלבום חדש, "25", ייצא בהמשך השנה!

כל העולם חיכה לזה, והנה סוף סוף זה קורה - אחרי כמעט 3.5 שנים מאז שיחררה את אלבומה הסופר מצליח "21", תשחרר אדל את אלבום האולפן השלישי שלה בהמשך השנה וגם הוא ייקרא על שם הגיל בו היא עבדה עליו, 25. אדל, שחוגגת ממש היום את יום הולדת ה-26, אישרה זאת בעמוד הטוויטר שלה. כזכור, אלבומה הקודם של אדל היה להיט עצום שמכר מעל ל-25 מיליון עותקים ברחבי העולם (בארה"ב הוא מתקרב למכירות של 11 מיליון עותקים, בישראל הוא הגיע למעמד של אלבום פלטינה ובבריטניה מעל ל-4.7 מיליון עותקים, מה שהפך אותו לאלבום ה-4 הכי נמכר בהיסטוריה הבריטית!) וכלל להיטים ענקיים לא פחות כמו Rolling in the Deep, Someone Like You ו-Set Fire to the Rain. אם כל זה לא מספיק, האלבום זיכה את אדל בלא פחות מ-6 פרסי גראמי, אחד מהם בקטגוריית אלבום השנה. רגע, יש עוד: אדל אף זכתה בפרס האוסקר על שיר הנושא לסרט ג'יימס בונד ה-23 Skyfall, והוסיפה לעצמה עוד גראמי בקטגורייה המקבילה. וכן, היו על הדרך כמה שיאי גינס שהיא לקחה איתה.

אז מה ידוע לנו על האלבום? אדל עובדת עליו עם פול אפוורת' (שכבר עבד איתה ב-"21" ואף זכה איתה באוסקר על Skyfall), גרג וולס (שכתב איתה שיר מ-"21"), פרנסיס ווייט ונוטי בוי. מקורב להפקה אמר על האלבום: “The new music will shock some people. It’s very different but with a voice like that, she can do anything“.

בקיצור, חוץ מאיחולי יום הולדת שמח לאדל - האם התגעגעתם אליה? מחכים לאלבום החדש שלה? האם יש סיכוי שהוא יזכה אפילו לעשירית ההצלחה, המסחרית והאומנותית, שזכה "21"? בקיצור, shoot away!

DAN1EL

New member
טוב, יש המון לחץ על הכתפיים שלה.

"21" הוא האלבום הכי מצליח של הדור שלנו, ככה שאפשר להגיד שאלבום ההמשך שלו הוא האלבום הכי מצופה אי-פעם מזה שנים.

עם כל כך הרבה לחץ להוציא משהו באותה רמה - יהיה לה קשה מאוד.
אם היא חכמה - היא באמת תעשה, כמו שהמפיקים רמזו, משהו שונה לגמרי. ניסיון לשחזר את ההצלחה ואת הנוסחה של האלבום המצליח הקודם בדרך כלל מתגלה כמביך ומשעמם.

זמרים גדולים באמת מצליחים להמציא את עצמם כל פעם מחדש, ועכשיו יהיה המבחן האמיתי של אדל: האם היא תהפוך לדיווה זקנה ומנייריסטית שמנסה תמיד לשחזר את להיטי הרדיו העצומים של "21", או לזמרת חשובה שתמציא את עצמה מחדש בכל אלבום?

כמו שאומרים - ימים יגידו. :)
ובהחלט יהיה מעניין לשמוע את האלבום החדש שלה.
את האחרון, אגב, אני כבר לא מסוגל לשמוע כמובן.

DAN1EL

New member
"האלבום הכי מצופה אי-פעם מזה שנים"

רק עכשיו שמתי לב לניסוח הטיפשי

ערן1987

New member
לחץ? איזה לחץ?

כולה אחד האלבומים הכי נמכרים אי פעם, ואם אני לא טועה הכי נמכר בעולם במילניום הנוכחי (אבל אל תתפסו אותי במילה). על איזה לחץ אתה מדבר?

אני מסכים איתך על השונה לגמרי, אבל זה לא צריך להיות באופן קיצוני כדי לא להתרחק יותר מדי מהקהל שלה. יש לה קו דק מאוד ללכת עליו באלבום הבא, בין הישן לחדש, וזה יהיה מעניין מאוד לראות מה היא תעשה.

ואני מסכים עם השורה האחרונה
למרות שעדיין מאוד כיף לי לשמוע אותו מפעם לפעם.

YEEZUS

New member
אני מאמין שהיא תמשיך לשבור שיאים גם הפעם,

כי היא הפכה להיות קונצנזוס.
אבל אני לא מאמין שיהיה איזשהו שינוי מוזיקלי מטורף, כי בסך הכל ההבדלים בין 21 ו-19 קטנים, אבל אני אשמח להתבדות ולקבל אלבום שאני יאהב.

חבל שהיא ומארק רונסון לא עבדו על אלבום שלם ביחד. כבר כמה חודשים שאני לא מפסיק לשמוע את Cold Shoulder והוא לא נמאס עלי אפילו לשנייה. אני בטוח שיכול לצאת מהם שיתוף פעולה מוצלח למדי.

DAN1EL

New member
מסכים לגבי מארק רונסון.

בכלל - יש אמנים שלדעתי עדיין לא מיצו, או אפילו מתקרבים למצות את הפוטנציאל שלהם ביחד עם מארק: אדל, לילי אלן (רק שני שירים ביחד!), כריסטינה אגילרה.

אבל אני חושב שהוא קצת אבוד מאז שאיימי מתה, והוא לא כל כך לוקח על עצמו פרויקטים מאז.
ופרויקטים שהוא כן מדבר עליהם (אלבום עם הגוסיפ, אלבום סולו חדש משל עצמו) - או שנגנזים או שלא ברור מה קורה אתם.
הוא עושה רק דברים שקשה לוותר עליהם - למשל שירים עם פול מקרטני.

פעם הוא ממש התרגש מלעבוד עם אמנים חדשים, והוא הכניס הרבה אמנים חדשים בכוונה לאלבום האחרון שלו.
באותה תקופה כל העולם כבר היה מוכן לעבוד אתו, ובכל זאת הוא העדיף לקחת שני כוכבי עבר (בוי ג'ורג' וסימון לה בון) ואוסף של אמנים אנונימיים (חוץ מהראפרים וד'אנג'לו) ולעבוד דווקא איתם.

בקיצור - לא ברור מה קורה עם הקריירה שלו כרגע.
הוא נורא לוקח את הזמן.
הלוואי שהוא היה עובד בקצב של פארל!

YEEZUS

New member
מארק רונסון וגוסיפ???

איך דבר כזה התבטל?! מישהו צריך לפרוץ למחשב שלהם ולהדליף את האלבום הזה!

שמתי לב שהוא נעלם אחרי המוות של איימי וחבל. לא הייתי מודע לו בתקופה שהוא היה בשיא שלו. אני ממש מקווה שהוא יחזור מתישהו. העולם צריך אותו.

DAN1EL

New member
כן, דיברנו על זה בפורום כמה פעמים

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=150&messageid=164700554

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=150&messageid=172919533

בכלל, הייתה תקופה שהוא ובת' דיטו הסתובבו המון ביחד:
http://e.walla.co.il/?w=/272/1839946

חבל שבסוף לא יצא מזה כלום

ההופעה שלו בארץ אבל הייתה אדירה, והיא הייתה ממש קצת אחרי המוות של איימי. היה אפילו מרגש, כשהם ניגנו קאבר ל-BTB ואח של איימי היה בקהל.

DAN1EL

New member
וגם באותה תקופה הוא הפיק אלבום אדיר

ל-Black Lips.

כאילו היה לו איזה תור-זהב של כמה שנים בעקבות BTB ואז הכל התחרבן כשאיימי מתה.

ערן1987

New member
אני חושב שאלבום שלם ושל מארק יכול היה להיות

אחלה ביותר, אבל לא מעבר לזה. לא יודע, תחושה שכזו. לא הייתי מתלונן, אבל לא הייתי עף עצמי. הייתי שמח לשמוע אותה באלבום שמארק מפיק עם פול אפוורת' ביחד, זה יכול היה להיות חזק ביותר!

DAN1EL

New member
אלבום שלה עם מארק יהיה חלום. שקט.

מארק ואדל FTW

Showy

New member
אני בעד שתמציא את עצמה ותעשה משהו חדש

לעשות שוב אלבום עמוס בלדות סול פופ, קרוב לוודאי שיהיה משעמם בטירוף

Music Man XD

New member
כן

ולא נפלתי בכלל. יש בו כמה שירים נהדרים, אבל כאלבום זה לא הזיז לי יותר מדי.

למעלה