אדל מאשרת - אלבום חדש, "25", ייצא בהמשך השנה!

Music Man XD

New member
לדעתי קרוב יותר לפעמיים שלוש.

שירים מתוכו שמעתי יותר, אבל כאלבום, זה בערך המספר.

Music Man XD

New member
שמעתי, לא התלהבתי, המשכתי הלאה.

אני לא כופה על עצמי אלבומים ושירים שלא נראים לי

ערן1987

New member
איזה כיףףףףףףףףףףףף

אני אוהב אותה עוד מהרגע שהיא שיחררה את Chasing Pavements, אני זוכר ששמעתי אותו בצבא ומיד התאהבתי והשמעתי לחברים. הח הח, איך הזמנים עוברים ואני מזדקן

בכל מקרה, אני יותר משמח שהיא משחררת אלבום חדש! אני מ-א-ו-ד אוהב גם את "19" וגם את "21" ואני חושב שהיא יכולה להפציץ בגדול גם באלבום הבא, שאמנם לא יהיה להיט היסטרי כמו "21" אבל אני רואה אותו בכיף הופך ללהיט לא קטן שמוכר לפחות כ-8 מיליון עותקים (במקרה של כישלון יחסי). העיקר שתעשה עוד מוסיקה מעולה, ואני אצא מרוצה.

Music Man XD

New member
כישלון יחסי

אם היא מוכרת 8 מיליון עותקים מהחדש, היא מלכה מיקום אחר. לא חושב שיהיה אפשר לקרוא לזה "כישלון יחסי", אף על פי שכן, זה הרבה פחות ממה ש"21" עשה.

8 מיליון זה מספר לא מציאותי כמעט, במצב שבו התעשייה נמצאת היום. זה יהיה הישג אדיר.

ערן1987

New member
כישלון יחסי כי 8 מיליון לעומת 25+ מיליון זה

סוג-של מאכזב. אני זוכר שבזמנו ראיתי איזושהי כתבה על "ת'רילר" של מייקל ג'קסון שמכר כ-50 מיליון עותקים בעולם (יש שיגידו אפילו יותר) ושהאלבום שיצא אחריו, ברח לי שמו, מכר "רק" כ-30 מיליון ושזה מאוד איכזב אותו. אתה מבין, צרות של עשירים

Music Man XD

New member
בכל זאת,

מה שהיא עשתה עם 21 עצום. כל כך עצום, עד שלצפות שזה יקרה שוב יהיה בגדר הזיה פרועה. 8 מליון זה מספר יותר ממצוין, בתנאים הנוכחיים.

הנה דוגמה - האלבום הנמכר ביותר בשנת 2013 הוא האחרון של ברונו מארס. הוא היה להיט גדול, ונחש כמה הוא מכר? בערך 4 מיליון עותקים. לא בארה"ב, בעולם. אחריו ג'סטין עם סכום דומה, במקום החמישי פינק עם פחות מ-3 מיליון וכו'.
8 מיליון זה לא משהו שרואים היום.

ערן1987

New member
אין ספק, אבל כדי שהוא יהיה להיט גדול באמת

היא עדיין צריכה איזשהו להיט ענק, אפילו בחצי מסדר הגודל של SLY/RITD. באמת שעד היום אני לא מבין איך הוא הפך ללהיט כזה היסטרי, הרי הוא הכי לא מתאים למה שרץ באותה תקופה (לא שאני מתלונן, כן?). אין ספק שכשייצא מהאלבום החדש סינגל ראשון יהיה לו באזז ראשוני גדול מאוד, אבל השאלה אם זה משהו שיחזיק מעמד או לא.

לגבי פינק, היא מכרה רק בספטמבר 2012 (מתי שיצא האלבום שלה) כ-1.5 מיליון עותקים, ככה שההישג שלה ל-13' בלבד הוא יפה מאוד.

Music Man XD

New member
אין ספק שההישגים של פינק נאים עד מאוד,

אבל היא צוינה כאן כדי להמחיש מה נחשב ל"נתון מכירות גבוה".

היום גם 5 מיליון עותקים זה הישג שממש ללא קל להשיג.

Showy

New member
ואגב אם כבר מדברים על מכירות אלבומים

האלבום של דיוויד בואי, שהוא נחשב לאחד מהאמנים הכי מדהימים ומטורפים ומבריקים בעולם המוזיקה, הוא לא מכר אלבומים בכאלה כמויות מטורפות (למשל בניגוד למייקל ג'קסון שהזכרנו).
האלבום הכי נמכר שלו מכר 10.7 מיליון עותקים (לטס דאנס) והאלבום השני הכי נמכר שלו מכר 7 וחצי מיליון עותקים (זיגי סטארדסט)...
ודיוויד בואי הוא כוכב על מטורף בכל זאת.

ערן1987

New member
ועדיין, לפי וויקיפדיה, הוא מכר מעל ל-140

מיליון עותקים! נשמע מאוד מוגזם, אבל גם אם הוא מכר חצי מזה זה מטורף ללא ספק. חוץ מזה, אני חושב שמבחינה מסחרית אפשר להגדיר את האלבום שלו כהצלחה מאוד גדולה - הוא מכר נראה לי מעל למיליון עותקים בעולם, שזה המון לאמן בסדר הגודל שלו כיום, ועוד כזה שלא הוציא שום "להיט".

Showy

New member
אוקיי, אין לי מושג איפה לכתוב אתזה,

אבל ערן, אתה פשוט בנאדם מוכשר. זה מה שיש לי לומר לך.

Showy

New member
אתה מוכשר. יש לך יכולות בלתי רגילות.

למשל הדרך שבה אתה מאחד שרשורים- זה פשוט מופלא!

Showy

New member
בכל אופן ערן, עכשיו השרשור הזה ממש למטה

אז או שאני אפשר שרשור חדש, או שתקפיץ לי את השרשר.

למעלה