חחחחח שכחת ביצ'ית וקלפטע חולה על האייקונים שלך
D didush100 New member 10/6/11 #25 הלוואי שתהיה ראש בראש עם אינה ושתעיף אותה השאלה מה אילנה תעשה אם דבר כזה יקרה. אני מפחדת אפילו לחשוב על זה אבא'לה
הלוואי שתהיה ראש בראש עם אינה ושתעיף אותה השאלה מה אילנה תעשה אם דבר כזה יקרה. אני מפחדת אפילו לחשוב על זה אבא'לה
מ מיק101 New member 10/6/11 #27 אל תדאגי מותק, הכנתי את../images/Emo261.gifואת../images/Emo193.gif וכמובן ה 5 ק"ג
D didush100 New member 10/6/11 #30 חחחח מיק את קורעת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
J juspan New member 10/6/11 #24 את חושבת? גם אני ניסיתי לנחש, היו כמה דברים שהוא אמר שגרמו לי לתהות באמת אם השאלות האלה אומרות שהיא חזקה או להפך. לפי מה את חושבת?
את חושבת? גם אני ניסיתי לנחש, היו כמה דברים שהוא אמר שגרמו לי לתהות באמת אם השאלות האלה אומרות שהיא חזקה או להפך. לפי מה את חושבת?
D didush100 New member 10/6/11 #26 נראה לי ככה כי הוא אמר לה לקחת כמה קליבריות כמו... ואז הוסיף ואמר איגי ואלונה וזה נשמע כאילו הוא מתכוון ליותר מזה. בכל מקרה אני מקווה שהיא חזקה ושתשאר עד הסוף
נראה לי ככה כי הוא אמר לה לקחת כמה קליבריות כמו... ואז הוסיף ואמר איגי ואלונה וזה נשמע כאילו הוא מתכוון ליותר מזה. בכל מקרה אני מקווה שהיא חזקה ושתשאר עד הסוף