אדם בבקשה שים לב

DarlingAdam

New member
ברור שיש לך פה גם מקום.

התשובה היחידה שיכולתי לתת לשתי השאלות הראשונות היא, "כי אנשים מעצבנים ויש עוד דרך ארוכה להילחם בה על זכויותינו". ומאחר וזו לא בדיוק תשובה יעילה.... :) את מבינה, פשוט לא היה לי מה לומר. בקשר לשאלה השלישית, אני לא מומחה מקצועי ואין לי ניסיון בנוגע לזה (לא שותה, לא מעשן) ולכן לא עניתי. לפעמים יערה ונורה נמצאות כאן כדי לענות על דברים כאלה, ולפעמים פשוט לא. אני יכול לענות רק על מה שאני יודע :( אני מצטער שאת מרגישה שמתעלמים. הפורום עובר תקופה שקטה, זה קורה לפעמים. נכון שלא ענו לשאלות הספציפיות האלו, אבל אנחנו פה, ונשמח אם גם את תהיי פה. והאמת, נראה לי שבפורומים של זכויות ואפליה דווקא יידעו לענות יותר טוב ממני. לא יצחקו לך, למה שיצחקו? השאלות טובות ונכונות.

DarlingAdam

New member
אני רוצה להאמין שיש פה מקום,

גם לאלה מאיתנו שהמגדר שלהם הוא לא גבר ולא אישה - שזה לא אומר בהכרח שהם "מתנדנדים" או "מורדים", דרך אגב, אלא פשוט שזה המגדר שלהםן - וגם לאלה שעדיין מתנדנדים או לאלה שמורדים - וגם לגברים ונשים, טרנסימיות וכאלו שלא, שהם "שגרתיים" לגמרי. יש פה גם תשובות לבעיות "פשוטות" כמו "איך לקפל את אבר המין" או "מה השפעת ההורמונים", וכל עוד כל הדיונים לא מפרים חוקים של הפורום או של תפוז, הכל פתוח. אני לא שולט בילדות בנות 16, או צעירות יותר, ובדעות שלהן :) אני מצטער אם נפגעת ממשהו שמישהי אמרה. אותו השרשור הלוהט לא נגע בנקודות במיוחד, לצערי, ונראה שמאז קצת שקט פה, אבל לכל פורום יש תקופות שקטות והן נגמרות במוקדם או במאוחר - אם יש לך חברות וחברים שלדעתך שייכים הנה, תרגישי חופשי להביא אותן ואותם :) היו פה, ואני בטוח שעדיין ישנן, כמה וכמה טרנסיות "משעממות", ואני אומר את זה בקריצה ובחיוך, כמה וכמה כאלו "כמוך". :)

DarlingAdam

New member
חלבית? מה בדיוק את רוצה,

שיניים ודם? החברים שלך שלא אכפת להם, כנראה לא החברים הכי טובים בעולם. למה אין לך שום דבר במשותף עם גברים טרנסים? או עם טרנסג'נדרס שלא זהים לך? את צריכה שכל חברותייך יהיו בדיוק כמוך? לא, את לא לבד, אבל מה לעשות, יש גם צורות קיום אחרות. את בטח לא הטרנסית היחידה ביקום. ועכשיו אני אתעצבן על משהו שאת רק הקש האחרון שבו, לא הראשון ולא היחיד, אבל מה לעשות, יצא שעכשיו בא לי לדבר על זה - מי בדיוק שמך להחליט החיים שלי פחות "אמיתיים" משלך, ש"טרנסג'נדרס כמונו" חיים בתיאוריה ולא במעשי? על מה בדיוק את מדברת? וכן, החלק האחרון הזה פונה לעוד מספר אנשים ונשים בפורום.

הזווית שלי

לפורום יש אופי משלו, למרות שהאנשים פה באים ממקומות שונים ומחיים שונים. כאן מוצאים מקום המתלבטים, ה"חדשים", הצעירים/ות, טרנסג'נדרים שאינם טרנסקסואלים מהסוג הקלאסי. והנושאים שמקבלים פוקוס - בהתאם. אופי של פורום זה לא דבר שנוצר ביום אחד. אנשים מכירים את האופי הזה, מכירים את טווח הגילאים, את הנושאים המועלים, ואם הוא לא מתאים להם, אז הם כבר לא חוזרים לכאן, או שהם מתאימים את עצמם לאופי הזה. מובן שאת יכולה להעלות כל שאלה שבא לך, אבל את רואה בעצמך - לא תמיד תהיינה התעניינות רבה. מה שאהבתי כשנטלי ומיכל באו הוא שלהן יש את האופי (גם אם הבעייתי לפעמים) - שלהן. הן יכלו ליצור דיונים אחרים. הן טרנסקסואליות שחיות כבר כנשים לכל דבר, מהסוג שדי חסר פה. אני חושבת שהעניין שאין פורום לטרנסקסואליות נובע מכמה סכסוכים בעבר. הפורום של גוגיי מנוהל ע"י טרנסקסואליות ובו כותבות הכי הרבה טרנסקסואליות. נושאים טרנסג'נדרים כמעט שאינם מועלים בו. אבל אם תעלעלי בהיסטוריה שלו תראי היסטוריה של סכסוכים שהעיבה עליו וגרמה לאותן נשים, שהיית רוצה להתכתב איתן, פשוט להתרחק.

DarlingAdam

New member
כמו שאמרתי,

בקטע האחרון הזה את רק פיסת קש קטנטנה בערימה גדולה ומעצבנת שהצטברה לי בפורום בשנים האחרונות :)

Sonata Of Tears

New member
הטיפשות כואבת

אבל יש טיפול אני אמרתי את דעתי, גם אם לא הלכתי בקו ישר להסבר, כי כל חברי הפורום ,שכבר תענתי בנושא שהם מחפשים רק את האידיאולוגיה, היו יוצאים נגדי במחאות וכעס. וזה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה וחושבת על כך , שלא באמת מדברים בפורום על נושאים אמתיים ,ויש אנשים שפוחדים להגיד דברים שהם לא בידיוק פוליטיקלי קורקט. אבל זה הפורום ואי אפשר לשנות אותו. ופעם הבאה שאת כותבת הודעה תחשבי שאולי מי שנמצע מאחורי המסך בצד השני יעלב ממך.

אורי 0

New member
יש פה מישהו שבמבין בספורט

ואפילו היו פה איזה שנים-שלושה שרשורים בנושא. אבל הוא או עסוק מכדי להיכנס כל יום, או שהוא מתעצל לענות (הוא די עצלן בענינים האלה). כיוון שכל פורום טרנסג'נדרים הוא קטן יחסית (מול פורומים שעוסקים בהורות למשל, שם יש בדרך כלל ערמות של משתתפים). כל שינוי בסדר היום של אחדת מאיתנו (לחץ עבודה, לימודים) משפיע על הפורום. נורה פעם היתה עולה לפורומים מדי פעם עם ערמות של מידע, אבל עכשיו אני מניח שהיא צפופה מדי, וחוצמז היא כבר כתבה המון על המון דברים. שוה לחטט בארכיון (אני אנסה לאתר את מה שהיא כתבה למשל על אלכוהול והורמונים, אבל האמת היא שבשביל זה יש רופא - כלומר רופא שנותן הורמונים אמור לדעת על סיכונים כאלה, אחרת בשביל מה הולכים לרופא?). בקשר לטיר - אני חושב שצריך להיות מקום ביננו גם לאלה שהן לא PC, במובן שהן לא לגמרי טרנסיות מגניבות שחושבות שהמגדר עגול ופתוח ועננים בסך הולכים.

ניבי נ

New member
יוצאת להגנת עצמי

אני באמת לא רוצה לעשות פרסומת לפורום בגוגיי שבהנהלתי. אבל... (נו, הרי ידעתם שיבוא אבל) - מעבר למריבות המטופשות שמדי פעם מוצאות בו את ביטויין (ושאותן אני ונינה, מנהלת הפורום השנייה, מנסות לחסל בכל פעם מחדש), אנחנו מצליחים לנהל שם, מדי פעם, גם דיונים אחרים. ולמעשה, להודעות שהשארת שם (אני מניחה שזו היית את, כי אחרת מדובר בצירוף מקרים מדהים שאותם נושאים עלו באופן בלתי תלוי בשני הפורומים), כן התפרסמו הודעות תגובה שהיו יכולות להתחיל דיון ענייני, לו את, ואחרות כמובן, הייתן מגיבות אליהן. ובהזדמנות זו, אם אני כבר פה - חג שמח לכל יושבי, קוראי וכותבי הפורום הזה :)

ליטל ו

New member
אילו

שאלת משהו שהיתה לי תשובה עליו, הייתי עונה לך. אבל שתי השאלות הראשונות שלך היו העלאת נושאים. אין לי מה להגיד על זה מעבר ל"כן, זה באמת רע, צודקת". לשלישית, אני פשוט לא יודעת לענות. גם אני לפעמים מעלה נושאים, וגם לי לפעמים לא עונים. מה לעשות {מושכת כתפיים}. הם אנשים פרטיים, ולא תמיד בא להם או יש להם מה לומר. מה שכן, לא נעים לי עם הצורה שבה את מתבטאת (וזה למרות שגם לי עולה על העצבים חלק ממה שנאמר).זה מזכיר לי מריבות פורום שהיו כאן בעבר, ומוציא לי את החשק להשתתף בשיחה. חבל, דווקא מצאת חן בעיני. אולי נעזוב את המריבות ונתמקד במה שאנחנו כן חולקות/ים? גם בזה יש מה להרוויח.

ליטל ו

New member
אני לא מבינה

מה בדיוק חסר לך. אם זה תשובות תכלסיות בעניין הורמונים, למשל, אז נכון, אני לא יכולה לספק לך אותן. אני לא מבינה בזה. הייתי ממליצה לך על אתרים באנגלית, אם נוח לך עם זה - אומרים לי שיש שם די הרבה מידע. אם זה מקום לקטר בו על בעיות טרנסיות - הייתי אומרת שזה מקום די מתאים, כל עוד זה לא מופנה נגד אנשים בפורום. בדיוק עשיתי שרשור על טהרת הייבוב והקיטור בקשר לבחינות סוף הסמסטר שלי שלא נותנים לי לשיר בהן שירים של בנים. אם את מחפשת קבוצת אקטיביסטים, אנשים שבאמת יצאו להפגנות, יכתבו מכתבים, ו - לא יודעת - יעשו גרפיטי - היו אנשים שגיששו בעניין להקים כזו קבוצה. יש מצב שתוכלו להתגבש וללכת על זה! אם זה לא משהו מאלה, לא ברור לי איזה שאלות את מרגישה שאת לא יכולה להעלות. * אני מקווה שאת לא לבד. זו הרגשה נוראית, אני מכירה אותה {חיבוק} אני יודעת שאין באמת תחליף ללמצוא אנשים שבדיוק כמוך, ואולי אין כאן בדיוק את הגוון שאת מזדהה איתו, אבל אנחנו קבוצת טרנסים, ומהכרותי עם הקבוצה הזו, אנחנו נוטים למשוך ולחבוק אנשים שלא מרגישים שהם מתאימים בקבוצות אחרות... מה שאני אומרת, יש לך מקום איתנו, וזה משהו לפחות, אפילו אם זה לא עונה בדיוק על מה שאת מחפשת.

barak001

New member
לגבי גברים טרנסים

למה שלא יהיה לך נושא משותף איתם? ולגבי השאר - נראה לי שלא חיפשת מספיק. יש הרבה סוגים שונים של טרנסיות בקהילה שעם חלק בטוח תמצאי שפה משותפת.

Yaara77

New member
את בכלל לא לבד

אבל שיחות לעומק מנהלים על כוס קפה וקרואסון שוקולד (לא חובה) משך שעות, ולא בכתיבה בפורום. את מוזמנת. כיתבי לי [email protected] ונתאם לפסח - יש לי ימבה של פנאי. ועל רגל אחת: המון אנשים מנסים להפוך מצוקה לאידאולוגיה כאילו כדי להתמודד. לטעמי - חנטריש
טרנססקסואליות איננה עניין לאידאולוגיה אלא לפרגמטיות: איך להתמודד ולאן ללכת, שלב אחרי שלב, כאשר יש תזוזה מתמדת במודעות העצמית !! אספר לך על המודל שלי כשניפגש. אח"כ תעברי לשם יותר "שוחר שלום" כי כידוע, הקיפודים עוטי קוצים מחשש הטורפים ואת כאן בין ידידים חיבוקים יערה

Yaara77

New member
קחי את כל הזמן שבעולם

לחיבוקים שלי אין זמן קצוב אהיה כאן בשבילך כשתרגישי שזה מתאים בינתיים המון חג שמח התעלמי מן האין נסי לגמוע מן היש חיבוקים יערה

DarlingAdam

New member
אם ישנה מחאה וכעס,

זה רק כלפי העובדה שאת חושבת שאנחנו "מחפשים רק את האידיאולוגיה", כאילו שאנחנו לא חיים את זה באמת. ואפשר לדבר בלי פוליטיקלי קורט, ועדיין להיות מנומסים ולקבל את השונה. זה לא קשור.

DarlingAdam

New member
ברוכה הבאה.

ישנן מספיק אנשים שכותבים בשני הפורומים - אני למשל, מגיב בגוגיי מדי פעם. ואת כמובן ברוכה הבאה להגיב פה, ולא רק כהגנה עצמית :)

ליטל ו

New member
לא ברור לי

איפה אנחנו כביכול חיים רק את האידיאולוגיה. אני, לפחות, חיה מה שאני אומרת. אולי יש כאן בעיה במינוח, כי באמת שלא ברור לי מה הבעיה. הדבר היחיד שמפריע הוא מריבות פורום מעצבנות, שבכל מקרה לא חוקיות *בתפוז*. לא הנושאים, דרך ההתבטאות.

Yaara77

New member
אדם בבקשה שים לב

יש למטה צבר שאלות חשובות של טורפדאית, תשובות כאלה ואחרות, והמשך פלוגתא וקושיות שלה ושל אורי ואחרים. נדמה לי שזהו דיון חשוב, בעיקר השאלות הלא קלות והמאתגרות, וראוי שיהיה בשרשור נפרד במקום ראוי. חג-שמח יערה

למעלה