אדם בטוויטר עכשיוווווווווווווווו

mayarel

New member
אדם בטוויטר עכשיוווווווווווווווו

*the Single SHOULD be out next week... 9 minutes ago from web My debut, official album "FOR YOUR ENTERTAINMENT" will be released Nov 23rd. The SHOULD be out next week. Sorry to keep you guys waiting! 9 minutes ago from web @paaattty yeah this "take one" thing is basically "on with the show" re-tooled. Now this is ALL material recorded in '05 not written by me. 11 minutes ago from web Happy birthday Deeksha! 14 minutes ago from web @MandyHere_ believe it girl, believe it. :) 14 minutes ago from web @adamissexable I try to stay smelling pretty good. :) 21 minutes ago from web @number8gurl The "epic rock kick"? hahah that was so crazy. Someone threw a dildo at my leg! It was so distracting... now? funny as hell. 22 minutes ago from web

MIDNIGHT SKY

New member
רגע,הסינגל שבוע הבא??????../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההה ההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאא אאאאההההההההההההההההההההההאאאאאאאאא אאאאאאאאאאהההההההההההההההההההאאאאאא אאאאאאאאאאהההההההההההההההההההה פיו... אומג !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mayarel

New member
הלוואי יאללה כבררררררררררררררררררר חחחחחחחחחח

mayarel

New member
מעניין למה שינה שוב את התמונות שם ../images/Emo6.gif

At a resort in Boca Raton. Cant decide on a jet ski rental or a massage... mmmm... Life is tough. :) 8 minutes ago from web

מירבי ת

New member
חחח נו באמת...JET SKI?

הרי ברור שהוא בחר במסאג' ופדיקור -מניקור. אני - באמת שאי אפשר להאשים אותי בחוסר דמיון , להיפך. ולא משנה כמה אימצתי את מוחי הקודח - פשוט לא מצליחה בשום אופן לדמיין את לורד גאגא רוכב על jet-ski , אני רואה אותו מחזיק את החבל ,וברגע שהסירה מתחילה להאיץ הוא עף אחורה בלופ כפול. נו , באמת. יותר מצחיק מזה ? רק לדמיין את אדם משחק פוטבול או זורק כדור ברזל. מצד שני - גרם לי לחייך ? גרם. אז מה 'כפת לי?

mokasosex

New member
הלוואי זה באמת הוא ולא שוב פרצו לו ../images/Emo3.gif

יייייווווווווווווו הלואייייי שיצא ביוווווווום שנייייייייי אוווווווווהלוואי אלוהים !!!!!!!!!!!!!!!3>

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחחחחח נראה לי שזה הוא חחחחחחחחחחחחח

@mmmfelicious hilarious. :) Im not HACKED... whats w the conspiracy theories guys?? 3 minutes ago from web One of my two BRILLIANT vocal coaches on Idol has an CD out on CDBaby and Amazon. His name is DORIAN HOLLEY. He has a beautiful voice! אוי הרסה אותי הבחורה שכתבה לו שilikethetop זו לא סיסמה טובה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
חחחחחחחחחח כתבנו אותו דבר [:

כןןןןן היה לה אחד טוב, אוףףף אני לא בטוחה שזה הוא

mayarel

New member
כן אני עדיין מתגלגלת פה מצחוק חחחחחחחחחחחחחחח

מעולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
חחחחחחחחח זה באמת מצחיק

@mmmfelicious hilarious. :) Im not HACKED... whats w the conspiracy theories guys?? 5 minutes ago from web חחחחחחחחחח @adamlambert Oh bb, did you get hacked again? Ilikethetop is not a good password, JSYK. 11 minutes ago from web

t r e c o o l

New member
חחחחחחחחחחחח זה הרג אותי חחחחחחחח

למה הוא הפסיק לכתובבבב אוףףףףף

mayarel

New member
חחחחחחחחחחח טוב נו גם הוא הטייפ שלו חחחחחחחחח

מתוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ההבעות שלו הורסות איתי מצחוק
יאללה שהראיון הבא יהיה על כמה שהסינגל שלו מדהים.

mayarel

New member
בטוח יהיו תמונות חחחחחחחחחחחחחחחח

לזה אני לא דואגת

MIDNIGHT SKY

New member
חחח אני אהרוג את האנשים שיהיו שם

ולא יצלמו אותו ! *כשאדם בסביבה האנשים צריכים,לא,חייבים לעזוב הכל ולצלם אותו* צריך לחוקק חוק כזה.

למעלה