אדם בטוויטר עכשיוווווווווווווווו

gwini1

New member
../images/Emo2.gif

mayarel

New member
תזכירי את זה לאדם ../images/Emo3.gif

מצטערת חומד.. נראה לי שלפחות בנתיים הם fuck buddies...

t r e c o o l

New member
לא שזה נורא כ"כ ושאני מרחמת על דריק..../images/Emo3.gif

אבל למה אדם קורא לו "בויפרנד"?..(והיתה נשיקה בפומבי אז..) אם הם באמת "פאק בדיס"..למה לאדם יש יותר תמונות עם המשפחה ל דריק מאשר עם דריק?.. ואני חושבת שהעובדה שאדם ודריק נשארו ביחד בזמן הטור, וגם עכשיו אומרת משהו..

mayarel

New member
גם אני לא מרחמת על דרייק חחחחחחחחחחחחחחח

אבל זה לא נראה לי רציני.. או אמיתי.. חחחחחחחחחחחחחחחח אדם לא ממש מראה כבוד אליו.. כמו אל אחד שהוא מאוהב בו. הם נשארו יחד כי אני לא יודעת מה זה היחד הזה שלהם. באמת שלא מדברת מיידע, אבל בהתחלה אדם בכלל היה דלוק על קריס .. ניחוש שלי= אדם ודרייק ידידים טובים. אדם סומך עליו. החיבור שלהם כרגע משרת את האינטרסים של שניהם. לא חושבת שיש פה אהבה. לא אתפלא אם הם גם במערכת יחסים פתוחה . אבל הכל ספקולציות.

t r e c o o l

New member
אבל איך זה בדיוק משרת את האינטרסים של אדם?

כשאנשים חושבים שהוא תפוס? ברור לי שגברים זורקים את עצמם לאדם וממש לא אכפת להם מיזה. אבל אני לא מבינה למה בדיוק.. "המוניטין" שלו היה הרבה יותר גבוה עם הוא היה נחשב רווק, את יודעת כמה שהוא טיזר, הוא היה כל הזמן מדבר על זה בטח.. אך לא. אני מאמינה שהם כן יוצאים, ועכשיו זה נעשה רציני בינהם, אחרי הטור, ודריק הפך מ"דיטינג" ל"בויפרד" רשמי. אדם הוא הכי ספר פתוח והוא כל הזמן אומר שהוא לא רוצה להסתיר סודות, לא נראה לי שהוא משקר, זה לא הוא..

mayarel

New member
זה משרת את האינטרסים של אדם בכמה מובנים

1. לדרייק יש תדמית נקייה. ילד טוב משפחה טובה. מתאים למען מעט התנתקות מהעבר הסוער שלו והתמונות שלו בדראג. 2. יש לו עכשיו המון לחצים.. ככה יש לו על המוכן מישהו לקחת איתו לאן שצריך בלי לשבור את הראש... ועדיין אם יתחשק לו להיות עם מישהו אחר הוא יהיה.. 3. הוא אמר לRS שהוא דלוק על האמריקן איידול הנשוי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עדיף היה לא להיות רווק באותה תקופה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדם לא משקר. הוא לא אמר שאוהב אותו. מהמעט שכן דיבר עליו זה לא היה על אהבה... יותר בכיוון של תשימו לב אני TOP...
גם דרייק אגב לא נראה שנפל מהרגליים.. שוב. אין לי שום CASE כאן חוץ מההרגשה שלי איתם.

mayarel

New member
../images/Emo11.gif יש מצב

שאני מודעת לזה שזה רק בדמיון שלי או בתקוות שלי לאדם. *********************** אני אכחיש את זה אם ישאלו אותי.

mokasosex

New member
הייתה איזו שורה בכתבה

של דיטיילס אם אני זוכרת נכון, אני כבר לא סומכת על הזכרון שלי.. שהיה כתוב משהו בסגנון "אבל זה לא מפריע לחבר שלו, שאדם עצמו לא דבר עליו הרבה מדי, חוץמזה שהוא צרפתי מלואיזינה עם חוש לאופנה או משהו ... " יכול להיות ?

MISHMISH56

New member
AMAZON NO 9../images/Emo4.gif

רוד סטיוארט פתאום הגיח...מה קורה פה??הוציאו את כולם מהנפטלין???

למעלה