אדם בן כמה אתה??

אוווקיי....

מיקי......תמיד הייתה ותמיד תהיה אשתי.....פחחח... מאי עמית ועדי אני מאוווווד אשתדל.......והייתי אתמול בקאמל קומדי קלאאב...

חהחהחהחהחה../images/Emo6.gif

ועוד משהו הירש...

חח בעלי זה נחמד לקרוא לך הירש
ממ... מה גרם לשינוי המרענן הזה שפיתאום אתה מראה סימניי חיים? ועוד משהו... אני בהריון! חח עזבו התחרפנתי לגמרי... אבל באמת! סתאאם... רציני עכשיו.. לא ולא כן וכן! הו.. עזבו... אבל אני בהריון! סתאאם אבל באמת..!

סבתא שלך מדונה???

אעאעאעאע אפשר חתימה???? חחח סתם!!!! ולאיזה חלק אני משוגעת?? לזה שאני נשואה להירש או לזה שאני בהריון? חהחהחה

Avidor93

New member
הייתי בחתונה שלהם

מיקי באה להירש והכריחהאותו להתחתן איתה אם אק - זה היה בחדר שלה והמוזמנים היו בובות - מוסיקה מערכת סטריאו ואני רק הייתי עד שבא לבקר את אח שלה שבגיל שלי חחחח אולי תספרי איך הכרחת אותו לעשות ילדים?

חה חה חה

לא.. זה לא קרה בדיוק ככה, אבידור. חחח הירש אין לך מושג מה הולך במסרים אנשים לא מוכנים להשלים עם העובדה שאתה נשוי... אבל שניה, אני קצת מוטרדת מכל המסרים ששלחתם... אני מאוד מקווה שאתם מבינים שאני והירש צוחקים, אנחנו לא באמת נשואים... חשבתי שזה מובן מאילו. הכל נאמר בהומור... אם איכשהו עוד לא הבנתם... ואיי הירש אנחנו "נשואים" כמעט שנה, לא? אז זהו... הו, ואבידור- לא... אתה לא מצחיק...

hagary1

New member
לאדם...

אדם,אני לא ממש חושבת שזה הגיוני שאתה בן 17...ועל תחשוב שאני סתם לא אוהבת אותך,אני ממש ממש אוהבת איך שאתה משחק,באמת...זהו! בהביייי!!!

hagary1

New member
אני יודעת........!

אני יודעת שאין לא שום סיבה לשקר...אבל הוא לא ממש נראה ככה(אדם אני לא מנסה להעליב אותך!ברצינות!!!)הוא נראה בן 13 14............

Pinky a

New member
לפי דעתי זו מחמאה לאמר לבנאדם

שנראה לך צעיר יותר והוא יותר "מבוגר"

hagary1

New member
חח...

חח...אבל יש כאלה שלא לוקחים את זה בתור מחמאה...

למעלה