אדם ודרייק מסתובבים יחד.. ולא מצולמים

MISHMISH56

New member
יכול להיות שבסינגל

הוא עקף אבל גם באלבום של האידול וכל שאר השירים והרבה אחרי התחרות אדם עוד היה עם כמה שירים.במקום גבוה..והאלבום שלו כמעט של הזמן היה במקום הראשון...

heart1soul

New member
תאמת? הלב שלי יקרע אם אדם לא יצליח במכירות

אחרי כל ההתרגשות שלו ושלנו נראה לי אני אבכה באמת..:( בבקשה שהוא יצליחחחחחח

InbarKiii

New member
WELL

יום שישי היום וזה יצא באמצע הלילה..כשאנשים יתעוררו ויתחילו לקנות זה יעלה.. וגם אמרו שחלק מחכים ליום שלישי להתחיל לקנות..כי בדרך כלל ימי שלישי מוציאים סינגלים והם לא רוצים שעד יום שלישי המכירות יהיו כבר פחות משל הסינגלים החדשים שיצאו..

InbarKiii

New member
אמן

חח מחר יום נישואים ראשון לקריס וקייטי :) אני בונה על זה שהם יעשו מסיבה ענקית ויזמינו את אדם לחגוג איתם...ויביא איתו גם את דרייק

naama59

New member
זה לא ממש נחשב

השיר נכנס לשם רק היום בבוקר (בלוס אנג'לס בקושי בוקר עכשיו,אגב) גם לרוב השירים אחרי הגמר של איידול לקח קצת זמן לעלות בטבלה. זה די שטיויות...

t r e c o o l

New member
לא ידעתי את זה../images/Emo122.gif

את יודעת לאיזה מקומות הם נכנסו? של קוק/קלי וכו?..

naama59

New member
אין לי שמץ

זה תלוי באיזה מקרה. האמת שהסינגל הזה אמנם הושמע ברדיו לא מעט אבל עדיין איכשהו לא נחשב שיצא רשמית. (עד כמה שהבנתי) בכל מקרה די מוקדם לדעת מה הולך עם המכירות כי כל שנייה הוא קופץ (בינתיים הוא הגיע ל85 וירד ל93 שוב), עדיין מוקדם בבוקר בחצי מארה"ב ועדיין לא התחילו ממש לקדם את הסינגל.
אבל טכנית, הוא כבר באייטונס. כי אני חושבת (אין לי מושג, האמת) שהסינגלים של קוק וקלי נכנסו לאייטונס רק אחרי שהם הוצאו רשמית לגמריי. אז באמת שאין לי מושג

naama59

New member
לגמריי..

מתי הסינגל של אדם יוצא? או שקודם יוצא זה מהסרט?

mokasosex

New member
הסינגל של אדם יוצא שבועיים בערך

לפני הפסקול של הסרט, ב12 באוקוטבר.

MISHMISH56

New member
יכול להיות שההתנהלות לא משהוא אבל....

נו באמת השיר הזה גם אל משהוא....באמת הקשבתי לו שוב והוא פשוט קליט וסתמי,אחרי שמיעה אחת הוא עולה על העצבים(בלי קשר שקריסי חמוד)אין בכוח,.....

naama59

New member
וזה כתוצאה מהתנהלות לא משהו

שמעי, גם אני התאכזבתי בשמיעה ראשונה. אבל כבר לא פיתחתי ציפיות למשהו שייזכר פה לדורות הבאים אחרי האכזבה הקלה שהייתה לי מהאלבום של דיויד. קריס מסוגל להרבה יותר מזה, אבל אני לא יודעת איך זה משפיע על האלבום כי בסך הכל זה קאבר שבוצע בידיוק כמו במקור ואי אפשר לדעת לאיזה סגנון הם הלכו בשאר האלבום (המקורי). השיר עצמו נחמד, למדתי לחבב אותו. אני מקווה שלפחות הוא יצליח למקום שהוא כיוון אליו (להיט רדיו לא משמעותי?). אני מחכה עוד לחומרים האחרים שלו..

למעלה