אדם ET בשטיח האדום בגראמי.... יש שידור איפשהוא?
N nini18 New member 1/2/10 #3 זה אבל לא התחנה של אדם חח שם נראה את ראיין וג'וליאנה. אדם מופיע בערוץ אחר שלא משודר בארץ
N nini18 New member 1/2/10 #6 ../images/Emo240.gifתמונות מהשטיח האדום../images/Emo240.gif אדם נראה זוהר עינים מהממות. רק משהו אחד אל תהרגו אותי אבל הוא די השמין. בכל מקרה הוא נראה יפיפה
../images/Emo240.gifתמונות מהשטיח האדום../images/Emo240.gif אדם נראה זוהר עינים מהממות. רק משהו אחד אל תהרגו אותי אבל הוא די השמין. בכל מקרה הוא נראה יפיפה
N nini18 New member 1/2/10 #17 טוב יש עוד מלא תמונות ורובן אותו הדבר אז אני אשים תמונת פרופיל מעלפת אחרונה וזהו פורשת לישון מתה עליו יפיוף צריך להוריד קצת במינוני האלכוהול והגלידה חחחח
טוב יש עוד מלא תמונות ורובן אותו הדבר אז אני אשים תמונת פרופיל מעלפת אחרונה וזהו פורשת לישון מתה עליו יפיוף צריך להוריד קצת במינוני האלכוהול והגלידה חחחח
H heart1soul New member 1/2/10 #23 jjj tוי ניני לא נראה לי הוא השמין!! זה רק הבגדים והשיער הכי יפה לו שיער לצד שטוח לדעתי.. אבל הוא נראה מקסים!!
jjj tוי ניני לא נראה לי הוא השמין!! זה רק הבגדים והשיער הכי יפה לו שיער לצד שטוח לדעתי.. אבל הוא נראה מקסים!!
N nini18 New member 1/2/10 #29 לא נכון מדהים לו גם שיער למעלה . אבל יכול להיות שהתמונות פשוט לא יצאו הכי מחמיאות לא נורא חלק שולי מקווה לראות אותו שנה הבאה על הבמה
לא נכון מדהים לו גם שיער למעלה . אבל יכול להיות שהתמונות פשוט לא יצאו הכי מחמיאות לא נורא חלק שולי מקווה לראות אותו שנה הבאה על הבמה
M mokasosex New member 1/2/10 #81 הוא דיי השמין, אבל הוא נראה מדהיייים ומתאים לו לדעת תוספת הקלוריות הזאת. הוא יפייפפפפפה , ואני אוהבת כל פריט בלבוש שלו !
הוא דיי השמין, אבל הוא נראה מדהיייים ומתאים לו לדעת תוספת הקלוריות הזאת. הוא יפייפפפפפה , ואני אוהבת כל פריט בלבוש שלו !