אדם ET בשטיח האדום בגראמי....

InbarKiii

New member
אוף לילוש אני חייבת להגיד לך

שלא הייתה לי בעייה שאדם מראיין וחשבתי שיהיה כיף לראות אותו עושה את זה. אבל זה ממש לא היה לי כיף \: כאילו סבבה, BB חמוד ומצחיק עם כולם אבל הוא צריך להיות איתםםםםם ושישאלו אותו מה הוא לובששששששש והוא צריך להופיע שם בהופעה ענקית ומדהימה

nini18

New member
../images/Emo45.gif אני לא יודעת איך הוא לא הבין את זה

לפני. ממש הייתי עצובה. זה כל כך לא מתאים הוא פאקינג זמר. ממש לא אהבתי. אבל אין מה לעשות מקווה שזו תהייה הפעם הראשונה והאחרונה.

nini18

New member
OMFGGGGGGG מדהימיםםםםםםםםםםםםםםםםם

במיוחד התמונות שציקס עם שיער בלונד (מזעזע) שניהם נראים כמו זונות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עליהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מדהימיםםםםםםםםםםםםם, מושלמיםםםםםםםםם שלי
רוב הסיכויים שהם היו גם אתמול ביחד כי בראד צייץ שהוא מאחורי גייזי בדיוק איפה שאח"כ ראו תמונה שאדם יושבבבבבבבבבבבב אני מתההההההההההההההה פההההההההההההההההה מדהימיםםםםםםםםםםםםםםם
בוקר מאושר

nini18

New member
אוייי מדהימיםםםםםםםםםם../images/Emo7.gif דמעות של אושררררררר

nini18

New member
אוי החיבוק הזה מאחורה הורס לי את הבריאותתתתתת

mayarel

New member
האיפור של אדם כל כך יפה פהההההההה

לכל הרוחות עם אמריקה. רוצה את האיפור הזה עכשיוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

nini18

New member
למי אכפת האיפור רוצה את אדם מופיע על הבמה

עכשיוווווווווווו
את לא יודעת איך קינאתי אתמול בכל ההופעות האילו שהיו גדולות מהחיים. רוצה את זה בשביל אדם להשען על טומי לכמה שניות זה כבר לא זה. רוצה אותו ככה שר דואטים כמו גאגא . מופיע כמו גרין דיי עם עוד אנשים ששרים את השיר שלו. וערום כמו פינק
רוצה אותו על הפאקינג במה כבר גדול מהחיים. שיפסיק לחגוג הקרציה וילך להתאמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.

mayarel

New member
וואי גאגא היתה מדהימהההההההה

היא פאקינג גאון כל פעם שאני חושבת שוואו אין מצב שהיא מתעלה על זה.. היא יוצאת באיזה מופע שאני שוכחת איך קוראים לי. מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

nini18

New member
אין כל ההופעות היו פשוט מדהימותתתתתתתת

היה אחלה גראמי. גם השיר עם מייקל גקסון ואח"כ גימיפוקס עם סלאש. אין היה לילה מדהיםםםםםםםםםםם אמן אמן אמן שנה הבאה גם אדם יהיה חלק מזה אמןןןןןןןןןןןןןןןןן

mayarel

New member
ג'ימי פוקס ממש נדלק על סלאש

או שנדמה לי?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חם רק רותחחחחחחחחחחח

ואני חייבת לישון כי לא ישנתי ואני עוד מעט הולכת לעבודה. עכשיו גם אם אני רוצה אני לא יכולה לישוןןןןןןןןןןן. אני מתה פהההההה. מדהימיםםםםםםםםםםםםםםםם
ואיך הם מוצאים את כל התמונות האלההההההההה ?????

nini18

New member
אוי הם פשוט נראים כמו שני

זונות חחחחחחחחחחחח מתה על זה. אהה וציקס לא יתפלא שנושר לו השיער כאילו בלונד ??? באמת?? חחחחחחחחחחח מתה עליהםםםםםםםםםםםם
כיף לי לדעת שאדם חגג את המומולדת שךו עם ציקס ומאוד נהנה . Is also like to thank everyone for my bday gifts!! Both at my party and to all the amazing fans who sent me treats!! This was the best bday!

InbarKiii

New member
בראדםםםםםםםםםםםם ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

אוף אתן לא מבינות חחחח מישהי כתבה "יאואו תמונות בראדם" בטויטר וכבר הייתי בטוחה שהן חדשות מהגראמי וטוב שלא התפחלצתי מרוב אושר חחחחח אבל גם אלה מספקות ביותר D:

למעלה