אדם

אגואיסטי?

בשביל אנשים מסוימים סיפוק מהווה עזרה לאחרים. אני מגיש לך ציטוט שאני מאוד אוהב: "מה שלא הורג אותך- מחשל אותך". זה אמור לענות לך על השאלות.

שיריה

New member
הי...

איך היתה הבגרות ? האמת היא... ששום דבר לא צריך לענות לי על השאלות, מה שהוא כן צריך לעשות הוא לתת לכולנו נקודה למחשבה... האדם הוא אגואיסטי... ? אני עדיין לא יודעת, אבל אם הוא עוזר לאחרים בשביל הרגשת הסיפוק, זה בהחלט אומר שהוא אגואיסטי... הוא רוצה לגרום לעצמו טוב, הרגשה נהדרת של סיפוק. לכן הוא עוזר...

הבגרות הייתה ככה../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif

אבל לא נורא, עברנו
. בכל מקרה, אפשר להסתכל על העניין מזויות ראייה שונות.

בשביל מה אני חיי...

אני חיי בשביל האנשים שאני אוהב, בשביל עצמי-בשביל למצות את מה שיש לי כאן ועכשיו, כי אין שום דבר אח"כ.

Vdrums

New member
אם העול הזה הוא פרוזדור,

וזה רק כרטיס כניסה לעולם הבא, אז מה קורה בעולם הבא? שם חיים את החיים ולא עובדים את ה'? שם כבר מותר לעשות חיים ולהנות או שזו עוד תחנה בדרך לעוד עולם?

100kuri

New member
קודם כל התכוונתי עולם לא עול,

זה היה בטעות. דבר שני- בעולם הבא, אני לא חושבת שכבר מעניין אותנו כל התענוגות שיש לנו עכשיו, בעולם הזה. אי אפשר לדעת בדיוק מה יש שם, אני חושבת, אולי יש על זה משהו בקבלה/ משהו כזה, אבל בכל אופן לא נראה לי שהעולם הבא הוא עוד תחנה לעולם אחר או משהו כזה אבל בכל אופן השאיפה שלנו עכשיו צריכה להיות: להיות אנשים טובים, ולעשות מה שאלוקים אומר
עניתי לך

tamarhp

New member
כעיקרון

קראתי במאמר מסויים, שכל מה שאנחנו עושים בעולם הזה - ישפיע עלינו בעולם הבא. כל חטא שלנו הורס את הגוף הרוחני בעולם הבא, וכל מצווה בונה אותו. זה בערך ובקיצור מה שהיה שם.

מ י ש י

New member
../images/Emo13.gif דווקא...

בס"ד אני חושבת שקראתי פעם שיש ארבע (או חמש) עולמות. וכל עולם גדול ורוחני יותר מהקודם.

למעלה