"אדמה ותשוקה" - הברזילאית החדשה שתחליף את "סודות ושקרים" - החל מ-29.01 🌽❤️‍🔥

lili1992

Active member
ויוה הודיעו היום שהסדרה שתחליף את "סודות ושקרים" בערוץ ויוה פרימיום היא "אדמה ותשוקה".
הסדרה תתחיל ב-29.01, ועל פי ויקיפדיה יש לה 120 פרקים (בגרסה הבינלאומית).
מדובר בסדרה מהמשבצת של שעה 9 בברזיל, ששידורה הסתיים שם בדיוק לפני שנה.
היא מתרחשת בסביבה כפרית אבל היא לא תקופתית.

פרומו בלי תרגום:

לעמוד הסדרה באתר של ויוה:

הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות וקוריאניות):
03/02 - מישהו צופה בך - ויוה וינטג'
11/02 - שדרות ברזיל - ויוה וינטג'
02/03 - אהבה של אימא - ויוה טלנובלות
16/03 - בקצב שלה - ויוה טלנובלות
25/03 - הדרך להודו - ויוה טלנובלות

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
ויוה הודיעו היום שהסדרה שתחליף את "סודות ושקרים" בערוץ ויוה פרימיום היא "אדמה ותשוקה".

פרומו בלי תרגום:

10/02 - שדרות ברזיל - ויוה וינטג'
הפרומו היה דומה לפרומו של אדמה קשוחה.

evglev1

Well-known member
מנהל
ואת מי שמעניין פורסם בפרומואים אך לא בדף הפייסבוק בויוה איסטנבול המחליפה של הקיץ האחרון היא סיפור האי.

evglev1

Well-known member
מנהל

פרומו בלי תרגום:

אגב בערוצים בתשלום אין ביטחון שטורקית תוחלף בטורקית. סביר להניח שיפה שלי שרק התחילה תוחלף בטורקית כשתסתיים אבל דילה שהפכה למשבצת חוזרת שעברה פחות ממחצית הסדרה היא לא בהכרח תוחלף בטורקית וגם בויוה פרימיום אין שום וודאות שעומר תוחלף בטורקית. מה שוודאי שבויוה איסטנבול הכול יהיה טורקי, שאר הטורקיות אין שום ערובה שיוחלפו בטורקיות.

Hadar 169

Active member

פרומו בלי תרגום:

אני מכירה אותה (y) נראית מושקעת אבל למרות שהיא כפרית זה פחות הטעם שלי, הכפריות של תשע מעט יותר כבדות לעומת
אילה ששודרו לאחרונה בשש - MAR DO SERTAU ו - NO RANCHO FUNDO :love:

ולגבי מה שהולך להסתיים בוינטג', לדעתי בסבירות גבוהה שתגיע לפחות מקסיקנית אחת אולי אפילו כזו שעוד לא שודרה בערוץ הזה|שמח||אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
אני מכירה אותה (y) נראית מושקעת אבל למרות שהיא כפרית זה פחות הטעם שלי, הכפריות של תשע מעט יותר כבדות לעומת

ולגבי מה שהולך להסתיים בוינטג', לדעתי בסבירות גבוהה שתגיע לפחות מקסיקנית אחת אולי אפילו כזו שעוד לא שודרה בערוץ הזה|שמח||אקשן|
סביר להניח שאם תהיה מקסיקנית היא תהיה כזאת שלא שודרה בערוץ כי כל המקסיקניות ששודרו בערוץ שודרו בו כבר פעמיים. רק המתחזה שודרה במשבצת ויוה וינטג' בויוה הרגיל ובאתר ויוה-וואלה ז"ל ולא שודרה פעם נוספת בטלוויזיה, היחידה מהוינטג'ים של ויוה הרגיל שלא שודרה אחר כך בויוה וינטג' ויהיה מצחיק אם ישדרו את מחר ולתמיד בדיוק כשעכשיו בערוץ הדרמות הספרדיות שעדיין בחינם משודרת רוח הנקמה הריימק של טלמונדו למחר ולתמיד.

Hadar 169

Active member
סביר להניח שאם תהיה מקסיקנית היא תהיה כזאת שלא שודרה בערוץ כי כל המקסיקניות ששודרו בערוץ שודרו בו כבר פעמיים. רק המתחזה שודרה במשבצת ויוה וינטג' בויוה הרגיל ובאתר ויוה-וואלה ז"ל ולא שודרה פעם נוספת בטלוויזיה, היחידה מהוינטג'ים של ויוה הרגיל שלא שודרה אחר כך בויוה וינטג' ויהיה מצחיק אם ישדרו את מחר ולתמיד בדיוק כשעכשיו בערוץ הדרמות הספרדיות שעדיין בחינם משודרת רוח הנקמה הריימק של טלמונדו למחר ולתמיד.
מחר ולתמיד הייתה אחת הטובות|כתר|זה באמת יהיה קטע אם תחזור|שמח|מה שכן, הבנתי שבניגוד אלייה רוח הנקמה לא כפרית, ודנילו קררה כבודו במקומו מונח אבל להכנס לנעליים הגדולות של פרננדו קולונגה אתגר לא פשוט|משוגע|

lili1992

Active member
מחר ולתמיד הייתה אחת הטובות|כתר|זה באמת יהיה קטע אם תחזור|שמח|מה שכן, הבנתי שבניגוד אלייה רוח הנקמה לא כפרית, ודנילו קררה כבודו במקומו מונח אבל להכנס לנעליים הגדולות של פרננדו קולונגה אתגר לא פשוט|משוגע|
עבורי "מחר ולתמיד" הייתה אכזרית מדי לצפייה. קרו יותר מדי דברים רעים לדמויות הטובות.
הגרסה החדשה אכן לא כפרית, ואף אחד לא באמת יכול להיכנס לנעליו של פרננדו קולונגה.
לא קשור לעניין, אבל אני חושבת שאת אחד הבנים במשפחה מגלם השחקן הקולומביאני שמשחק את הראשי ב"המועדפת" ואת צ'רלי ב"הקצב שלה".
אם איני טועה הוא מגלם את האח האינפוטנט, אבל בגרסה במקסיקו לקחו שחקן מבוגר יחסית, וכאן הוא צעיר.

evglev1

Well-known member
מנהל
עבורי "מחר ולתמיד" הייתה אכזרית מדי לצפייה. קרו יותר מדי דברים רעים לדמויות הטובות.
לא קשור לעניין, אבל אני חושבת שאת אחד הבנים במשפחה מגלם השחקן הקולומביאני שמשחק את הראשי ב"המועדפת" ואת צ'רלי ב"הקצב שלה".
אם איני טועה הוא מגלם את האח האינפוטנט, אבל בגרסה במקסיקו לקחו שחקן מבוגר יחסית, וכאן הוא צעיר.
ברוח הנקמה חוץ מהאבא כולם צעירים יותר כמבוגרים כי עברו רק 10 שנים, נדמה במחר ולתמיד עבר יותר זמן. וגם המרשעת צעירה מלוסרו כי גם היא הפכה לשפחה וכלי נקמה כבר בגיל 14 ואפילו לפני כי בגיל 14 כבר ילדה את בת שאמרו לה שמתה.

אכן דנילו קררו בהחלט לא יכול להיכנס לנעליו של קלונגה והמצחיק שבתשוקה וכוח הוא שיחק את הבן הלא חוקי של קלונגה, כך שגם זה מעיד על פער הגילאים בין השחקנים. רק סאול ליסאזו לא נראה צעיר מהאבא במחר ולתמיד.

אבל דווקא רוח הנקמה נראית לי אפילו אכזרית ממחר ולתמיד כי את ליליאנה סיממו, אבל גם נתנו לה להיות ערה, ואת אנה סיממו כך שהיא לא תהיה בהכרה ולא תוכל לדבר עם בני המשפחה ואף אחד. גם אדוארדו היה יכול להתכתב עם אימו ולדבר איתה בטלפון ואילו בין פרנסיסקו למנואלה הקשר נותק לחלוטין וכשהוא חזר סבאתו כבר נרצחה וגם עד שדיברה עם אנה מנואלה הייתה בטוחה שאליסה התלוננה על נכדה ושאלפרדו זרק אותה לרחוב ופיטר אותה ולא רצה לשלם לה פיצויים ושנאה את כל המשפחה חוץ מאנה ורק לפני שפרננדה רצחה אותה היא סיפרה לה שהפרידה בינה לבין נכדה ודאגה שאלפרדו לא ישלם לה וגם בגלל הנתק אליסה לא יודעת על מותה של מנואלה.

Hadar 169

Active member
אה וואלה? לא ידעתי שהוא משחק גם שם(y)

lili1992

Active member
יבגני קלעת בול!!! |כתר||כתר||כתר|🏆🏆🏆
מחר ולתמיד חוזרת לשידור.

lili1992

Active member

געגועיי לסדרות המשפחתיות של מנואל קרלוס...
הסדרה הנוכחית בברזיל במשבצת של שעה 9 נראית לי זוועתית!

Hadar 169

Active member
געגועיי לסדרות המשפחתיות של מנואל קרלוס...
הסדרה הנוכחית בברזיל במשבצת של שעה 9 נראית לי זוועתית!
כן יומן חיים ולחיות את החיים באמת היו טובות|כתר|ועוד לראות שוב את טיאגו לסרדה ואנה פאולה ארוסיו/מתאו וז'וליאנה אז בכלל..חח:-]
דווקא הנוכחית של תשע נראתה לי יחסית די קלאסית לפי הטריילר עם צילומי חוף נחמדים..|שמש|
או שזה רק הפרקים הראשונים ככה?😜

lili1992

Active member
כן יומן חיים ולחיות את החיים באמת היו טובות|כתר|ועוד לראות שוב את טיאגו לסרדה ואנה פאולה ארוסיו/מתאו וז'וליאנה אז בכלל..חח:-]
דווקא הנוכחית של תשע נראתה לי יחסית די קלאסית לפי הטריילר עם צילומי חוף נחמדים..|שמש|
או שזה רק הפרקים הראשונים ככה?😜
לצערי, רוב הסיכויים שאת אנה פאולה ארוסיו לא נראה יותר בנובלות...

היא לא קלאסית בכלל, להיפך היא בכלל לא מובנית.
זה סיפור מתוסבך על ארבע דמויות, שיש ביניהם יחסי אהבה, חברות, נקמה וכו'.
כל כמה פרקים דמות אחת יוצאת עם ידה על העליונה, בעוד שהדמות שניזוקה מכך מתכננת נקמה.
לא ברור שם מי הדמויות הטובות/רעות, מי הזוגות וכו'.
לפעמים יש דמות שמזדהים איתה, ואז היא עושה משהו רע ועוברים לתמוך בדמות אחרת, וכן הלאה.
גם הטקסטים בשיחות נראים לי לא משהו בכלל.
אני אומרת את זה לא כי אני צופה (חלילה) אלא כי יש פרומואים וסרטונים קצרים ביוטיוב, שניתן להסיק מהם לאיזה כיוון הפעם העלילה מתקדמת.

Hadar 169

Active member
לצערי, רוב הסיכויים שאת אנה פאולה ארוסיו לא נראה יותר בנובלות...

היא לא קלאסית בכלל, להיפך היא בכלל לא מובנית.
זה סיפור מתוסבך על ארבע דמויות, שיש ביניהם יחסי אהבה, חברות, נקמה וכו'.
כל כמה פרקים דמות אחת יוצאת עם ידה על העליונה, בעוד שהדמות שניזוקה מכך מתכננת נקמה.
לא ברור שם מי הדמויות הטובות/רעות, מי הזוגות וכו'.
לפעמים יש דמות שמזדהים איתה, ואז היא עושה משהו רע ועוברים לתמוך בדמות אחרת, וכן הלאה.
גם הטקסטים בשיחות נראים לי לא משהו בכלל.
אני אומרת את זה לא כי אני צופה (חלילה) אלא כי יש פרומואים וסרטונים קצרים ביוטיוב, שניתן להסיק מהם לאיזה כיוון הפעם העלילה מתקדמת.
כן חבל(y)שחקנית מוכשרת ביותר!|גביע|😌

ולגבי MANIA DE VOCE לפי מה שאת מתארת נשמע שהדמויות לא ממש יציבות😯

lili1992

Active member
הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות וקוריאניות): |עדכון|

03/02 - מישהו צופה בך - ויוה וינטג' - תוחלף ב"בלב הסערה" של טלוויסה |חדש|