"אדמה ותשוקה" - הברזילאית החדשה שתחליף את "סודות ושקרים" - החל מ-29.01 🌽❤️‍🔥

Hadar 169

Active member
ועוד לגבי אדמה ותשוקה-הטלנובלה הזו משודרת לפני לחיות מאהבה אז יוצא לי לפעמים לראות קצת סוף של פרק והאמת היא נראית פחות כבדה משחשבתי ויותר מושקעת משחשבתי חח|משוגע| סך הכל לא חוסכים שם בסצנות חוץ ונראית די עניינית. ולגבי הקאסט חוץ מטוני ראמוס ראיתי שגם דבורה פלאבלה משחקת שם ודבורה אוזוריו.. ככה שיכול להיות שבעתיד אני כן אתן לה צ'אנס, אם ויוה לא מוכנים לקנות גם את הכפריות של הרצועות האחרות:p

lili1992

Active member
ועוד לגבי אדמה ותשוקה-הטלנובלה הזו משודרת לפני לחיות מאהבה אז יוצא לי לפעמים לראות קצת סוף של פרק והאמת היא נראית פחות כבדה משחשבתי ויותר מושקעת משחשבתי חח|משוגע| סך הכל לא חוסכים שם בסצנות חוץ ונראית די עניינית. ולגבי הקאסט חוץ מטוני ראמוס ראיתי שגם דבורה פלאבלה משחקת שם ודבורה אוזוריו.. ככה שיכול להיות שבעתיד אני כן אתן לה צ'אנס, אם ויוה לא מוכנים לקנות גם את הכפריות של הרצועות האחרות:p
אני הצצתי עליה פה ושם, למקרה שיש לך שאלות.
וכן, אולי גם בגרסה המקוצרת היא מהנה יותר לצפייה.

Hadar 169

Active member
אני הצצתי עליה פה ושם, למקרה שיש לך שאלות.
וכן, אולי גם בגרסה המקוצרת היא מהנה יותר לצפייה.
הבנתי שהגרסה המקומית המלאה שלה היא 221 פרקים חח באמת ארוכה ככה שלמעשה קיצצו 101 פרקים!|אקשן|
איך התרשמת ממנה באופן כללי?

lili1992

Active member
הבנתי שהגרסה המקומית המלאה שלה היא 221 פרקים חח באמת ארוכה ככה שלמעשה קיצצו 101 פרקים!|אקשן|
איך התרשמת ממנה באופן כללי?
היא לא ממש הטעם שלי...
כשבסביבה כפרית יש איש עשיר ובעל כוח, שמשתמש בו לרעה ויש לו אנשים "עושי דברו" שעוברים על החוק, בלשון המעטה, זה לא הכי מהנה לצפייה. אגב זה מוכר גם מסדרות אחרות, כמו במקסיקניות.
קראתי בזמנו שבוצעו שינויים בקווי העלילה המקוריים, כי חלקם דמו מדי לסדרה ששודרה אחריה במשבצת ("להיוולד מחדש"), ובשביל זה הקימו לתחייה דמות שמתה בעבר 😂
הביאו גם תסריטאית נוספת לעזור בכתיבה, כי היו לסדרה בעיות ברייטינג.

למעלה