אבי בן 1231
Well-known member
מעניין מה יכולה להיות הסיבה!!
אכל חזיר, נסע בשבת, לא הניח תפילין ואולי, רק אולי, הוא מואשם בהטרדה מינית!!
אותה סיבה שבגינה נעצרו כמות לא מבוטלת של חילוניים בחודשים האחרונים.מעניין מה יכולה להיות הסיבה!!
הרינגטון, פעם נשאל בקומונה מדוע עושים עניין כשקורה משהו במגזר החרדי, התשובה, כי לא מצפים מהמגזר הנעלה לטעות.אותה סיבה שבגינה נעצרו כמות לא מבוטלת של חילוניים בחודשים האחרונים.
אני אוהב את התשובה הזאת . היא מלמדת שאותו אחד שלא מצפה בעצם סבור שהדת מוסרית יותר ומחייבת מוסריות יתר מ'חבריה'. אמנם אישית יש לי כמה מחשבות בעניין הזה, אבל כך בהכרח חושבים אותם אלה ש"לא מצפים מהמגזר הנעלה לטעות".הרינגטון, פעם נשאל בקומונה מדוע עושים עניין כשקורה משהו במגזר החרדי, התשובה, כי לא מצפים מהמגזר הנעלה לטעות.
הדת אמורה להיות מוסרית אך החוסים בצילה הם בורים ועמי הארץ, מושחתים מטבע בריאתם ואנשים חסרי מצפון!!! המנצלים את הדת ואת כוחם לניצול חלשים!!!!אני אוהב את התשובה הזאת . היא מלמדת שאותו אחד שלא מצפה בעצם סבור שהדת מוסרית יותר ומחייבת מוסריות יתר מ'חבריה'. אמנם אישית יש לי כמה מחשבות בעניין הזה, אבל כך בהכרח חושבים אותם אלה ש"לא מצפים מהמגזר הנעלה לטעות".
הכל בעיני המתבונן. אני דווקא סבור שמי שמתבטא כך על הדתיים (עם ההכללה הגורפת וכו') הוא בור ועם הארץ פר הגדרה. זאת בין השאר מאחר ונהיר שאין לו מושג מיוחד על מי/מה הוא מדבר והוא סתם זורק סיסמאות ערטילאיות לאוויר. אולי גם קצת קנאה מסתתרת שם וכדו', וכבר נדון הנושא הזה מספיק בעיני. אכן גם מחלת רוח אפשר לייחס לכותבים כאלה וגם על זה כבר נכתב. בסופו של דבר, זה די חסר משמעות ולא כ"כ משנה מה האמת המדויקת בעניין.הדת אמורה להיות מוסרית אך החוסים בצילה הם בורים ועמי הארץ, מושחתים מטבע בריאתם ואנשים חסרי מצפון!!! המנצלים את הדת ואת כוחם לניצול חלשים!!!!
בקיצור בני עוולה!!!!!
בנוסף החוסים בצילה של הדת הם חולי רוח שהפכו את הדת למכשיר שאפילו ה- לא חשב עליו.
יש לך טעות קטנה, שמלת תחרה, המגזר ה- הוא רחוק מלהיות נעלה, זה המגזר שנמצא במקום הנמוך ביותר וחושב שהוא נעלה.הרינגטון, פעם נשאל בקומונה מדוע עושים עניין כשקורה משהו במגזר החרדי, התשובה, כי לא מצפים מהמגזר הנעלה לטעות.
מזל שיש כאן כאלה מאותו מקום נמוך שיוכלו לזהות את מיקומם הנמוך של אחרים . לא אעתיק את שאר הדברים גם. נראה שהדברים מובנים מאליהם לכל קורא. רק בריאות נותר לאחל, ולהתפלל לרפואת המסכנים שלא יכולים בלי כתיבה כזאת לרפואתם המהירה והשלמה.יש לך טעות קטנה, שמלת תחרה, המגזר ה- הוא רחוק מלהיות נעלה, זה המגזר שנמצא במקום הנמוך ביותר וחושב שהוא נעלה.
זה מגזר שרוב רובם השייכים למגזר זה הם יצורים שפלים, שמנהיגהם הם סוטים, זה מגזר שמוציא "רבנים" המסוגלים לכנות נשים בכינוי "שק של חרא", ואני מאמין שאותו ייצור נתעב שאמר זאת כנראה יצא לאויר העולם משק של חרא.
מזעזעמעניין מה יכולה להיות הסיבה!!
אולי זה פייק ניוז, אולי אתה ממציא את זה.מעניין מה יכולה להיות הסיבה!!
"צודק" חחחחחח, סליחה, זה אכן פייק ניוז חלמתי על זה בלילה ובניתי סיפור נחמד נגד חרדים שידוע פה בפורום שאני "שונא" חחחחחחח.אולי זה פייק ניוז, אולי אתה ממציא את זה.
כל זמן שאתה לא מצרף קישור, אז אין לי מה להתייחס לידיעה כזאת.
תראה, אתה חייב להבין משהו."צודק" חחחחחח, סליחה, זה אכן פייק ניוז חלמתי על זה בלילה ובניתי סיפור נחמד נגד חרדים שידוע פה בפורום שאני "שונא" חחחחחחח.
בנוסף, לא כיוונתי זאת אליך והתיחסותך לא ממש מעניינת אותי.
לחדשות שאני רואה בטי וי אין לי קישור.
וגם לא מעניין אותי לחפש עבורך קישור!!
ידוע שמי שגס רוח ואינו מאמין לאחר הוא בדרך כלל שקרן בעצמו ולא ניתן להסתמך עליו.
אוי בטעות החלום שלי התגשם,קבל את הפייק ניוז!!! גיחי גיחי גיחי גיחי!!!אולי זה פייק ניוז, אולי אתה ממציא את זה.
כל זמן שאתה לא מצרף קישור, אז אין לי מה להתייחס לידיעה כזאת.
אז למה לא שמת את הקישור הזה עוד קודם?אוי בטעות החלום שלי התגשם,קבל את הפייק ניוז!!! גיחי גיחי גיחי גיחי!!!
עכשיו אנא ממך, תן איזו תגובה מלוכלכת בכדי שאהיה בטוח שזה אתה!!!
יש ככלל 3 עילות לשנאה קיצונית כזאת:תגיד, מה הקטע הזה שלך נגד חרדים?
למה אתה שונא אותם כל כך?
למה הכוונה "היתקלות שלילית"?יש ככלל 3 עילות לשנאה קיצונית כזאת:
- אדם שהיה דתי בעברו וכעת מרגיש להצדיק את התרחקותו ממנה באמצעות נסיונות להגחיכה ותקיפתה.
- אדם שאדם קרוב אליו חזר בתשובה כשהוא מתקשה להתמודד עם זה עקב הריחוק שנוצר עם אותו אהוב ובכלל.
- אדם שהייתה לו היתקלות שלילית כזו או אחרת עם הדת/יים ויש לו מעין פוסט טראומה מהאירוע.
מובטח לך שב99% של המקרים בהם תיתקל בשנאה קיצונית ו/או אובססיה קיצונית נגד הדת/יים, אם תנבור מספיק עמוק אתה תמצא את אחת משלושת העילות הנ"ל. יש חריגים, אבל הם בודדים.
יכול להיות 1001 סוגים שונים של אירוע כזה. החל מתאונת דרכים ל"ע עם חובשי כיפות, דרך ויכוח ברחוב, תקיפת אדם קרוב על-ידי חובשי כיפות, הפסד מכרז לחובש כיפה, הטרדה מינית שהתוקף או אדם קרוב אליו עבר ע"י חובש כיפה וכאמור, עוד כ996 אפשרויות אחרות.למה הכוונה "היתקלות שלילית"?
אתה יכול לתת דוגמאות?
אני בהחלט מסכים עם מה שאמרת.יכול להיות 1001 סוגים שונים של אירוע כזה. החל מתאונת דרכים ל"ע עם חובשי כיפות, דרך ויכוח ברחוב, תקיפת אדם קרוב על-ידי חובשי כיפות, הפסד מכרז לחובש כיפה, הטרדה מינית שהתוקף או אדם קרוב אליו עבר ע"י חובש כיפה וכאמור, עוד כ996 אפשרויות אחרות.
אמרתי לך למעלה, אתה מוזמן לבדוק אותי. ב99% מהמקרים האלו אתה תגלה את אחת מהסיבות הנ"ל.אני בהחלט מסכים עם מה שאמרת.
אני מאמין שבהחלט יתכן מצב כזה.
זה כבר גדול עלי. כמו שאני לא יודע איך לשכנע אנטישמי לאהוב יהודים, כך אני לא יודע לשכנע שונאים פבלוביים ששנאתם רגשית-תוצאתית לאהוב את מושאי שנאתם. עם זאת, לא מן הנמנע שעמוק בפנים יש גם אהבה ושהשנאה באה לידי ביטוי בעיקר כלפי חוץ. טול למשל את המקרה בו אדם אהוב חזר בתשובה. וכי האהבה בין השונא לאותו אהוב באמת נעלמה בעקבות כך? ספק רב שכן אם זה המקרה, אף פעם לא הייתה שם אהבה אמיתית. סביר יותר שהאהבה עודנה שם, גם אם שנאה למגזר/קהילה/גורם שבעיניו 'לקח' ממנו את אהוב ליבו. אבל גם אז בהחלט יתכן שעמוק בפנים ישנה אהבה, גם אם השונא לעולם לא יודה בכך.כיצד אפשר לגרום להם להפסיק לשנוא את אחיהם היהודים
וכיצד ניתן לגרום להם להתחיל לאהוב אותם.?
עכשיו הצלחת להרגיע אותי.אמרתי לך למעלה, אתה מוזמן לבדוק אותי. ב99% מהמקרים האלו אתה תגלה את אחת מהסיבות הנ"ל.
זה כבר גדול עלי. כמו שאני לא יודע איך לשכנע אנטישמי לאהוב יהודים, כך אני לא יודע לשכנע שונאים פבלוביים ששנאתם רגשית-תוצאתית לאהוב את מושאי שנאתם. עם זאת, לא מן הנמנע שעמוק בפנים יש גם אהבה ושהשנאה באה לידי ביטוי בעיקר כלפי חוץ. טול למשל את המקרה בו אדם אהוב חזר בתשובה. וכי האהבה בין השונא לאותו אהוב באמת נעלמה בעקבות כך? ספק רב שכן אם זה המקרה, אף פעם לא הייתה שם אהבה אמיתית. סביר יותר שהאהבה עודנה שם, גם אם שנאה למגזר/קהילה/גורם שבעיניו 'לקח' ממנו את אהוב ליבו. אבל גם אז בהחלט יתכן שעמוק בפנים ישנה אהבה, גם אם השונא לעולם לא יודה בכך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.